Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Mindenkinek jó olvasgatást, én megyek dolgozni!
pussssz
"A lap megkérdezett egy szexuálpszichológust is, aki szerint Alekosz most kiélheti a nárcizmusát azzal, hogy például hercegnek öltözik, szerepjátékot játszik. "Rendkívül romantikus férfinak láttatja magát a dicséreteivel, a verseivel szeretné elérni a hölgyek lelkét. De abban teljesen biztos vagyok, hogy nőből való nővel még nem nagyon volt dolga" - mondta dr. Csides Kata."
ez a szexuálpszichológus nő elég ordenáré,szabadszájú, kissé közönséges is , de ennek ellenére -jelen esetben- nem kételkedem a megítélésében (főleg azért, mert ezeket nélküle is ugyanígy gondoltam)
simán elképzelem, hogy igen!!
pl. tudja, hogy jachttal mennek, kér admirálisi egyenruhát
retro randira szintén odavaló cuccot
a görög est adott , ezt mindenképpen el kellett lőni a származása miatt
És a legvégén az Olümposzról tekint majd ránk, s onnan válazstja ki élete párját.
Alekosz fülcsontig nyalt Veronikának
velvet
2011. május 22., vasárnap 20:51 | aznap frissítve
A ValóVilág győztese a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor történetében először Veronikával töltötte az éjszakát, ami szürreális eseményekbe csapott át. A görög fülcsontig nyalta a menyasszony-jelöltet, aki orgazmus közeli állapotot idézve sikoltozott a lefetyelés közepette. Neki még senki nem nyalta a fülét, főleg nem így - derült ki. Vajon Alekosz képes dugni is, vagy végképp kitörölhetjük a szexkiborg kifejezést a szótárunkból?
Mi van Alekosz potenciájával?
2011. május 23., hétfő 03:30
Elképesztő pletyka kelt szárnyra Alekosszal kapcsolatban. Azt beszélik, hogy a görög félisten potenciaproblémákkal küzd. Mivel az érintettet nem lehet megkérdezni, így édesanyját szembesítettük a hírekkel.
Alekosz nyelvével felizgatta, majd magára hagyta Verát
2011.05.23. 06:55
Nyelvével kényeztette kedvencét a menyasszonykereső, de többre nem volt hajlandó, a győztesnek tartogatja magát. Közben egyre több szereplőről derül ki kétes előélete.
Szerintem meg de!
Iszonyúan imádja a különböző göncöket, teljesen átlényegül bennük.Lehet,hogy a stylistok választják az adott feladatnak megfelelően, de Alekosz lubickol a szituációban.
Alekosz egy igazi kaméleon
2011-05-22 18:56:56
Budapest - Hihetetlen átalakulásra képes a villa okostojása. Míg egyik nap nejlonzoknival viselt szandálban, fecskében, vonatozva viszi randevúzni választottjait, addig másnap talpig kapitányi szerelésben, pezsgőspohárral a kezében élvezi a luxuséletet két gyönyörű hölggyel az oldalán.
nagyon igaz.
senkivel nem fog szexelni, ahogy megmondtam az elején.
Szerintem itt nem az a lényeg,hogy tyúkudvar,vagy plaza,hanem egyszerűen az hogy hihetetlenül buták.
Bőven színvonal alatt sikerült összeszedni a lányokat,látszik,hogy Olivér ebben nem profi!:)))
Emlékszem volt a Nagy Ő,vagy mi:)),ott én nem arra emlékszem,hogy ilyen csajok lettek volna bent,tök normális csajokra emlékszem.
Úgy tűnik,hogy a műsor és a nézettség érdekében már mindenféle megbotránkoztató dologra képes a csatorna...
Oh, köszönöm. Jól érzem, hogy nem maradtam le semmiről? :))))
Bár most Moncsi nézi és éppen azt látom, hogy Alekosz fehér tengerész egyenruhában pózol :)))
Hát nem semmi ez a műsor.
Szerintem nagy bukás lesz.
Sziasztok!
Ez a műsor úgy szégyen ahogy van. Válogatott,sötét lotyók gyülekezete + a milliomossá vált együgyű különc "görög csődör". szánalmasak.
Egy korábbi hozzászólónak igaza volt. Irány az összes csajnak Érdre alekinnyó mami rezidenciára egy kollektív kapálásra és csírkepucolásra. a csajok többsége többet látta a plázát mint a falusi tyukudvart :)))
Kiváncsi lennék,hogy mi volt a szempont a szereplő válogatásnál :)
ma Magdival sé BArbarával ment randira
golfoztak
alekosz valami kegyetlen hajóadmirális egyenruhában
azt merte hazudni, hogy rendszereesen golfozik. rezzenéstelen arccal.
a nők tűsarokban golfoztak. ilyet egy ihazi játékos nem is engedne.
aztán vacsora, "felső tízezer", magdi hisztije, mikor barbara ugyanarra a székre akart leülni, mint ő.
barbara vihogott, iszonyú idétlen
magdi ment szobára alekosszal.
Holnap várjuk a fejleményeket. Szerintem itt is csak fülnyalás lesz
ma nem ment senki
bent van Barbara, Magdi, Andrea és Veronika
tegnap alekosz veronkával töltötte az éjjelt
pingpongot néztek a tévén
és alekosz összenyálazta veronka füleit - ez volt a szex.
ja, és persze mindezt atlétában.
Sziasztok. Én most hűtlen voltam és két napja nem néztem. Kik mentek. Amiről még tudok az Brigitta.
Én még mindig Barbarára tippelek, mint győztes, de persze mindezt a két nap kihagyással mondom :)
Szerintem Andi,vagy Barbara.
Andinak több esélyt adok.
Kizárt dolognak tartom, hogy a jövő hétvégén Magdi lesz az ünnepélyesen kiválasztott "menyasszony", de ha valami csoda folytán Alek így döntene, majd másnap elköszönne tőle, a lány az asztalt is ráborítaná, abban biztos vagyok.
Akkor aztán Alek napokig borogathatná a ..himbi-limbijét!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?