Akupunktúra és fogyás (beszélgetés)
20 napig ittad??
Engem a heti kettő is megviselt...
Szerintem jó, ha most tartasz egy kis szünetet.
Szerintetek mensi előtt lehet kezdeni az akup-t?
A doki nem mondta, h nem...
Jaj, ezt ismerem. Csak amerikai diéta néven. Anyósom csodákat regélt róla. Megcsinálta, 8-9 kilót fogyott. majd tartotta a hétfőnként koplalónpot, és így összesen 12-14 kilót fogyott.
Én is belevégtam, de csak két kiló ment le...:(
Bemásoltam,mert így egyszerűbb.
Én nem szokta megcsinálni folyamatosan még kétszer sem,mert azt vettem észre,hogy megszokja a szervezeted és hiába csinálod max.4 kg ha lemegy,de viszont tovább kínzód magad.Így 5 napig csinálom,lemegy a garantált 3 kg,pihizek 9 napot,mert az úgy 2 hét,majd megint nekiállok.
Meg az a 15 kg az kicsit durva lenne.Először odavoltam,hogy de jó lenne,15 nap alatt letudok 15 kilot,de ez sem a szervezetednek nem jó,se nem hihető.Tűkkel meg tök símán bírom.
Sok sikert annak,aki belevág!!!
Nekem bevállt.
Ez a diéta egy öt napos étrendet ír elő, amit be kell tartani, max egy dolgot lehet helyettesíteni mással! Az első 5 nap után 2-5 kg mínusz figyelhetö meg, maximum háromszor lehet egymás után ismételni az 5 napot, utána pár nap szünetet kell tartani! Így a 15 nap alatt, akár 15 kg mínusz is elérhető!
Egy hátránya van a diétának, nagy akarat és kitartás kell hozzá, ha nincs meg benned az elhatározás, hogy végigcsinálod, ne is kezdj hozzá!
Íme az étrend:
REGGELI - minden napra!!!
1 narancs
2 kétszersült
1 csésze kávé vagy tea (max. édesítővel)
1. nap
EBÉD
1 narancs
1 tojás
1 tejföl
2 kétszersült
1 csésze kávé vagy tea
VACSORA
2 paradicsom
1/2 fejessaláta
2 tojás
2 kétszersült
½ tejföl
2. nap
EBÉD
1 narancs
1 tojás
1 tejföl
2 kétszersült
VACSORA
6 dkg tatárbifsztek v. 10 dkg gépsonka
1 paradicsom
1 narancs
1 kétszersült
½ tejföl
1 csésze tea vagy kávé
3. nap
EBÉD
1 narancs
1 tojás
1 tejföl
1 fejessaláta
VACSORA
3 szelet párizsi
1 narancs
1 kétszersült
½ tejföl
1 csésze tea vagy kávé
4. nap
EBÉD
12, 5 dkg túró
1 paradicsom
1 csemegeuborka
1 kétszersült
VACSORA
6 dkg tatárbifsztek v. 10 dkg gépsonka
2 paradicsom
1 kétszersült
1 alma
5. nap
EBÉD
20 dkg gépsonka
1 paradicsom
1 kétszersült
VACSORA
25 dkg vízben főtt zöldség
1 paradicsom
1 tojás
A DIÉTA UTÁN MINDEN HÉTFŐN:
REGGELI
1 pohár citromos víz
EBÉD
1 alma
1 kétszersült
VACSORA
1 tojás
1 paradicsom
1 kétszersült
Ezt szoktam megcsinálni,de igaz a hétfő napot nem szoktam tartani,amit a diéta utánra ír.
Jé,előkerült végre a nagy csapat.
M.aljon már azt hittem bezártad magad a hűtőbe,hogy nincsenek tűk a füledben és azért tűntél el ennyire.:))))))
Jövő hét péntektől nekem sincs dokim,így ki kell,hogy próbáljam milyen tűk nélkül.De miután közeleg a nyaralás időpontja még kétszer neki kell ugranom a level-nek,ha 70-73 kg-an szeretnék nyaralni menni.Nekem úgy tűnik ez válik be.5 nap level,9 nap pihi és garantált 3 kg mínusz.
Pont ma van az utolsó nap és megint pápázok 3 kg-nak.Tűkkel bírom és,ahogy írtam,ha nem csalok akkor garantált 3 kg minimum lemegy.
Na további szép napot mindenkinek és kellemes hétvégét kevés bűnözéssel!!!!!:)))))))
Menstruáció? Nem mostanában jön meg?
Az arra érzékenyeknél a sok sznsavas víz is okozhatja.
Akkor jó!
És most megindult már a fogyási folyamat?
Akkor jó! Sok sikert.
Szerintem már jó sok fogyis receptet feltettünk ide is, mega receptbázisba is. Nézegesd meg őket. Hátha találsz egy-két jó ötletet. Egyébként meg kitartást, sok-sok önbizalmat!
Hát még eddig sikerült tartanom a súlyt,pedig néha eszek olyat,ami tilos,sőt!Édesszájú vagyok és azért naponta eszek valami fincsit!De viszont kenyér,tészta...nem izgatnak....
Nagyon ügyi vagy!!!!!Az a 3,5kg már gyorsan leugrik!!!!!Nehéz betartanod a diétát???
SZIA!
NEM TUDOM MITÖL LEHET a puffadásod....emlitetted már a dokinőnek???
Hogy állsz a diétával?mennyi ment le?
Szia loni! Nem bántottál meg. Anno jártam spinningre, kondira és futottam is, de semmit nem fogytam :( azért választottam az akupunktúrát. Ezzel a módszerrel sikert értem el, -4kg, de mostmár kiegészítem némi mozgással megint a fogyókúrám, mert egy ideje megállt a fogyás. Remélem sikeres leszek, mint sokan mások :)))
Kellemes 7végét mindenkinek! Gabryel
Hajrá-hajrá! Biztosan sikerülni fog!
Hány kalóriára fogtak?
Én mályvateát szoktam inni - ha nem tudok elmenni nagywc-re (bocsi a kifejezésért).
Illetve sima vízhajtó teát.
Sziasztok!
Júl. 23-n kezdem az akupunktúrát a Giller dr.nőnél heti 3 alkalommal. Még soha nem voltam ilyenen, így nem tudom milyen hatásra számíthatok. 165 cm vagyok és 62 kg. Szeretnék 54-55 kg-ra lemenni. Szerintetek sikerülhet ezzel a módszerrel?? mert már csak ebben bízok!
Sziasztok !
Hová tűnt mindenki ? Remélem mindenki keményen koncentrál a sikerekre. ( Mondom én aki mintha megállt volna és nem akar tovább fogyni!! - de, de akarok !!! )
Nos egy kérdés mindenkihez. Isztok gyógyteákat a sikeres fogyihoz? Ha igen, ki mit ?
Én most csalánt iszom a vízhajtás miatt. Van még valakinek jól bevált "itala" ?
Sziasztok! Az erő legyen veletek !
Ancsa
Szióka!
Én iss biztatlak kicsit.
Te!!!Én kezem lábam összetenném örömömben,ha ehhez a magassághoz ennyi kilo társulna.Tényleg,ahogy Loni is írta már szuperül nézel ki.Igazából azt a 3 kilot meg észre sem fogod venni magadon,ha lemegy rólad.De még egy kis biztatás,én is járok köpölyőzésre és már gyönyörűen alakulok.Bár igaz nekem van honnan,de a csúnya domborulati térkép már szépen kezd eltűnni a lábamról,úgyhogy lehet,hogy neked a köpölyőzés is elég lesz,ahhoz hogy eltűnjön ez a kis 3 kilo.:))))Így hát szerintem fel a fejjel.
A másik,sajna a kor előrehaladtával egyre nehezebben tud az ember megszabadulni a szépen lassan felcsúszott kiloktól.Én pl:20 éves koromban 58-60 kilo között mozogtam és 165 cm magas vagyok mint te.Jó ez soknak tűnik,de kezd már kimenni a divatból a deszka alak.Most 29 éves fejjel és egy Babóka után 92 kg-ról indultam,hogy lefogyjak és 78 körül járok.Pillanatnyilag én is stagnálok,de sajna az idők folyamán rá kellett ébrednem,sajnos asszonyosodunk,így a testünk már nem dob le magáról olyan könnyen kilokat.
Na remélen nem voltam túl hooszú és zavaros,de ne aggódj!!!Le fog az menni.
További ajánlott fórumok:
- Fogyás cérnabeültetéses akupunktúrával
- Bp-i nagyon jó, fogyást elősegítő akupunktúrás orvost keresek! Tud valaki ajánlani?
- Az akupunktúra a fogyáson kívűl még mire jó?
- Mennyire hatásos az akupunktúrás kezelés a fogyásban?
- Hol van Fehérváron jó akupunktúra, ahol a fogyással foglalkoznak?
- Az akupunktúra segített valakinek? Nem a fogyásban