Akik gyerek mellett tanulnak szakmát 2010-ben, beszélgessünk (beszélgetés)
No problem :) Majd legközelebb :))
Nem keskenyedtem ám el :-DDD Fő az optimizmus!!!
Sajnálom :(
Elég sűrű a program! Hát lesz még pár bizonyítási lehetőség másból is..látom.Kitartás!
Szia!
Sajnálom, hogy nem sikerült, ill. ezt még nem tudhatod biztosan, hátha-hátha!!!!
Mi a következő és mikor?
Sziasztok!
Nah, szerintem totál elcsesztem a tegnapi napom, azt hiszem a második se sikerült.... Este kaptam egy sms-t egy csoporttáramtól, hogy a végén meghülyült a tanár és közölte, hogy a kifejtősökhöz (3db volt) egyenként min. 15 mondat kell. Hát én és ez a lány egy sort sem írtunk...Persze hogy pont abba kérdeztek bele, amit minden tanulásnál átugrottam, lévén ezt úgysem kérdezik :S Úgyhogy majd legközelebb. Eredmény ugyan még nincs de nem sok reményt fűzök hozzá...
Ti hogy álltok???
Köszi.
Menedzsmentnek vége, most várom az eu-t. Szerintem ez nem sikerült, puskázni nem lehetett. A karikázós részt megcsináltam, de szerintem totál szarul, kifejtősbe meg csak kamilláztam :(
Úgyhogy azt hiszem ebből jöhetek újra....
Mindegy, remélem az eu jobban fog menni :)
Sziasztok!
Kb 15 perc múlva indulok vizsgázni :S
2-kor közigazgatási menedzsment, fél 6-tól európai integráció....
Küldjétek a drukkot :)))
:p
Én még semmit nem tanultam, de igazából csak a számolásokra fogok rámenni, azzal bőven meglesz a 2-es.
Nálunk éjjel esett csak, mostanra már süt a nap:)
Képzeld a mi modulzőárónkat eltolták 12-re, úgyhogy lesz plusz egy hetem tanulni:p
haho , hogy bírjátok ezt az időt?
nálunk megint be van borulva
szerintem meglesz, annyira nem voltam már csak hülye...
de a tanár is dinka volt egy kérdés amiben az értelmes válaszok mellett belerakott egy ilyen lehetőséget is..
C, fej, tor, potroh
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- 2010-ben született babók anyukái beszélgessünk!!!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben