Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
Szép jó reggelt mindenkinek!
Nem elég, hogy pocsék az idő, borús mindenhol, még a szakdolgozatomat is írnom kell. Utálooooooom. :-(. Témám: Marketingstratégia kialakítása egy cégnél (választottam egy konkrét céget). Borzalmas. :-(
Egyébként tegnap este, hosszú hónapok után bűnöztem, megettem egy fél szelet bundáskenyeret. Nem tudom mi jött rám, általában nem is nagyon kívánom a kaját este, de a többiek olyan jóízűen falatoztak, hogy meghozták a kedvemet.
Egyébként tegnap reggel egy órát szteppeltem, fél órát hasaztam, és én hülye, naív fejjel azt hittem, hogy délután eltudok menni futni, el is indultam, mondván : már elált az eső, az ég is tiszta, nos, úgy eláztam, mint a dög, ráadásul a szél is nagyon erős volt, így sokszor azt éreztem, hogy nem is futok, hanem repülök. :-)
Szia! Hát én nem voltam ilyen becsületes mint Te megkukkantottam a naplódban tényleg nagyon szépen tartod.Én belevágtam a Weight Wacherst-be,ha mára mennységeket megtanulom kontrollálni az is jó lesz:-S
Majd írd ám meg mit mértél,de bizti lesz eredmény!
Hol vagytok emberek?
Nagyon behalt ez a fórum. :-(
szia andrea!
Kitartást neked!
Sziasztok! Másodszorra kezdem el a 90 napos diétát! :-( Első napomon vagyok:-(
Kitartás mindenkinek, aki fogyni szeretne..
RLindi!
Te is visszatértél? Mostanában hanyagolod a fórumot te kis piszok. :-)
MI van veled, hogy megy a fogyókúra, és mi van azzal a tündéri kis Jázminnal?
Én ugyan csak 12 kg-ot adtam le, nagyon féltem, hogy a bőröm tele lesz striákkal, csíkokkal, de szerencsére csak a csípőm két oldalán jelent meg egy-két halványka.
Ezért is érdekel, hogy veled mi a helyzet.
Füge, tudom, hogy nem illik ilyet megkérdezni, és ha tolakodónak tartod a kérdést, nyugodtan küldj el a picsába, :-).
Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy most, hogy már 50 kg minusznál tartassz, és még majdnem ennyit le akarsz adni, hogy néz ki a bőröd? Mármint szükséged lesz esetleg plasztikai műtétre, vagy a sport és az életmódváltás miatt a bőröd is jól viselte a fogyit? Ez nagyon érdekel.
Szóval füge! Ha az én véleményemre vagy kíváncsi, akkor az egész BMI-t leszarod, az csak egy általános útmutató. Igen, az én súlyom is a normál zónában volt, és most, hogy 52 kg vagyok, a "kórosan sovány" kategóriába esik, és emiatt sokan megszóltak, sajnos még ezen az internetes oldalon is a rosszakarók. Hiába vagyok nagyon magas, nem tetszettem magamnak 64 kg-osan, így sokkal jobban nézek ki, és bárki, akivel élőben találkoznék, azt mondaná, hogy egészségesen vékony vagyok, és egyáltalán nem csontsovány.
De természetesen a te esetedben más a helyzet. Te egy igazi hős vagy, 50 kg-ot leadtál (olyan majdnem, mintha engem adtál volna le :-) Ez gyönyörű teljesítmény, szóval ha te eléred a BMI felső határát, ami a te esetedben 76 kg - ha jól emlékszem, ezt írtad - az már jó. Egyáltalán nem igaz egyébként, hogy a ha valaki a normális BMI határokon belül van, akkor az már sokkal nehezebben fogy, én vagyok erre a bizonyíték.
De ha majd eléred a 76 kg-ot, hidd el, akkor sem leszel elégedett, és a te kitartásodat ismerve biztosan folytatni fogod a kúrát, de mint mondtam, neked már az a 76 kg-os súly is csúcs lenne. Nagyon gratulálok.
Helló mindenkinek.
Elnézést mindenkitől, hogy nem írtam eddig, csak nem voltam itthon, apunál voltam két napot, és ott nincs net.
De most már visszatértem.
Gratulálok Füge!
Nagyon ügyes vagy! Nem semmi a teljesítményed! További sok sikert! ha így haladsz majd gyorsan eléred a 67kg nyugi!
sziazstok
február hónapban ma mérlegeltem utóljára:)
111kg vagyok, a hónapban 9 kiló ment le:)))
éss már csak 1 kiló minusz kell a kerek minusz 50 hez:)))))))))
jaj de messze van még az a 69 kiló...
akkor jó. már annyian ijesztgettek ezzel hogy na:) reméélem én is hogy nem lesz semmi baj:))
és más sosem fogom feladni..:)
már az itthon hordott mackógatyáim is csúsznak lefelé:))))))))))))) észrevetttem hogy itt ott lógnak, és az a lógás már mindenhol érezhető:D
nem fogom feladni sem azt amit eddig elértem,
sem azt amit elfogok érni:))))
Szia! Á,sztem ez nem így van:-S Én max. 65 kg-ról fogytam és az nekem már a normál értékben van igaz épphogy. De lehet ugy is fogyni. Most is megy és régen is ment. Szóval ne aggódj. Ha folxtatod ahogy eddig,akkor nem lesz semmi gond:-)
Sok sikert továbbra is!
szia regina:)
nekem lenne egy nagy kérdésem.
nekem fogyással kapcsolatban mindenki azt mondja , ha valaki eléri a BMI normális felső határát, ami nálam 76 kiló onnan nagyon nehéz fogyni.
szoval te akimár eleve benne voltál ebben az értékben a 64 kilóddal asszem, hogy tudtál még igy is ilyen sokat lefogyni?????????????
én ezt nem értem..
Sziasztok!
Ja, igen, bocsi, a múltkor elfelejtettem "bemutatkozni", a "becsületes" nevem Ági :-). De ez fent van az adatlapomon, bárki látja, aki belenéz. Szóval aki kíváncsi volt rám, az már tudta :-).