Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Jó reggelt Lányok!
Vereske!ne csodálkozz az enni,enni rohamon!Ha ides vagyok vagy izgulok nálam is ilyen tünetek szoktak előjönni.
Nyugi ne idegeskedj,szoritok Neked!
Sziasztok! Mérlegem: 54,5 kg. Állapotom: xar. A tegnapi brassói után döglődök rendesen: szédülés, hányinger, fejfájás stb.
Már vettem be no-spát, szódaport. Azt hiszem, lefekszek egy picit.
Jó reggelt:)
Tény: Reggeli: 1 pár debreceni sütve, mustárral
Terv: Ebéd: 4bélszínroló, friss vágott salival
Vacsi: talán töpikrém...
Köszike Pofi:)
Veres, nekem kábelnetem van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Egyszer a sógornőm belémtuszkolt valami joccakát teát. Szerintem éberebb lettem tőle.
Édes álmokat
A nyugtató teát úgy értettem,hogy olyan ami ellazít(citromfű).
Nekem megy tea nélkül is!:)))
Jó éjszakát Mindenkinek!
Megszoktam a későn fekvést, ezért ilyenkor még nem vagyok álmos :)
Ilyenkor vagyok igazán a spiccen.
Tán bagoly lehettem valaha :)
Biztos fog inspirálni.
Kívánom Neked, hogy kudarcokról ne kelljen már beszámolnod.
Szép álmokat
Ühüm! Most nagyon erősen elhatároztam magam. Mondjuk most is éhes vagyok, ilyenkor kicsit nehéz.
Majd jól rá kell szoknom arra is, hogy a tyúkokkal fekszem. :)
De mikor én úgy szeretek itt lenni :)
Mi lenne az én figyelő szemeim nélkül?:)))
Csakis a Te javadat akarom...mi lesz a tengerparti nyaralással így?...szerintem biztos kinéztél mér egy dögös kis fürdőrucit?:)))
Pofi Te elindultán a jó úton!:))
Gratulálok az elhatározásodhoz,nem olyan nehéz ez!
Három napot kibírtál utánna egyre könnyebb lesz majd meglátod!:))
A bátyád csak nem fittnesz edző,új szisztémával?:)))...ha működik csináljuk!:))
Szia Pofi:) Te hős, vagy, te legalább 5 percig voltál a bringán;). Én 2 napja tervezem a tornát, de mindig csak terv marad:( Mostmár holnaptól tényleg csak bevezetőset eszem, és meg ne bírja enni márt, mert lesz nekem nemulass:)!
Bazsó vigyázó szemei rám (is) vetülnek, kénytelen leszek valami huszároshajrát indítani;).
Ja, beneveztem egy magazinszerűhöz, hetente fogok írni nekik az eredményekről, kudarcokról... Remélem erőt ad majd:)
Kop-kop! Szép estét Kedves Sorstársaim!
Ma megint jó kiszlány voltam.
E: 20dkg. sajtos tavaszi felvágott 1db. paradicsom
Vacsi: 3 db. lágytojás.
És persze megint iszonyat sok kávé.
A szobabicajról 5 perc múlva levergődöm, mert megfájdul a térdem. Már elvitték javítani a videónkat, ha kész én is bevállalom a zsírgyilkos nőszemélyt :) merthogy van egy csomó ugri-bugri kazim.
A bátyám szerint már az jó kis sport, ha reggel egyenként áthordom egyik sarokból a másikba a tornavideókat, este meg vissza. :) Nooormááális??
Újév Kedves!
Egy cipőben járunk. Feneketlen bendőm van, sajnos nem ismerek mértéket. Hiába érzem, hogy nem vagyok már éhes, a finom falatoknak nem tudok ellenállni és addig eszem amíg van, holnap majd úgyis normálisan viselkedem címszóval.
Ezért is vállaltam be Királyka étrendjét, csak biztos nem volt elég erős az elhatározásom, és sokszor bűnöztem. Most magam állítottam össze étrendet, olyan kajákból amit szívesen fogyasztok, és belefér az 1-es fázisba. Persze minimális mennyiséget. + megfogadtam, hogy 6 után nem eszem. 3 napja csinálom. Mérleget nem néztem, de a pocakom laposabb. Remélem a gyomrom is összeszűkül, mert azért az esték elég kritikusak. Sokáig fenn vagyok, és hát a megszokás...
Pussz
KÖSZI Bazsó:) Mostmár tényleg utána nézek megint. Nem értem hogy mehetett ki a fejemből...
Mostantól erre is figyelek.
Vacsi: 1pár virsli majdonézzel,és pár szem töpi
Holnapra kaptam friss salit, és sütöttem hozzá bélszínrolót...
Ugy legyen!:)
En is tervezem, hogy beszerzek valami "multifunkcios" gepet otthonra, nem dijazom a konditermek izzadtsagszagu legkoret. :)
Vereske Te ma nem fogyózól?:)))
Merre vagy?
Igazad van!...van egy kis kifogás is de csupán időhiány miatt.
Már tervbe van egy kis gépezet csak,mindig másra kell a pénz.
Ami késik nem múlik!:))
Azért biztos a kajára is odafigyelsz,és nem azt eszel amit éppen szeretnél:)
Jó lenne a mozgás nagyon, de nálunk nincs lehetőség,mert kondi és fitness terem csak kb.70-80km-re található!
Láttál volna kétnappal ezelőtt!
Kakiful voltam de nagyon!:)))
Koszonom a kedves invitalast!
Nem fogyni akarok! A zsirparnacskaim helyere izomszovetet epitek! Van meg dolgom boven!:)))
Szia Klariten!
Érezd magad jól itt nálunk!...Te nagyon csinos vagy!...miből akarsz fogyni?:))
Szia Lányok!
Termeltetek rendesen!
Én ma ügyintéző voltam,itthon a kocsi,bevásárlás,Manó sétáltatás,most cseréltünk apával van kinn.
Újév!
Ha Te az első fázist csinálod,akkor elég bátor vagy!A céklának magas a ch-ja,a hüvelyesek egy következő fázisban engedélyezett,a cola szerinted nem sok egy kicsit?Ha jól olvastam Te már egy- szer atkinseztél régen,nézd át az engedélyezett kaják listáját.
Ha azokat eszed meglátod jobb lesz!
Vereske Te már passzos nacit veszel?...én még a haspólónál tartok:))
Levagyok maradva,de majd pótolom,csak belekéne fogyni abba ami van:)))
Lady!...magnézium oké!...ma szupervomen vagyok!:)))
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)