Akik mostanában szeretnének teherbe esni... (beszélgetés)
Szia! Sajnálom, hogy nincs változás :( Azóta nem is beszéltetek?
Aranyos vagy, hogy gondolsz ránk :) Sajnos nálunk sincs változás :(
sziasztok.régen írtam de sokat gondolok rátok,és drukkolok mindenkinek.nálam semmi változás.Nívea mi újság veled?puszi mindenkinek.
Én úgy tudom, hogy fehéres, átlátszós és nyúlós váladéknak kell lenni. Olyannak, mint a tojásfehérje. Ha a mutató- és a nagyujjad közé veszed és megpróbálod széthúzni az ujjaidat, akkor nyúlnia kell az ujjaiddal. Az a peteérés jele. De nekem hiába van olyanom, nem érzek semmi mást mellé. Ezért nem tudom biztosra, hogy valóban így van-e.
Hát, hogy sűrű. :)
De érzem a peteérést. A bibi csak az, hogy párom hétfőn hajnalban elment, és csak péntek este jön haza. Vasárnap voltunk együtt. Úgy hogy keményen buktuk ezt a hónapot is. :(
Én a tojásfehérje szerű folyást tudom peteérésnek. Ha nagyon fehér és darabos, akkor az nem jó. Azzal dokihoz kell menni. Nem tudom mire gondolsz a tejföl szó alatt.
Sziasztok lányok!
Akkor most a tejfölös fehér folyás mikor van?
Peteérésnél?
Csak keresd, hol laktok? Segítsünk?
Azt hiszem mi kedden voltunk és következő héten hétfőn mentünk az eredményért.
Biztosan van valahol. Keress!
Ide,amit néztem,szóval ide sem kell beutaló,csak időpontot kell kérni.Folyamatosan túrom a netet,de eddig csak magánrendelőket találtam...beírtam nagyobb városok kórházait,de csak urológiát találtam,andrológiát nem...tovább kell kutatnom,de már zizeg a szemem:S
Mennyi idő alatt van meg ennem az eredménye? Kb.?
A doki azt mondta a Páromnak, hogy nem kell. Csak viszi a papírt, amit adott neki. Direkt megkérdezte.
Értem Nívea! Akkor vígasztaljon, hogy eredmény lesz. Aztán jövő hónapban újra mokkányozhatsz!
Nekünk kellett beutaló, biztos, hogy nektek nem kell Nívea? És az eredményünkért vissza kellett menni.
Hát,akkor már csak szerdára ér oda,csütörtökön meg jönne vissza,többe lenne a benzin,mint a két napi munkabére:))
sem...Mivel péntek körül lenne, és nem szexelhetünk azon a héten. A vizsgálat meg csak hétfőn lesz.
Nekünk nem a körzetünk az a város. De a körzetünkben nem is csinálnak ilyen vizsgálatot. Szerintem keress másikat, és kérdezz rá ott. De ide neki nem kell sem beutaló, sem időpontot kérni. Tehát bemegy, megcsinálja és jöhet haza. Aztán nem tudom az eredményért menni kell-e vagy leküldik.
Értem. Hát...pé és környéke. előtte és utána két nap. tehát ha előtte nem, akkor utána. :)
Ja hát tényleg! Ez is lehet megoldás. Mi pl. Nyíregyházárhoz tartozunk, de Debrecenbe mentünk. :) No problema.
Próbáld máshol!!
Ez nem körzet szerint van?Oda megyünk ahová akarunk?Mert akkor tuti találok valahol olyan kórházat,ahol pénteki nap is van rendelés.
Annyira nagy gond? Nem tudjátok összehúzni magatokat? És egy másik városban? Egy nagyobb kórházban? Látod, az én uram is a 3. városba megy, mert itt a közeli 3 kórházban nincs is. Vagy esetleg még Pesten lett volna, de nem oda küldte a doki. Nincs olyan hét neki, mikor nem kell menniük? Vagy táppénz? Talán addig nézesd meg magad Te, vérvétel meg nem tudom mik vannak még.
Az még 1 hónap kb. Nekem marha hosszú ciklusaim vannak. És lehet, hogy pont akkor megint délelőttös lesz. Sajnos a potatlanság miatt ki sem tudom számolni. Ezért nem is akarjuk halasztani. Kibírjuk valahogy, majd legfeljebb nem nézünk egymásra :DDD De ami a nagyobb gond, hogy a jövő hét végfelé lesz a ciklus.hu szerinti peteérésem, de akkor meg ugye nincs mokkány a vizsgálat miatt. Mondjuk szinte már ez is mindegy nekünk. Úgysem jön össze, hiába vagyunk együtt bármikor. Így legalább előbb kiderül, hogy nála van-e a gond, vagy mehetek én a kínzásra.
az lesz az, bizony az lesz az.
És azt nem lehet, hogy kedden elmegy a vizsgálatra és onnan kezdődik a hét, mármint munka szempontjából? vagy onnan folytatódna?
Már csak 2 hét,inkább így gondolj rá:) Én is utána jártam,a mellettünk lévő városban van olyan,hogy hááát úgy volt írva a neten,hogy ffi meddőség vizsgáló,andrológiai szakrendelés(mert párom most már minden nap mondja,hogy menni akar vizsgálatra)a gond az vele,hogy csak keddi nap van rendelés...ez most eléggé meglövi a dolgokat,mert Ő vasárnap éjjeltől,csütörtök éjjelig nincs itthon,így ha itthon akar keddi napon lenni,az egész heti munkája megvan lőve,azt meg nem bírnánk anyagilag,hogy kiessen 1 hét...szóval,most akkor továbbra is várjuk a csodát:S
Részről sajnálom, hogy nem baba!
De nézzük a jó oldalát. tényleg előbb kezelni kell a bajt, és csak utána jöjjön a baba, mert lehet, hogy csak a baj lett volna belőle ha most fogan meg.
Biztosan lesz neked is babód! Majd jövő hónapban már lehet hogy lesz is!
Ha eddig vártatok, akkor mehetne akkor is, amikor neked éppen ünnep van. És akkor úgy sincs mokánykergetés :).az úgy még hosszú idő,
Na legalább tudod már, hogy mi van veled. Ez jó. Kezelik és utána hipp-hopp, már ott is lesz a baba :)
Szia!
Voltam orvosnál petefészkem van begyulladva kaptam rá antibiotikumot, ráadásul a savam is sok lett így írtak gyomorsav ellen gyogyit. Úgyhgy nem vagyok terhes, de remélem az leszek egyszer még. Azt mondta az orvos jobb is ha nem gyulladással együtt ágyazódik be, ezt kezelni kell. vérvételi eredmény holnap reggel lesz.
Na ma volt a Férjem orvosnál. Aaaaaah! Megvizsgálta a prosztatáját, az rendben van. Sajnos itt nem csinálnak ilyen vizsgálatot, egy másik városba kell elmennie. Utazhat szegénykém vagy 1,5-2 órát. Király! És egy hétig előtte nem szabad örömködnie :( Ki kell bírnunk :D Nincs mokkánykergetés :D
Mivel délelőtt van ez a vizsgálat, ezért 2 hét múlva tud menni, mert a jövőhéten végig délelőtt dolgozik. De majd utána való hétfőn reggelről odamegy. Akkor minden beutaló, időpont nélkül megcsinálják a vizsgálatot. Újabb 2 hét izgalommal :(((
További ajánlott fórumok: