Akik második gyermeket szeretnének. (beszélgetés)
Elhiszem,mert tudom h milyen érzés.
És pontosan mit mondanak mi baj?
Mert nekem az volt az egészbe a vicc h igazából semmit se tudtak mondani..és nem kevés pénzt mégis elraktak a zsebemből:S
Igen de megérte tényleg.És bízok benne nagyon h második hamarabb jön.Mert nagyon félek h nem sikerül oylan hamar.És nem akarom még egyszer végig járni azz az utat,mert én már olan szinten bedepiztem h azt el sem lehet mondnai.Beképzeltem h terhes vagyok,folyton tesztet vettem,produkáltam én mindeféle terhességi tünetet,és még sme votlam az,és lásd mikor meg az lettem abszolut elkerült minden átlagos tünet.
Győr mellett lakunk Kajárpécen,tervbe van h beköltözünk Győrbe.
Spontán jött és igazából én már kezdtem feladni teljesen mert elegem lett a folytonos orvoshoz járáshoz meg gyógyszerek szedéséből meg UH-k meg vérvételek stb.
Aztán munkahely váltás történt az életemben,beilleszkedés,sok munka,túlóra hegyek és valahogy nem volt időm agyalni mint az előtte lévő hónapokban h most mikro is jött meg utoljára,mikor is voltunk együtt,mikro is volt pé stb és annyira nem számítottunk arra h sikerülhet h fel sme tűnt h kb 2hónapja nincs mensim mivel mindig is bajom volt a havimmal soha nem volt rendszeres nem volt mindig peteérésem aztán ezért akkro sem jelentetem ennek nagy ügyet,csak fájt a gyomrom nagyon nem tudtam dolgozni menni elmentem orvoshoz aki kivizsgálásra küldött belgógyászatra meg mindenhoá megállapítottak már mindenféle bajomat míg aztán egy gyomor UH során a doktor nő lejebb is nézelődött és ott kdierült h terhes vagyok!:)
Majd megnézem mert van egy szüésznő ismerősöm iw**-en és neki fennt vannak a képek a szülésznő társairól és akkor lehet jobban beugrik de most így annyira nem.
A neve nagyon ismerős mindenesetre.
Ne haragudj h ennyire érdeklődök csak azt hittem már próbálkoztok is.
Mi is a napokban ültünk le és kezdtük el beszélni ezt a dolgot.
De egy férfinak ehhez több idő kell sztem mire átrágja stb,legalábbis nálunk így van.
Akkor tényleg nagyon gyorsan jött,szerencsés vagy.
Nálunk sjanos váratott a kis Manónk 2,5évet mire befészkelte magát a pocakomba és a szülés sem volt egyszerű 18óra de megérte:)
Bízok benne h azért majd a kistesóa nem kell ilyne sokat várnunk!
Sziasztok mindenkinek!
Szeretnék csatlakozni hozzátok! Van egy 3,5 éves kisfiam! Szeretnénk neki egy kistesót, ő is várja már. 2008. okt-ben volt egy vetélésem, azóta küszködünk. Mindenféle gyógyszer, vitamin! Na de majd most!!! Ma volt kétcsíkos a tesztem!!!!!! Délben csináltam, el se akartam hinni!!Hurrá! Mindenkitől elnézést, aki régóta próbálkoik. Itt az élő példa, MEGÉRI VÁRNI!!!!Később még jelentkezek! További szép napot!
Sztem sem lehet annyira nehéz,bár könnyű sem.Is-is!
Több ismerősöm is van így h ennyire kicsi a korkülönbség vagy még kevesebb és ők azt mondják h nem bánták meg egy percig sem h így alakult.
Tényleg?És h hívják?Lehet nála szültem:)Kicsi a világ!
Akkor ő már igazi nagy fiú!
De egyébként teljesne igaz amit írsz.
És a nagy fiú hamar összejött vagy váratott magára?
Mióta próbálkoztok a kistesóval?
Köszönöm neked is h leírtad a véleményedet és h te sem ítélsz el ez miatt.
Igen mindennek meg vannak az előnyei,hátrányai de tényleg így terveztük mindig is ezt a dolgot és szeretnénk is ez mellett maradni!
Köszönöm h így gondolod,sztem is ez a normális hozzáállás.
Igazából bennünk van egy kisebb angyobb félsz is mivel az első babára 2,5évet vártunk és pont ez miatt szeretnénk ha Botond betölti az 1évt bele vágni mert mi van ha kistesó is ennyit várat magára és ha esetleg igy is lenne még akkor sincs olyan nagy korkülönbség,ha meg egyből sikerülne akkor meg pláne.
De majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Neked most mennyi idős a gyerkőc?
További ajánlott fórumok:
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Akik babát szeretnének
- Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-((
- Milyen költségei vannak a bajai MNÁMK óvodájának, ha a gyermeket oda szeretnénk járatni?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...