Akik már találkoztak az ikerlángjukkal... (beszélgetés)
Csak a beteljesülés kódja?
Amúgy semmi, sok volt a meló mára, de reggel folyt köv...
Szia!!! Irt megint az ismerősöm az imával kapcsolatban, mert ugye multkor azt irta hogy valami kód van benne és utánanéz.
Na most azt irta, hogy csak a beteljesülés kódja van benne, azt mondta neki az Atyácska!!!!!!
Ennek nagyon örülök :))))
Amugy veled mi ujság?
Értem! Azt az erőt én is érzem benne, amikor imádkozom!
Én lassan megyek, jó éjt neked!
Válaszolt az ismerősöm! Ezt irta: "Átok, mágia, nincs benne, valamilyen kód van, de utána nézek aztán megírom, de a kód sem negatív."
Ugyhogy most már megnyugodtam! :)) De egyébként sem éreztem benne soha semmi negativat, mindig csak pozitiv energiákat szabaditott fel bennem. Ha ir még, azt is majd leirom!
Hmm...érdekes....én még nem beszéltem az ismerősömmel, akivel akartam, de ő viszont határozottan hiszi az ikerlángok létezését, pedig ő is nagyon sokmindent tud, az életében folyamatosan jelen van az isteni világ...Látó, fénymunkás, természetgyógyász egyszemélyben (meg nem tudom még minek lehet nevezni) :)
És konkrétan arról az imáról nem mondott semmit, hogy káros-e?
Szia! Most felhívtam, kiselőadást tartott, aminek végülis a lényege: Istennek kell felajánlani magad, az ő útját kell járni. Ikerláng, mint olyan nincs, mert mi testvérek vagyunk Istenben. Ne a vágyaink, érzelmeink vezéreljenek minket, hanem az értelem.
A lélek nemtelen, a testet azért kaptuk a dualitás világában, hogy biztosítsuk a lelkek leszületését.
Nagyjából ennyi. Érdekes.
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Mi volt a legkülönlegesebb keresztnév aminek a viselőjével eddig találkoztál?
- A Hoxakasztófában találkoztam ezzel a szóval, és nem tudom mit jelent..
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Szerintetek ki lehet ismerni valakit úgy, hogy még sosem találkoztatok?
- A férfi, akivel bár soha ne találkoztál volna