Akik nem szeretik a kutyákat és macskákat testközelben (beszélgetés)
:DDDDD
És akkor mit csinál az ember?Csak nem rakja ki vizesen,szépen megfürdik velünk azt kész:D
Hát igen,biztos nem ő:D
Bírom,mikor cikizik az embert olyanért,ami természetes dolog,ellenben az alkoholizmussal:S
Egyébként ha a kora igaz a fórumindítónak,akkor nem vagyok meglepve,mert az én mamám is hasonlóan vélekedett,mármint a kutyát ne puszilgassam,meg ne menjen az ágyra,nem ott a helye,még is ő sírt az egyik legjobban,mikor meghalt a kutyus:((((
"szeretet szőrbe csomagolva" és "élet"
Ezek meghatározó szavak a hozzászólásodban :))
És számomra értékesebb sok embernél
na ez az a mondat amivel tökéletesen egyetértek
Én is simogatok az utcán kutyákat, cicákat,és sajnálom őket,ha rossz soruk van, de nekem nem kellene.
Ez a lényeg.
kutyákért rajongok,főleg a francia bulldogokért:-)
az állatkínzókat én is úgy megkínoznám mint ahogy ők teszik szegény állatokkal,sokszor egy állat többet ér mint egy ember.A macskákért nem rajongok,de utálni se utálom őket
Nem ítéllek el,mindenki olyan csodát hagy ki az életéből amilyet csak akar!Csak létezik egy olyan kifejezés,mint "érzelmi intelligencia" és az az én álláspontom szerint igen alacsony annál,akiben nem vált ki jó érzést,egy ártatlan,csupa szív,védtelen kis élet!
Tudod mit szokott mondani anyum a yorkimra?Hogy 3.5kg szeretet szőrbe csomagolva!És ezzel el is mondtam mindent!
Na hát ez a tipikus Ki ha én nem felfogás.
Akkor had idegesítselek egy kicsit.:DNálunk a kutya velünk alszik,volt,hogy beesett mellém a kádba,annyira ugrált,és együtt fürödtünk.
Nem lettem tőle szegényebb ember,semmi bajom nem lett,meg nem is lesz soha tőlük.
Nem értem a felháborodást!
Csak a véleményemet írtam, miért ítélsz el?
Nekem nem úgy más a növény, ahogy most beállítod.
A növény a szoba éke, meglocsolom, gondozom, szeretem.
Az állat ahogy az ember is levegőt vesz, ha beteg ápolnod kell, mint egy gyereket. A szavaidra feléd fordítja a fejét, rád néz, a testbeszéde elárulja, hogy szeret. Ez a különbség...
Örvendek,hogy ilyen hamar irtatok.Nem vagyok szivtelen,szeretem őket messziről,miután megharapottne érjen hozzám!
az állat nem arra való,hogy velünk aludjon az ágyban vagy fürödjön az én fürdökádamban.
Erről van szó,nem másról!,ne értsetek félre.!nem bántanék soha egy állatot sem,csak ne nyalják az én lábamat,kezemet,mert kiráz a hideg ettől.
Szerencsére nálam ez a veszély nem áll fenn.Már most 2 évesen úgy van nevelve a fiam,hogy igen is az állatokat szeretni kell,gondoskodni róluk,és beszarás amit lerendeznek most is:DDD
Gyilkolják egymást a szó legjobb értelmében:D