Akik régóta próbálkoznak, de nem jön a baba (beszélgetés)
Szia!
Én több,mint egy évet vártam,hogy babás legyek,aztán egyszer csak sikerült...aztán nagy hideg zuhany,hogy méhen kívüli a baba,és a legrosszabb,hogy egy hétig feküdtem kórházban,hogy megtalálják,hogy hol is van :( Merthogy UH-val nem látszódott. Nehezen,de túl tettem magam.
Aztán további görcsölések minden hónapban,hogy hátha,de semmi,aztán feladtam,nem foglalkoztam vele és következő hónapban újra babás voltam(fél évre rá,hogy műtöttek)és megszületett 14 hónapja az én életem ♥♥♥ És most 3hónap múlva születik a tesó :)))
Kitartás! Jön Ő!!!
Szia!
Mi a mostani párommal a 3.k gyerkőcre,neki ugye elsőre több mint másfél évig vártunk már voltunk kivizsgáláson,megállapították hogy összeférhetetlenek vagyunk,nekem csináltam petevezeték átmosást,de akkor már terhes voltam még szerencse hogy nem mosták ki.
És ahogy megtudtam hogy babát várok aznap délután kellett volna menni az első injekcióra.
Aztán igaz hogy nem terveztük de nem is védekeztünk,házaséletet meg rendesen éltünk,és csak rá 6 évre estem újra teherbe!
Kitartást és minél hamarabbi babázást kívánok!!
Sziasztok!
Mi 3 éve szeretnénk babát. Van az első házasságomból egy fiam, most meg nem akar jönni. Sok vizsgálaton túl vagyunk, laparoszkópián, férjemet is vizsgálták, őt tökéletes, nekem viszont nincs petém :(
Szia!
Nagyon sok sikert kívánok a babához! Remélem, hamar megfogan!
Amúgy névrokonok vagyunk leánykori vezetéknevet tekintve.
Mi 2 éve várunk a bébire. Most lesz majd lombikunk.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Akik már majdnem egy éve próbálkoznak a babával.......
- Mennyi ideig próbálkoztatok, míg megfogant a baba?
- Akik 2009 októberében kezdik a próbálkozást
- Akik már egy éve próbálkoznak a babával
- Akik az első babával probálkoznak