Akik Atkinseznek (beszélgetés)
A testnedvek pH-ját kicsit lecsökkenti, ez idővel többé-kevésbé stabilizálódik-kompenzálódik (inkább akkor okoz problémát a pH-csökkenés, ha a ketonaemia hirtelen alakul ki, pl. 1-es típ. cukorbeteg inzulinhiányban).
Hosszabb távon ez az állapot nem feltétlenül előnyös a csontsűrűség szempontjából.
hasznalok. mult heten meg 80-on volt, tegnap mar 160-on.
Sogornom patikus, o azt mondta, hosszu ido utan elsavasitja a szervezetet, ez igaz?
Amíg van zsír amit feldolgozzon.
Használsz ketoncsíkot???
180 centimhez az idealis olyan 67-70 kilo kozott van, en 69-et lottem be alomsulynak - ezt tartom egeszsegesnek, realisnak, addig meg epp 30 kilo van. Ez az egyik ok amiert nem 4 kilot, de mondjuk 1,5-2 kilot vartam volna. A masik ok az, hogy ez volt a masodik het. Mindenki tudja, hogy minel nagyobb a tulsuly, annal konnyebben olvadnak a kilok a dieta elejen. Masodik het meg igencsak elejenek szamit :) Szoval korai lenne stagnalni.
Feladni nem adom fel az biztos, azon viszont gondolkozom, hogy ha meg 2 het mulva sem lesz eredmeny 20-25 gr ch kozott, akkor esetleg atmegyek kaloria szamolasba persze a ch-t is figyelnem. De nem akarok mar egyik dietabol a masikba ugralni, ezzel megbolonditani a szervezetem, ezert is orulnek baromira, ha ez mukodne.
Hát borzasztóan lelekesítő az egész fogalmazás,és neked pedig annyit segíthet,hogy szélsőségeket is ajánl azoknak akiknek nem indul el a fogyás.
De közben "belédnéztem" és az első héten 4 kilót írsz!!mit vársz 15-20 kilónál ??Nem 40 kilód van ám...Most piuhen a szervezeted és majd újra legyűr egy nagyobb adagot!!Lépcsősen!!Nehogy feladd nekem!
Vazze...akkor te nem vagy egyszerű eset.
Atkins piros könyved van???
Okés elolvastam a naplódat.Nem értem ha minden kimérve számolva 15 ch alatt volt hol vesztél el.Most őszintén!ANNYIRA akaord hogy átüt minden szavadon,tényleg!!Őszintén ,kimérve volt a kaja és átszámolva ch-ra???Vagy megsaccoltad?
Az se baj csak akkor tovább léphetünk.Most már tényleg érdekelsz:)Nem érdemled meg ,hogy ne legyél sikeres,hiszen olyan elszánt vagy!!!
A 80%-os csokikat is be lehet építeni mert abban egy kocka 4,3 ch-persze nem az első szakaszban.Kakakóvaj szinte az egész,cukor náne..
Persze szorulásosoknak nem annyira okés:)
JO reggelt.
KOszonom szepen, tutti szetnezek. neha neha kell valami "jutalom" sztem.
Azt esetleg nemtudod, mibol keszul a low card csoki? Mert ugye a csoki az kb 90% szenhidrat kene legyen. Ha nem, sebaj, megnezem majd! KOszi a tippet, a linket legyszi kuldd el :) Szep napot!
Jó reggelt lyánykák!
Atkinses csoki az alacsony ch-s, a tescoban a tisztálkodási szereknél van egy polc, ahol az egészséges, bio, low GI termékek vannak, és ott szokott lenni 5db/doboz, és szerintem finom nagyon.
De van lowcarb bolt is az interneten, ha érdekel, elküldöm a címüket, én rendszeresen rendeltem onnan pizza tésztát, muffint, csokit, turmixot, cukor mentes cukorkát, stb, szóval amikor elkapott a bűnözhetnék, inkább ilyet ettem, DE (!) nem ez volt a rendszeres kajám. Ez csak egyfajta bűnöző ösztön elnyomás, meg hiánypótlás volt nálam :) Egyébként Lowcarb csoki szokott lenni a Bootsban is és a Holland and Barett-ben is.
Van atkinses csoki?????? :-)))))))
A sajtokat en is imadom!! Annyira jo, h ebbe a dietaba belefer. Mindenhol tiltolistan van a zsir miatt, de ma is ettem egy kicsit, meg vszinu holnap sot utana is fogok.
Nem rossz ez az orszag :) Vannak hulyesegek, de legalabb tenyleg "europai".
Dolgozunk rajta :)
Kint mondjuk jobb volt atkinsezni, én sok sok atkinses csokit ettem, amikor nem volt időm mást kajálni, tele van vitaminnal és csak 2-3 ch volt egy szelet (tescoban is volt, ha jól emlékszem).
És a sajt is megfizethetőbb volt az itthonihoz képest, a választékról nem is beszélve :( Azért sok dolog hiányzik - az időjárás nem tartozik ide :D
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)