Ákos rajongók ide! (beszélgetés)
Az én nevemben is!!
+maximalista,de nem csak másokkal ,hanem sajátmagával szemben is.
+képes bocsánatot kérni másoktól.
Nagyon jól összeszedted!
Teljes mértékben egyetértek!
Egyetértek.
Bár az ,hogy "nem a közönségnek ír",egyet jelent avval,hogy a közönség ráharap,mert még mindíg azt szeretjük ami igazi,ami valódi.
Túl a rajongáson. Amiért szeretem és becsülöm.
-hogy kemény munkával érte el, amit elért,
-hogy sokoldalú (Sokan nem örültek, amikor a Banzai felbomlott, de én megértettem a szemponjait. Azt nyilatkozta a tévében Győrffy Miklósnak, hogy "Én nem a közönségnek írok!" Értsd: nem a népszerűségi verseny egyik alakja kívánok lenni. Ez skandallum volt abban a környezetben. Le a smicivel előtte!
- hogy nem szállt el magától
- hogy tud, ha kell, csendben maradni, töltődni
- hogy nem hajlandó olcsó reklámokra, nem akar az újságok címlapján szerepelni csak azért, mert mondjuk már régóta nem írtak róla
- hogy mindenre, amit úgymond kiad a kezéből, igényes, és gondolom, ezt megköveteli a társaitól is
stb.
Ezért tud megtölteni nézőkkel még a legkisebb faluban is (ha oda megy) egy nagy teret.
Ő adja vissza az igazi emberi értékekbe vetett hitet ebben a hazudozásra, egymás becsapására, lapítsára, sunyításra berendezkedő világban.
Köszönöm neki. Remélem, hogy mások nevében is.
Kedvenc?
Erre a kérdésre nem tudok felelni.
Miden számát szeretem nagyon.Persze még akad egy -kettő,amit nem ismerek,de igyekszem.2 éve jöttem rá,hogy mi is a jó zene...
Tényleg, most látom csak, hogy milyen fiatalka vagy. :)
Nekem nagy szerencsém volt mindig, mert anyu is szerette a Bonanzát és Ákost is, így rendszeresen vitt minket a koncertekre. Az elsőre talán 13 éves koromban.
Imádom Ákost!!!!!!!!!!
Most voltam Sopronban a Volt fesztiválon.Volt Ákos!Életemben először hallgathattam élőben.
Hihetetlen koncert volt.Életem legjobbja.
Még most sem hiszem el,hogy ott lehettem.És hát mit mondjak,...végig bőgtem örömömben a koncertet.
Tehát igen,rajongok Ákosért.
Nekem a beavatáson:Táncolj a tűzön át,Minden nap.
Hiába nem akarok sorolgatni,mégis...:D
Az ilyenek voltunkot a kisfiam is szereti.