Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Almás-sárgarépás csirkemell rizibizivel recept

Almás-sárgarépás csirkemell rizibizivel recept

Az Almás-sárgarépás csirkemell rizibizivel hozzávalói:
- 2 db filézett csirkemell
- 2 szál sárgarépa
- 2 db nagyobb alma
- 1 dl félszáraz rozé bor
- só
- borsikafű
- olaj
- 20 dkg fehér szemű rizs
- 20 dkg zsenge zöldborsó
- vaj
- petrezselyemzöld


Az Almás-sárgarépás csirkemell rizibizivel elkészítési módja:
A csirkemellet felkockázom, a sárgarépát felkarikázom (ha vastagabb, előtte hosszában félbevágom), az almát megpucolom, magházát eltávolítom és felkockázom. Teflon serpenyőben, kevés olajon összepirítom a felkockázott csirkemellet és a sárgarépát, sózom, borsikafűvel ízesítem, felöntöm a borral, rövid lében párolom. Mielőtt teljesen elkészülne, hozzáadom az almát. Sós vízben megfőzöm a rizst, amikor félpuha, belekeverem a zöldborsót, fedő alatt készre párolom, belekeverem a vajat. A csirkeragu mellé petrezselyemmel díszítve tálalom a rizibizit


Kategória: Egytálételek receptjei


Az almás-sárgarépás csirkemell rizibizivel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook