Ami a BDSM és ami nem (beszélgetés)
Üdv!
Hát ahogy elnézem elég rövid a hozzászólók listája itt :)
Hát, ha van ekkora ismeretségi köröd a témában, akkor nyilván nem kérdés, akkor csak össze kell ülni egy kávéra, és kimondani, hogy kellene egy ilyen hely, hol béreljünk ki hozzá egy kisebb garzonlakást srácok.
De szájhagyomány útján azért elég lassan szoktak terjedni a hírek. A pasik ráadásul ösztönből versenytársaknak tekintik egymást. Mármint, gondolod, hogy a BDSM ismeretséged tagjai majd hozzák a saját kínkeservesen összegyűjtött partneri körüket, és szavadra "bedobják őket a közösbe"? :D
Vagy nagyon női fejjel gondolkozol :D vagy úgy értetted, hogy első körben a barátnőiddel kezditek el a szervezést.
Ja hogy vadidegenekről beszélsz? Abból indultam ki, hogy mindenkinek van egy ismeretségi köre, és ezen belül is olyanok, akik minimum "gyanúsak". Én például, ha valakit emberileg már ismerek, legalábbis jó barátom, akkor tudom úgy alakulni a helyzeteket, hogy játékosan "leteszteljem" a reakcióit. Pld egy baráti átölelést "véletlenül" egy kicsit durvábbra veszek, és az illetőt nekinyomom a falnak, erre vagy visszatol és rám szól, vagy felcsillan a szeme és játékosan "könyörögni" kezd hogy jaj de azért ne bántsam. Utóbbi esetben megragadom a csuklóját, és DE BÁNTOM még egy picit.... persze csak az emberi jóízlés határáig, de elég egyértelműen, hogy lássam, hogy érzi ettől magát.
Na most, a te esetedben is ki lehetne találni, hogyan alakuljon úgy, mintha. :) A titok nyitja, hogy minden mozdulatot előre el kell tervezni, mégis úgy kell tenni, mint ha spontán és véletlenül kerülnél a helyzetbe. Teszem azt, valami ürüggyel lemész térdre vagy négykézlábba. (Felveszel valamit a földről, bekötöd a cipőfűződet, stb.) Persze a kiszemelt, letesztelendő személy közvetlen közelében. Majd esdeklően felnézel rá, hogy segítsen felállni, de bénázol egy kicsit. Megfogod a kezét. "Poénból" eljátszod, "ha már így alakult", hogy ő egy király és éppen kegyelemért könyörögsz. :D Ha vevő az ilyen fajta játékra, úgyis veszi a lapot.
(Ha nem, akkor sajnos negatív a teszt.)
Ha tetszik neki, akkor kitalálhatsz még mást is, kihasználva minden adódó alkalmat. És persze amúgy is ráhajthatsz a pasira, éééérted...
De szerintem belátható, hogy a negyedik-ötödik sikeres próbálkozás után már neki is leesett, hogy mi a pálya, és ideje nevet adni a gyereknek. :D
Jogos, de csak nem így nyitsz egy beszélfetést, hogy "Hello! Akarsz a domom lenni?"
Főleg, hogy ismeretlennel meg pláne nem fogok ilyennel.kezdeni, mert még bízni sem bízom senkiben.
Egyébként egy komoly kérdés mindenkinek:
Ha olyan városban élnétek, ahol a közvetett információk alapján lenne érdeklődés BDSM-re, esetleg közös ismerkedésre, BDSM tartalmú programra, stb, akkor elkezdenétek megszervezni egy helyi BDSM klub szerűt? És ha igen, ti hogyan fognátok hozzá?
öööö...
Megkérdezem tőle? :D
Egy szóval sem mondtam, hogy létezik. :) habár létezik, de még nincs mellettem. :) s még bolyong az éterben. :D
Na de komolyabbra fordítva. Mégis hogyan tudnám kideríteni, mennyit bírok, ha nincs olyan akiben megbíznék? Mert te sem várod el egy nőtől, hogy első alkalommal 100%-an megbízzon benned. S mégis hogy derül ki, hogy a másik is pont ilyen játékot akar űzni?
Nem tudom, milyen gond lehet olyasmiből, amit előre megbeszéltetek, de te tudod.... :)
És akkor annak, akivel együtt párban mennél bele egy ilyen többesbe, milyen szerepet szánnál végül? :)
Hát mind a kettő megvan. De megvallom egy férfivel is szeretnék domináns lenni, de nem tudom mennyire is lennék rá alkalmas, mert egy férfit megütni nem tudnék, de láncolni és kötötni mindenképpen szívesen. De még küzdeni vele hajlandó vagyok, de a pofon vagy verés már nem fér bele még fantázia szinten sem.
S akkor megint ott a pont, hogy nincs meg a fizikai bizalmim akivel ezt gyakorlhatnám vagy rajtam kisérletezhetnénk.
S nem állok be elvből sem párhoz. Nem hiányzik, hogy miattam gond legyen.
Párhoz csak társsal mennék (párként).
SWITCH az, akinek szubmisszív és domináns vágyai is vannak. Létezik olyan ritka szerencsés aki mindkettőt ugyanazzal a partnerrel tudja megélni, de többnyire vagy másmilyen személyhez kötődik, vagy "objektív technikai okokból" mással kénytelen megélni a kettőt, de akkor is megvan párhuzamosan.
Szóval te nőnek lennél dominája, és férfinak szubja? Talán egy megfelelő párhoz tudnál becsatlakozni, harmadiknak....
Bilincs lábon és kézen egyaránt. Bimbó csipesz máshol körött ki, mert mellre szinte immunis vagyok, pedig sajátok. Gyertya arc, lábak,karok kivételével szinte mindenhol.
Pálca csak kezdeti ismerkedés fenekelés formályában. Persze a kézzel történő elfebekelés pálcázás után jól eső. S persze volt szemtakarásos megoldás is. Egyéb kelléjek anál területre. Gésagolyók is kerültek már a kehelybe.
Sok dolog van amit pár-párral jól meg is lehet valósítani. Persze ez most nem a fórum fő témakörébe tartozik. :)
BDSM területén is akad bőven mi még kimaradt szerintem. :) egyelőre könnyebb azt felsorolni mi az ami megvolt.
Többnyire. De egyik sem tudja mi jár a másik fejében. Mi az amit éreznek ténylegesen. Lehet én reagálom túl és vagyok, aki túl mélyre megy.
S lehet ha nem agyalnék ennyit sokkal könnyebb lenne. :) Benne van a pakliban. De ettől függetlenül. Kicsit rossz, hogy Pasikról nők írnak, holott egy pasi jobban eltudja mondani ami rájuk jellemző. Az, hogy hogyan lehetne hatni egy pasira, persze minden képen a nők tudják megmondani, de azt sem 100%-an, mert nincs két egyforma pasi, ahogy nő sem. :)