Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akik régóta próbálkoznak, de nem jön a baba fórum

Akik régóta próbálkoznak, de nem jön a baba (beszélgetés)

1 2 3
2011. máj. 5. 20:16
Nekünk két év után jött össze...ikrek. Mindenféle segítség nélkül, spontán terhesség volt. :) Éppen elköltöztünk anyóséktól, megszünt a stressz, új munkahely, új lakás és akkor sikerült. Valamennyire hiszem, hogy ez is fejben dől el. Sok sikert, kitartást, nyugalmat kívánok!!!
6. Csillagpor0622 (válaszként erre: 1. - Annamary85)
2011. máj. 5. 20:15

Szia!

Én több,mint egy évet vártam,hogy babás legyek,aztán egyszer csak sikerült...aztán nagy hideg zuhany,hogy méhen kívüli a baba,és a legrosszabb,hogy egy hétig feküdtem kórházban,hogy megtalálják,hogy hol is van :( Merthogy UH-val nem látszódott. Nehezen,de túl tettem magam.

Aztán további görcsölések minden hónapban,hogy hátha,de semmi,aztán feladtam,nem foglalkoztam vele és következő hónapban újra babás voltam(fél évre rá,hogy műtöttek)és megszületett 14 hónapja az én életem ♥♥♥ És most 3hónap múlva születik a tesó :)))

Kitartás! Jön Ő!!!

5. Kata 1977 (válaszként erre: 1. - Annamary85)
2011. máj. 5. 20:14

Szia!

Mi a mostani párommal a 3.k gyerkőcre,neki ugye elsőre több mint másfél évig vártunk már voltunk kivizsgáláson,megállapították hogy összeférhetetlenek vagyunk,nekem csináltam petevezeték átmosást,de akkor már terhes voltam még szerencse hogy nem mosták ki.

És ahogy megtudtam hogy babát várok aznap délután kellett volna menni az első injekcióra.

Aztán igaz hogy nem terveztük de nem is védekeztünk,házaséletet meg rendesen éltünk,és csak rá 6 évre estem újra teherbe!

Kitartást és minél hamarabbi babázást kívánok!!

2011. máj. 5. 20:14

Sziasztok!

Mi 3 éve szeretnénk babát. Van az első házasságomból egy fiam, most meg nem akar jönni. Sok vizsgálaton túl vagyunk, laparoszkópián, férjemet is vizsgálták, őt tökéletes, nekem viszont nincs petém :(

3. olivia2244 (válaszként erre: 1. - Annamary85)
2011. máj. 5. 20:09

Szia!

Nagyon sok sikert kívánok a babához! Remélem, hamar megfogan!

Amúgy névrokonok vagyunk leánykori vezetéknevet tekintve.

Mi 2 éve várunk a bébire. Most lesz majd lombikunk.

2011. máj. 5. 20:05
mi 4 évig vártunk, sok-sok erőt kivánok nektek, s mielőbbi babavárást!!!
2011. máj. 5. 20:02
Azokat várnám ide beszélgetésre, akik hónapok, esetleg évek óta próbálkoznak, de még nem sikerült teherbe esniük. Mi több, mint egy éve vagyunk rajta, de eddig még semmi. Most a párom kivizsgálásra megy, én egy hónapja a méhpempőt eszem, még kevés sikerrel. Írjatok légyszike, együtt könnyebb túlélni a hónapról hónapra negatív teszteket!!!!!!!!
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook