Akkor most mi a helyes döntés? (beszélgetés)
Szerintem félreérted. Arra gondoltam, nemcsak a páromtól, egy férfitől, de mástól is zokon venném, ha lemondaná utolsó percben a megbeszélt programokat. Ha én le akarnám mondani, mert például az az adott férfi annyira nem áll közel hozzám, és inkább a barátaimmal lennék, akkor időben tenném.
Ugyanakkor sokan kapaszkodnak vagy reménykednek egy kapcsolatban, ami nem is az a másik félnek. Ha én csak randizgatok valakivel ritkásan, nem szeretem, nem tervezek vele, akkor persze hogy ha jobb program jön, lemondom, és nem nagyon érdekel, mit szól hozzá.
Szóval nem az a lényeg, hogy piálás, kártyázás, meccsre menetel, stb. miatt mondta le, hanem az, hogy utolsó percben, és egy kevésbé fontos dolog fontosabb volt a barátnővel való találkozásnál.
Én is aszerint élek, hogy amit hamarabb megbeszéltem, az az érvényes, kivétel, ha valami nagyon fontos dolog jön közbe.
Persze az is igaza, hogy minden zsáknak a saját foltját kell megtalálni! Lehet, hogy valakinél ez nem probléma.
Jajj, értem már! Ez amolyan női leterelős logika!!!! :DDDDDDD
Faj de ocsmány! :DDDDD
A "mégse" találkozunk nem lemondást jelent?
Ha velem akar találkozni akkor ne késsen két órát indokolatlanul (persze ha az anyját vitte kórházba ok, de a haverokkal teázás, kávézás, sörözés nem az). Valószínű azért kaptuk fel a fejünket a piálásra, mert már van ezzel kapcsolatos tapasztalatunk, de ez azt is jelenti, hogy az előjeleket is pontosan látjuk.
Én abban, hogy semmibevesznek nem látok se szeretetet, se tiszteletet.
Írhattam volna azt is, hogy ha meg van beszélve egy randi, de szól a barátnőm, menjünk pletyizni, inni, és én inkább vele megyek, az is jelzés. Mert lehet ezt úgy, hogy időben szólni a másiknak, mégse érek rá, tegyük át a randit más időpontra, vagy lehet mondani a barátnőnek, hogy bocs, de más programom van, pletyizzünk holnap.
Nem a pia a lényeg ebben. :)
Nekem barátnőm is eljátszotta ezt. Több héttel előre megbeszéltük, hogy mikor találkozunk, csak akkor voltam ráadásul szabadságon, majd az utolsó pillanatban lemondta egy laza kis indokkal (egy olyan dolog miatt, amit másképp is meg lehetett volna oldani, ill. megmondani, hogy több hétre előre megbeszélt programja van).
Én pl. ezen is kiakadtam, és jó ideig nem beszéltünk, ugyanis ha szólt volna időben, akkor én is másképp szervezem azt a napot.
Tehát nem azzal van a gond, hogy programot csinál a pasi, hanem azzal, hogy más volt előre megbeszélve, és a haverokkal való piálás nem egy fontos indok.
Sörözés=részegség? Komolyan?
Akkor én alkoholista vagyok, megvilágosodtam.
Igen, de vannak akik így képzelik a társas életet és szerintük ez normális dolog. Ez olyan mint amikor velem van engem szeret de azért flörtölget másokkal mellettem meg társkeresőn ismerkedik. Hát persze persze! :)
Kell a biztos pont meg mellette a szórakozás! :D
A szerencseszámom. :)))))
Én is azt tenném, megbeszélném egyszerűen. A férfiak nem túl bonyolultak, ha megmondod nyíltan, hiszti nélkül, mi a problémád, akkor megértik. Azt kell mondani, ha megbeszélünk egy randit, és közbejön valami, időben mondd le, mert akkor nem várok és szervezek magamnak is programot. Én hozzátenném még, hogy ha másokkal érzi jól magát, és én vagyok a talon program, ha éppen ráér, akkor viszont feleslegesen raboljuk egymás idejét.
Írjál már helyettem! Jobban kifejezed azt amit én akarok mondani. :D
Igazad van megint csak. Vagy tegye 2 órával későbbre a randit ha nem bír magával, vagy tudja, hogy dolga lesz, de ne tapossa már meg a másik lelkét könyörgöm. Ez az érzés nemesebb ettől.
További ajánlott fórumok:
- Ha a baba kihagy mozgásfejlődési lépcsőket, pl. kúszás akkor az később helyesírási problémákat okoz! Szerintetek igaz?
- Váltsam valóra az álom nélküle? Mi a helyes döntés?
- Létezik tökéletes ember, aki képes mindig, minden helyzetben a helyes döntést meghozni?
- Mi lenne a helyes döntés?
- Nem tudom mi lenne a helyes döntés
- Melyik lenne a helyes döntés? Azt válasszam, aki érdekel vagy aki érdeklődik irántam?