Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Új kajaötlet!!!!!!
Halászlé????
Vélemények?
Lányok!
Én úgy vettem észre, hogy valamit nem csinálok jól. Lehetséges, hogy a zsírosabb ételek visszafogják nálam a fogyást? Attól félek, hogy ugyan lehet, sőt kötelező Atkins bácsi szerint a zsírbevitel, de valószínű, hogy ez olyan szinten megdobja a bevitt kalóriamennyiséget, hogy nem tudok fogyni miatta. Lehet, hogy jobban tenném, ha sovány húsokat ennék inkább? Sajnos a pénztárcám nem engedi meg, hogy minden nap rendes húst egyek, így sajnos a kész felvágottak, és húskészítmények közül kell válogatnom. Tudnátok nekem tippeket adni, hogy miket ehetek ezekből az ételekből? Illetve lehet, hogy le kellene korlátoznom a napi kcal bevitelt 1000-1200-ra?
Előre is köszönöm.
A korpatablettában van, de elenyésző mennyiségű, így be tudod építeni a napi ch mennyiségbe. Ha jól emlékszem, akkor a korpatabletta dobozán az volt, hogy a napi mennyiség (3*3 szem) ch tartalma kb. 3,5 gr (felfelé kerekítettem). De az is fontos, hogy ez ballaszt, tehát nem úgy szívódik fel, mint más szénhidrát, sőt talán nem is szívódik fel, mert a bélrendszeren keresztül távozik.
Állítólag ez a legjobb:
Nem kell rendelni, bármelyik gyógynövény boltban megveheted kb. ilyen összegért.
Sziasztok!
Köszi a tippeket. Most látom csak, hogy henna teát írtam. Persze szennára gondoltam :)
Ezekben a korpa-, meg rosttablettákban nincs szénhidrát? Végül is ha van, akkor is valahogy bele kell építeni a napi kajába.
Jo reggelt,
Sajnos ez az Atkins atka... Mivel nem viszel be szinte semmi rostot, igy bizony ezen resze az eletnek igen nehezkesse valik. En 3-4 hetig szenvedtem, mint a kutya. 5 hete vagyok alacsony ch dietan, az utobbi 1 het mar jo volt, de amig 20-25 gr ch-n vagy naponta, addig sajnos ez lesz :( Ahogy lassan noveled a ch bevitelt, es tobb zoldseget, gyumolcsot ehetsz javulni fog. Igyal nagyon sok vizet, az kicsit segit, de meg ugy is gazos - legalabbis en napi 2-3 liter viz / gyogytea mellett is szenvedtem.
Jó reggelt!
Kínos kérdésem lenne.
Nektek nincs problémátok az "ouputtal". :) bocsi
Én a diéta előtt rengeteg gyümölcsöt és zöldséget ettem. Így nem nagyon volt ilyen problémám. De most, hogy nem eszek semmi rostosat, vannak gondjaim. A mályvateakapszula már kevés, henna teát kellett innom, hogy valamit tudjak produkálni. Ti ahogy oldjátok ezt meg?
Sziasztok Lányok!
Sajnos nem tudok beszámolni új súlyeredményről, mivel besz*rt a mérlegem. :( A szoba egyik sarkában 55 kilót, a másikban 53-at mutat. A Párom ráállt, aki télen-nyáron 70 kiló, de neki is több, mint 72 kilót mutatott... Szóval vagy elemcsere vagy kuka. Már csak azért is, mert nem lehet, hogy 3 kilót híztam volna diétával 1 hét alatt!!! (Legalábbis remélem :s)
Sülttök.
Pici darab?
Szinte csak egy falat?
Max. kettő falat?
Jajj!
Ezt mind csinálhatod:)A spárga szupi 1.2 a ch ja,és jó a konzerv is,bár van fagyasztott is,
abban több a rost.Én az üveges spárgát jutalomfalatnak veszem magamnak:)
A héten spárgázok. :) A konzerv spárga szerintetek használható? Mivel ilyenkor már nincs friss. Vagy van?
A másik ötletem meg a húsos káposzta.
Savanyúkáposztában sütöm meg a húst. Itt a táblázatban nem találtam káposztát. Lehet, hogy nem is jó?
De, ha jó, akkor lehetne töltöttkáposztát is csinálni, csak hússal, rizs nélkül.
Én nem tudok ilyet csinálni. Tényleg be van habarva? Ez gáz. Akkor ma már nem eszek semmit. :(
De olyan jóóóóó volt.
Sziasztok!
Csülkös bableves. Ez a mai kihívás.
Muszáj ennem belőle, mert egyébként végem.
De a csipetkéhez nem nyúlok és a babot is kerülöm. A csülök meg jó. Ugye??????
A cukorpótló (pl. szorbit) és a mesterséges édesítőszer (aszpartám, aceszulfám-K, szacharin, szukralóz, ciklamát) nem ugyanaz. Előbbi ad energiát, utóbbi nem.
Nem mindenben lehet a cukorpótlót mest. édesítőszerrel helyettesíteni (állag, hőstabilitás, ár).
Ezt én is ki szeretném majd próbálni, mert igen finomnak hangzik. :)
Egyébként az létezik, hogy a tojáslikőrnek nincs ch tartalma? :O
Jujj, ez nagggggyon jól hangzik.
Ki kell próbálnom.
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)