Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Remélem már megnyugodtál, biztos nem lesz semmi gond...én is hallottam, h egy kis sörtöl tutira nem lehet semmi baj!csináltál már újabb tesztet?érdemes lenne, mert a halvány pozitív is pozitív!de holnap úgyis minden kiderül!!!én szorítok neked!!!
No akkor meg mondd nekik,hogy ne szorítsák olyan erősen,mert teljesen belilul tőle a karod:D:D:D
Akkor nem tudom mitől lilul,lehet a tű kihúzáskor elpattan a vénád,vagy passz:)
Én mindig szorítom rá. Vagyis Anyukám vagy a Férjem, mert én nem állok a lábamon egy ideig :DDD
Elvileg az is attól,nincs rányomva rendesen a vatta,ezért a véna még vérzik,a bőr alá,a másik lehetőség hogy "szétmegy" eldurran a véna,bár ez a ritkább.Nekem is mindig hatalmas lila foltjaim voltak,a legszemetebb,hogy másnap még fájt is.Rühellem a vérvételt:)))
Nekem is mindig megtalálta.
Nemtom,h.most mi volt.
:S Borzasztóan hangzik.
Nekem van rendes vénám, mindig találják, de akkor is kipurcanok tőle na :D
Nívea
Én is mindig féltem,de csak addig míg beszúrta.
A leutobbínál nem nagyon találta a vénámat és egy kicsit nyomta mélyebbre és nagyon fájt.
kb.1hétig nem bírtam használni a karom.Jegeltük,kentük.
De ezzel nem akarlak megfélemlíteni.
De soha nem volt ilyen.Mindig vigyázzot a Marika.
Nagyon sajnálta is.
Nekem nem lett guga, csak egy hatalmas lilás-bordós folt. Az mitől van?
Én is pánikoltam régebben, sajnos nagyon nincsenek is látható vénáim ez még nehezítette is a dolgot, napokig pánikoltam a vérvétel előtt, de most a várandósság alatt megedződtem!Már nem is izgulok, odatartom és kész! :)
Na olyanom már nekem is volt,de én is csináltam jó pár olyat,vagyis nem én,mert a pukli akkor lesz,ha nincs rászorítva vérvétel után a vatta,jó 5 percig erősen nyomni kell.
Ez szörnyű. NEkem is volt már ilyenem, de nem guga, hanem csak folt, de marha nagy lia.
Én egy egészségügyi intézményben dolgozom, és nekem a véremet már csak beviszik a laborba, mert tőlem nem akárki vehet csak vér! Legutoljára, amikor nem ájultam el, szegeden a klinikán vettek vért.Mondtam is páromnak, hogy na, ez tudott vért venni. Erre mikor megyünk haza kocsival, ránéztem a vénámra, és bőr alatt volt egy marha nagy guga! Én attól olyan rosszul lettem, hogy le kellett engedni az ablakot, mert ültő helyemben is elájultam volna! Útálom a vérvételt!!!!
Nincs ebben semmi ciki :) Mondom, én is rosszul vagyok tőle teljesen. Lesápadok és elvágódok. Ezért már lefektetnek, ha megyek :D Szólok előre.
Attól én is! Sajna nekem eddig is 3havonta kellett vérvétel, de eddig egyet bírtam ki ájulás nélkül! :-) ciki így 30évesen, dehát ez van! :)
Elég az :D Mármint a vérvétel. A hideg ráz :D Nagyon félek a tűtől...
Tudom, hogy nem tehet róla senki, csak nem szeretnélek akaratlanul megbántani, vagy feltépni a régi sebeket!
Azért vagyunk, hogy vigyázzunk egymásra, nem azért, hogy fájdalmat okozzunk a másiknak!
Én is ölellek!
Néhány vévétel, meg uh. Ki lehet bírni. Inkább a sok különböző doki és mindenhol el kell mondani, hogy mit akarsz, minek jöttél. Inkább ez a kellemetleneb része.
Gyulladástól szerintem nem lehet pozitív. ez szerintem tuti. Abban hol lenne a hcg? :)
A sörtől semmi baj nem lesz. Emiatt megnyugodhatsz. Én annó olvastam valahol erről, meg a Ceizeles műsorban a nagy fej is beszélt róla, hogy nem árt ebben az időszakban még. Szóval nyugi.
én megismételném a tesztet, és a doki meg úgy megnéz hétfőn!
Izgi! újabb kismamánk lesz???!!
Én halál nyugodt vagyok :D Legalábbis abból a szempontból, hogy jön-e baba vagy sem. A kivizsgálások miatt azért izgulok :) De remélem nem kell sok kínzáson átesni.
Majd írj, hogy mi történik! Ha van teszted, akkor holnap is csinálj egyet szerintem. Hátha erősödik a csík!
Köszönöm a megnyugtatást, remélem neked mihamarabb sikerül, és te is nyugodj meg.
Szia! Szerintem első körben nyugodj meg! A sörtő semmi baja sem lesz a babának, ha terhes vagy. Lehet, hogy téved a teszt. Bár ha furi érzésed van, akkor lehet, hogy sikerült, csak később mutatta ki :) Ugye tudjuk, hogy menstruálhatsz a terhesség elején. Szerintem hétfőn kiderül :) Én azt gondolom, hogy baj nem lesz!
Sziasztok!
Nem tudom mi van velem ráadásul tegnap csináltam egy tesztet ávrtam negatív lett, este a párommal sörözgettünk beszélgettünk, aztán becsítem elaludtam. Éjszaka felkeltem, hogy vécéznem kell és piszkosul fájt a gyomrom. Olyan furi érzésem lett.
Reggel mondom magamnak hát én megnézem a tesztet mégegyszer és lám halvány pozitív, de aggódok egy kicsit, mert csak görcsöl a jobb petefészkem meg megis volt a menszim+ tegnap söröztem is pedig én nem szoktam csak gy kicsit ela kartam engedni magam. Ennyi stressz után. Gyerekek nyugtassatok már meg hogy semmi baj nem lesz ugyanis hétfőre így is úgyis van időpontom a nőgyógyhoz. ráadásul ugyanúgy pisilnem kell mindig a gyulladástól is lehet halvány teszt? Üdv. Csajok!
Tudja. Már volt része benne. Szegényke ezért fosik tőle :(
ááááá de csak sejti!! És még nem tudja! Vigyen magával valami zsebkednő félét, mert az én uramnak tocsogott a zselétől a gatyája!! :)
Ne hülyéskedj! Nem tehetsz róla! Írjál csak nyugodtan, nekem nem ártasz vele. Elvagyok én magamtól :).
Legalább általad "érzem" én is, hogy mi maradt ki.
öllelek!
Szia! Sok sikert! Remélem, hamar összejön!
:( Hihetetlen. Igaz? :( Kisdoca! Pár hónap és számolgathatod megint! És akkor már az utolsó napokban fogsz itt nyavajogni nekünk, hogy mikor jön már a baba, mert leszakad a derekad tőle :)
További ajánlott fórumok: