Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Sárkánylány hajrá hajrá!!! elindul az... :)
Itt dög meleg van. nem lehet csinálni semmit :(
kajálni sincs kedvem :) :) :)
Reggel felálltam a mérlgre és a hétfői kiindulás óta fogytam, de a tegnap reggeli szerint viszont visszajött 0,3 dkg. Na persze ez nem számottevő, de annyira mégis, hogy keményen kell venni a diétát, nics semmi sonkázgatás.
Talánma nem lesz olyan nehéz, mert mozit tervezün, így hamarabb elmegy az idő. Még nem jártam a sugár új mozijában, most megnézzük a Ferivel. Előtte meg beruccanok körbenézni a CundA-ba. Szóval egy kis lófrálás.
Szeretnénk venni kinti grillezőt. Szerintetek olyat vegyünk amelyiknek van teteje?
Hát a mai napom nem lett 100 %-os, mert este már nem bírtam tovább és megettem 15 dkg prágai sonkát. Talán nem olyan nagy bűn...
Szóval nem sok kedvem van már a 4. naphoz, de megpróbálom. És kiváncsi is vagyok, hogy mit mutat a mérleg. Ja a csíkom reggel éppen hogy halvány lila volt, ha rosszindulatú lennék akkor fehér :(
Ki érti ezt?
sziasztok!
hogy vagytok? nekem nagyon melegem van. lassan kellene ennem valamit mert ma még nem ettem. nagyon meleg van és nem tudok enni...:( csak jégkrémet kívánok. ma még nem bűnöztem, de tegnap nagyon elszaladt velem a ló. de jól esett...:)
vmi makréladiót, de nem is kaptam sehol, de a régiek írják, hogy a 20 szem 1200 Ft
szóval elvagyok nélküle
HAli!
MA nagyon szenvedtem az éhségtől, mert nagyon kicsik az adagok. Alig várom, higy újra az atkinst csináljam és egyek egy jót :)
Elviekben már csak a holnap van hátre ebből a kekwick 1000 kcalból.
Igyekszem nagyon kitartani!!!
Köszi a biztatást!
Ja MOnokli!
Az szuper, hogy biztata a férjed. Az enyém is.
Na, akkor gratulálok, ügyi vagy!! :)
Én is eü-s vagyok a javából, de mivel elolvastam a könyvet és megértettem, hogy miről szól, azon kívül laborleletek is igazolják, hogy egészséges, ezért teszek az ellenzőkre.
Azt mondom, ne hagyjátok magatokat eltántorítani, mindenki saját magán tapasztalja, hogy neki mi jön be. Persze, zsírszegény diétával is lehet fogyni, csak közben éhezel, a szervezeted lelassítja az anyagcseréd, és később szépen visszahízol.
Én mostmár több, mint fél éve tartom a súlyom, sőt, fogyok még egy kicsit.
Egyébként nem hiszem hogy annyira ártalmas lenne sok zöldség (én sokat eszem, uborka, paprika paradicsom, cukkini stb.. ) pont hogy beleférjen a 20ba :)
csirkemell, fincsi husik tejfol stb..
Jobb mintha nem nem ennék mint régen.. :(
MI is elmentünk kicsit rokonlátogatóban, a diétámat hasonlóan fogadták...
ilyen melegben nem lehet diétázni stb stb... :)
De én már lazán veszem. 100 kg alatt vagyok egy picivel :) :) :)
A férjem bíztat, igazából nem nagyon hiszem hogy észrevette a változást, csak akkor mikor felhúztam egy régi ruhám és leesett rólam :).
De nem baj. Szép lassan változom én is.
Nem, nem csináltam! Viszont zsírevészetet csináltam!:) ...de kalóriszámlálás nélkül! Majdnem fekete volt akkor a ketoncsíkom!
...most bezzeg hófehér!:P
Kitartás, és ne add fel! Szorítok!:))
Hát tudod azért a 2 nap már nem ment olyan könnyen. Mert atkinsban ehetsz mennyiséget, de itt az 1000 kcal zsírból nagyon hamar összejön és az adagok ezért rémesen kicsik. Még egy szelet csmell se fér bele, vagy a brei sajt felét eheted és semmi.
Próbáltad már?
Nekem azért ez küzdelem, de nem adom fel, ma vagyok a 3. napon.
Sziasztok! Tegnap szülinapoztunk, Sugi 5 éves lett! Nagyon telik az idő!:))
Lecsúszott 3 szelet torta! ...és még van belőle!:P
Úgy irígyeltem a férjem, ő hozzá se nyúlt! ...utána vacsira befalt 5 szelet bundáskenyeret, no de ez más tészta!:P
Nagyon rosszul viselem ezt a hőséget! Tegnap délben én itt 41 fokot mértem árnyékban! Iszonyatos!
A kekwick nem olyan rémséges diéta! Magyarul atkins zöldségek nélkül! Jaj, most rá is izgultam egy kis szalonnára!:)
Most ment el a herbalife tanácsadó, aki a rosttablettát és vitamint hozza nekem. Kérdezte, hogy mit csinálok és mondtam, hogy atkins. Teljesen ki volt bukva és féltett, mert ő egészségügyit végzett és, hogy ez milyen veszélyes.
Biztos, hogy nem a legjobb, de nekem csak ez használ, hogy az anyagcserém beinduljon.
Kekwick: atkins annak ajálja aki nem tud a bevezetőben fogyni, illteve ha nagyon megálltál.
Annyi, hogy itt msot zöldség sincs és 1000 kcal, amit itt most számolni is kell. Elég szűkös a kajalista
Pl:egyszeri étkezésre 2 tojásból rántotta 2 kk majonézzel, vagy 6 dkg krémsajt, vagy 3 dkg hús 2 ek majonézzel
SZóval nem egy leányálom, de csak 4 nap utána egy hét 1200 kcal ue-ből és utána kell visszaállni atkinsre.
De itt van egy cikk amit el tudsz olvasni a fórumos rész jelzi is.
A más diéták között találod meg.
Különben hogy vagy? Mennyit sikerült fogynod?
Sziasztok! Akkor nem csak nekem akarják megmagyarázni folyton, hogy az atkins mennyire rossz dolog. Biztos csak beképzelem, hogy fogyok :) Egyébként tegnap nem volt választásom: lángos vagy fornetti semmi más lehetőség. De nem is ez volt a bajom, hanem ahogy kezelik az emberek azt aki diétázik, pláne ha az még atkins... Na mindegy!
Ez a kekwick ez mi a manó? :) Csak zsíros dolgot lehet enni?
szia
hát ez az érdekes ebben is, ahágy orvos annyi vélemény, ahány fejlesztő annyi tudományos orvosi vélemény, és mind más...
Mindenkinek magának kell rájönnie mi használ. Mert ha vki a teljes kiőrlésű kenyérrel fogy, az ne keményítsen be. mert a végén elhízik.
Sajnos ez a sok kövér is azért az, mert rossz diétát csinál, sokszor és feladta... Nem tanultlt meg életmódot váltani.
Ebben mondjuk nagyon hiszek: nem lhet teljesen vissza állni, mert rosszabb lesz, mint volt...
A Bibliában van egy ilyen hasonlat ha kisöprik a házat és nem töődnek vele, akkor az új tulaj rosszabb lesz, mint az első...(na persze Jézus nem a fogyira gondolt itt, de erre is passzol) :)))
Szóval Vera nem mondom, hogy könnyű ez a kekwick, de kitartok, hogy eredményt érjek el.
Szeptember végére le kellene még adni egy 20-ast, bár talán az lehetetlen. Mindegy, minden egyes -g -nak örülök. És lassan be tudom gombolni a 46-os nacimat.
A végcél a 38-as ruhatár!!!
Sziasztok,
felvilágosulatlanok. Én naponta meghallgatom, ahogy a főnököm a zsírszegény, kcalszegény diétát javasolja a betegeknek, és hogy milyen ártalmasak a zsírok.
Ilyenkor rendszerint röhögök magamban.
Biztos azt hiszi, én is az "egészséges" zsírszegény diétával fogytam le.
Mindegy.
Nem kell velük foglalkozni, még az orvosok is tájékozatlanok, hát akkor mit vársz egy eladótól, aki totál nem ért hozzá.
Tegnap elmentem egy kisebb könyvesboltba, hogy megkérdezzem, hogy a piros/kék atkins könyv mellett még milyen van. Olvastam, hogy van vmi ch tblázat zsebkönyv. Na ott esett nekem az eledó, hogy az milyen veszélyes, stb. Na meg az atkins már egy kifutott dolog, hahaha.
Persze mondtam neki, hogy nem állok le vele vitatkozni, hogy most mennnyire jó, vagy rossz. De mondtam neki, hogy rengetegen csinálják, most hirdették, hogy VÁgó is ezzel fogyott. Szóval elgáncsoljuk a fogyisokat ahogy és ahol csak lehet.
Mi lenne, ha nem mondtanád, hogy fogyizol és csak az engedélyezett kajából vennél minden kommentár nélkül?
Hello mindenkinek!
Miért van az, hogy vendégségben a legnagyobb bűn diétázni, főleg ha atkinsről van szó???
És miért kell a fogyizókat megalázni sok-sok ember előtt azzal, hogy: JA, TE ILYET NEM EHETSZ meg JA, TE DIÉTÁZOL meg JA, EZ ALIG HÍZLAL...
Na jó, ezek csak költői kérdések.
A barátoméknál voltam, és ők minden szituációban a nem választ személyes sértésként kezelik. Ez van. Jár még valaki olykor hasonló cipőben???
Sziasztok!
Ma azért éhes voltam egy kicsit.
A fiamnak pingvin desszeretet adtam, vagy tízszer megszagoltam és elképzeltem milyen amikor olvad a szádban :((( na de nem ettem belőle :))))
Mindenkinek kitatás
Sziasztok!
Mától szabin vagyok. Már csak a jövő héten megyek melozni. DE ma is megyek be a városba ügyeket intézni meg holnap is ugyhogy el leszek. Majd viszek magammal vizet. Kellene reggelizni de nem megy. Nagyon melegem van...:(
Sarkany: sok sikert a kekwickhez, ha ebben a hőségben is bírod a zsíros kosztot, csak rajta, menni fog! Ügyes leszel.
Én ilyenkor reggelente és estére eszem csak meleget, délben hideg saláta sajtokkal, husival a menü. Most dörgöltem be 3 tükörtojást olajbogyóval, jólesett.
Ma 40 fok lesz, vigyázzatok magatokra! 3 litert igyatok minimum.
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)