Akik Atkinseznek (beszélgetés)
:-D
Akkor én mit mondjak? Van amikor egy nap megiszom 2litert, mert felélénkít:) Valamitől fel kell dobni a pacskert, nem élhetek 120 évet;) - dehohynem, sőt:)))))
Gyöngyi és Bazsó, meg vereske, akik nagyon tudnak. :DDD
Szóval: ma ittam egy pepsi light-ot (a hányingerem elveszi, ha a szénsavat kikeverem belőle), 0,25 l-eset... Ez ugye még belefért?!!!
Húú, nagyon szeretem a grillcsirkét, jövő héten lesz megint són sült csirke:) - mármint én csinálok.
Gyöngyi szavai igazán jól estek, persze mértéket kell tudni tartani, de akkor biztosan az ételfajtákkal van a baj, amit eszem...
Ja, és 6 év után most abbahagytam a fogamzásgátló szedését, remélem ez nem fog nagyon viszavetni;)
Újév!
Nekem az a tapaszztalatom, hogy a mennyiség nem számít, ha a ch-t betartod.Fogytam én úgy is, hogy naponta 2 sültcsirkét megettem!
Fokozatosan majd elmúlik az étvágyad, és jóval kevesebbel is beéri a pocid. De ehhez az kell, hogy szigorúan csak az első fázis engedélyezett ételeit fogyaszd, meglátod, másfél hét után már látható, nemcsak mérhető lesz az eredmény.
Egyébként az Atkins diéta egyik buktatója az az első fázisban, hogy nem igazán tudsz kitalálni olyan kaját, amit a munkahelyre, suliba is el tudnál vinni, illyet fogyasztani:(
Én a táskámban mindig tartok egy Karaván snack-et, 30 grammos sajtrudacska, és ha rám tör a zabálhatnék (mert mondjuk reggelire csak kávét itta, vagy azt se, esetleg csúnyán néztek rám, vagy esik az eső..:D ), akkor ezt szoktam betömni.:)
Haha nem csoda ha nem fogyok, hát ti a töredékét eszitek annak, amit én...:( Na most mi legyen?:(
Este szülői dotáció jóvoltából kapok kész salit, és kis kolbit is:) Elosztok mindent szigoúan egy hétre, akkora adaogokra, amennyit ti esztek;)
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)