Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Almás-zsályás tepsis krumpli recept

Almás-zsályás tepsis krumpli recept

Az Almás-zsályás tepsis krumpli hozzávalói:
80 deka burgonya,
2 kisebb fej vöröshagyma,
2 savanykás alma,
10 deka reszelt edámi sajt,
2 deci tejszín,
3 deka vaj,
néhány szál friss zsálya,
só ,
őrölt bors.


Az Almás-zsályás tepsis krumpli elkészítési módja:
A burgonyát, a hagymát és az almát megtisztítjuk, egyforma szeletekre vágjuk, majd lerakjuk egy kivajazott sütőedénybe: alulra a burgonyát, amelyet sózunk, borsozunk, rá a hagyma-, majd az almakarikákat. A tejszínt szintén megsózzuk, és leöntjük vele a lerakott burgonyát. Megszórjuk a reszelt sajttal és az apróra vágott zsályával. Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az almás-zsályás tepsis krumpli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook