Akik már több mint egy éve vágynak Babára! (beszélgetés)
milyen szurikat írt fel a dokid?
mi a nevük?
voltam
áttettük a laparrt november 15-re
te ugye olvasója vagy a naplómnak? ott leírtam, meg itt is lejebb, elég hosszú azért nem írom le megint.
de igen inszemi. hallottam h neked pozi volt a teszted és mégis megjött, sajnálom! dokinál voltál?
Tényleg, hiszen beszéltek is ma. :-)
Remélem sikerrel jártok.
igen tudom:)
hihi
jól köszi
fáj a fejem
te?
most hol tartatok?
nem hatott a stimu?
szia! mi már ismerjük egymást :-)
én indítottam ezt a fórumot.
mizu?
szia! én már voltam mindenfélén, most megyek pénteken az első inszemire
de jó h jöttél! mesélj már kicsit! mire számítsak? neked tudják mi a probléma?
de azt mondták, h nem soxor fogunk vele próbálkozni, de mivel most elvileg tisztán látjuk mi a probléma, arra megoldás lenne az inszemi ezért csak megpróbáljuk
én sem bízom el magam, de mégis nagyon reménykedek
sziasztok
csatlakoznék
3 éve próbálkozunk
inszemre nem nagyon szeretnék menni ha lehet, vagyis húzom halasztom a dolgot
4 hét múlva lesz laparrom
kicsit a 2,5 felett van
hát passz
lehetne alacsonyabb is talán
nekem most 1,5 lett és azt mondták, hogy ez a normális érték
Sziasztok!
Mi már 2 éve probálkoztunk mikór is elindultunk orvoshoz.Most Tapolcára járunk és a 4.-dik inszeminácion vagyok tul,pénteken kell mennem tesztelni.Ti voltatok már kivizsgálásokon vagymég a probálkozásnál tartatok?
De eddig nem azt mondtak, hogy az inszeminacionak nem sok ertelme lenne?
Mindenesetre drukkolok nagyon, hogy ne igy legyen!
Télleg? és Győrben???
köszi a drukkot! ez kölcsönös ám! :-)
akkor elkéstem :-(
De legalább megtudtad azt, amit szerettél volna tudni. Nektek nem ICSI lesz?
szia
igen 2,5 tsh felett nehéz vagy lehetetlen a teherbeesést, pedig az a határérték alatt van
ugyanmár semmi baj! jól teszed ha tereled a gondolataidat, ha csak pár naponta jössz akkoris örülni fogok neked mindig! :-)
az ICSI-t közben megnéztem, mert ráértem amíg vártunk a dokinál és volt kitéve tájékoztató
értem! nálam is most néztek pajzsmirigyhormont meg még pár dolgot, ugyanis PÉNTEKEN INSZEMINÁCIÓÓÓ! :-)))
Nagyon örülök mert azt hittem most helybenjárás lesz ebben a hónapban, mivel nem érettek meg a petécskék stimu ellenére sem, nem vastagodott a méhnyálkahártya sem, ezt eddig tudtuk mert anya nézett UH-gal, aztán most kiderült h hiába van peteérésem, nincs tüszőrepedés, ráadásul a műtétek után csúnyán forrtam össze, így teljesen kizárt a természetes út.
Írt fel szurikat, így most péntekig szúrkálom magam és utána nagyon nagyon nagyon szurkoljatok csajok!!! :-)
Akkor drukkolok, hogy meg a lombik elott osszejojjon! Majd ird meg, hogy mit mondtak a konzultacion.
Nekem az FSH jo, a TSH, ami magas, illetve joval a hatarertek alatt van, de allitolag teherbeeseshez ez is sok. Ez pajzsmirigy alulmukodest jelezhet. Meg szeretnem megnezetni, hogy nincs -e inzulinrezisztenciam, mert PCOS-s allitolag nem lehetek, mert nincs tulsulyom es van menstruaciom, a tobbi tunetem viszont ugyanaz.
További ajánlott fórumok:
- Elítélik e azokat a nőket akik nem vágynak gyerekre?
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Egyedülállók akik társra vágynak! :)
- Mindazok, akik nagyon vágynak már egy babára
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Akik donor babára várnak vagy volt benne részük