Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik Atkinseznek fórum

Akik Atkinseznek (beszélgetés)

2007. júl. 12. 13:45

Na és milyenek az emberek :( :(

1, kövér szomszéd (130 kg..) és persze nő.

Mesélem neki hogy milyen jó ez a fogyi és hogy lement már 7 kg és milyen boldog vagyok.

Erre ő hogy ő is fogyózott már 2 hét alatt lement 6 kg és 9 jött vissza rá, és azt mondta neki az orvos hogy csak víz ment le a szervezetéből és biztos az ment le csak nekem is...

2, Kedves anyám...

Neki is újságolom hogy milyen ügyi vagyok...

Erre ő van még mit fogyni nem???

(anyád...:)

3, Párom

Neki is újságolom :) (nem kellett volna)

Közvetkező kérdés és még mennyit kell!!! fogynod?

(anyád.. :)

Többet nem mondom senkinek kapják be!

Az ember kis örömét is elrontják!

2007. júl. 12. 13:37

Csajok én is pénzügyes vagyok :) :)

Jazmin szerintem ne add fel, mert ha lassú az anyagcseréd akkor lassabb sajna a fogyi is :(

Ez egy jó diéta, életmód mert nem kell éhezni. És mégha nem is ígér heti -3 kg-t azért havonta sztem le lehet -5 kg adni, mondjuk tornával együtt.

Nekem akkor lassult le a fogyi, mikor keveset ettem, (most is oda kell figyelnem hogy egyek, mert nem vagyok éhes) kicsit többet ettem. És megindult. Ennek az lehet az oka hogy a szervezet vészjelzésnek fogja fel a kevesebb táplálékot.. és elkezd raktározni. Egyébként ha szeretnéd, elpostázhatom neked a könyvet.. Azért érdemes átlapozni.

3903. rika
2007. júl. 12. 11:47

Sziasztok!

hogy kihalt itt minden. én most ebédelek aztán melo újra. fél5körül jön értem a párom.

2007. júl. 12. 11:12
besz@rt a gépem :( :( délután jövök Anyámékhoz és vissza olvasok mindent és még írok is .) :) :)
3901. rika (válaszként erre: 3899. - Jazmin1)
2007. júl. 12. 07:28

szia!

Szerintem is mindent jól csinálsz, csak NE ADD FEL! El fog indulni csak nehezebben. Lehet kilóba még nem látod de előbb-utóbb érezni fogod. Kilóba nekem sem megy le igazából semmi, de centikbe igen. Majd készítettek magamról egy képet és azt is felteszem. Én már látom a különbséget a környezetem nem. De nem baj.

3900. sarkanylany (válaszként erre: 3899. - Jazmin1)
2007. júl. 12. 07:08

Jó reggelt!

A leírtak alapján nincs semmi gond. Ja eszel zsíros cuccot is? Mert ez kell a ketózishoz. Pl: szalonnás rántotta, olajban sütött husi stb.

A másik: én se fogytam sokat, mert ez a negyedik hetem és kicsit több ment le, mint 5 kg. De elkezdtem tornázni és várom az eredményeket.

A régebbi fórum anyagban találsz olyan személyeket, akik hasonló cipőben voltak mint te. Nehezen indul a fogyás. Szóval azt hittem én is, hogy ennyi idő utána a -10 kg is túl leszek :(((

De nem adom fel, mert a cm-ben is fogyok!!!

Könyv: talán azért lenne érdemes elolvasnodd, mert ott leírja az okokat, ha vki nem tud fogyni, segít átlátni az egész emésztés, anyagcsere dolgokat. Én így értettem meg nagyon sok mindent.

Fel a fejjel és kitartás, mi is kitartunk!

Gyere velünk a vékonyság felé vezető úton!

3899. jazmin1 (válaszként erre: 3897. - Rika)
2007. júl. 11. 23:32

tojás, sajt, vörös húsok(marha-sertés) csirke

karfiol,cukkini,paprika, gomba, sonka káposzta,hal,néha bacon szalonna vagy tepertő de csak módjával..

napi 2 tejszínes kávét iszom meg erről nem tudok lemondani..

igyekszem betartani az adagokat...nincs atkins könyvem de elég jó a neten talált infó is...szerintem ezzel is lehet boldogulni...vagy kell a könyv ??nem tudom mi lehet a baj... 3 szor eszem naponta... kerülöm a gyümölcsöt is..de nagyon hiányzik....nincs ötletem...kösz a válszokat csajok..

3898. jazmin1 (válaszként erre: 3896. - Sarkanylany)
2007. júl. 11. 23:24

igen számolom a ch 20 fölé nem megyek...vettem mega fat burnert, mert hozzáolvastam a témához a body builder lapon a ketondiéténál, és ott azt írja hogy jó ha a máj méregtelenítését is elvégezzük mert a zsíranyagcsere ott megy végbe...és ez jó hatással van rá...van benne kicsi vízhajtó is és kolin+izolin.valamint + nagydózisú c vitamint is szedek.

igaz 2 liternél többet nem iszom, és igazából csak annyi a mozgásom hogy gyalog járok napi 2 km-t teszek jó tempóban...nincs időm szinte semmire...

nekem minden sokkal nehezebben megy...

3897. rika (válaszként erre: 3894. - Jazmin1)
2007. júl. 11. 21:29
mit szoktál enni?
3896. sarkanylany (válaszként erre: 3894. - Jazmin1)
2007. júl. 11. 21:29

Szia!

Számolod a ch minden nap? Mert vmi biztos kekerülhetett az étrendbe, vmi rejtett cukor, ha a ketoncsíkod nem lila.Különben ne izgulj, mert nekem is csak az első héten ment le 3,5 kg, azóta állok. De elkezdett lilulni a csíkom. Közben volt egy menzes is :(

Nem szabad abba hagyni, mert másoknál is 2-3 hét után indult meg újra. Én még a bevezető fázist csinálom, s fogom is egy -két hónapig. Nem vészes.

A tornát is elkezdtem és szedek mell L-Carnitint is.

Olvasod Atkins könyvét? Az a mérvadó nem vmi újságcikk!

Jelezz vissza, hogyan haladsz! És addig is kitartás.

3895. sarkanylany (válaszként erre: 3893. - Rika)
2007. júl. 11. 18:48

Így jobban érthető :))

TAlán egy tizset sikerült felszedned? Sebaj, majd együtt lenyomjuk

3894. jazmin1
2007. júl. 11. 17:43

sziasztok !

Egyszerűen nem tudom hogy mit csinálok rosszul...elsőkörben a kekwick diétát csináltam meg, mert leküzdi az anyagcsere ellenállást és nekem nagyon nagy van....de akkor sem vesztettem a súlyomból csak jobb lett a közérzetem, majd az atkins-el folytattam... első fázisának a végén vagyok, de azt hiszem nem is lépek egyenlőre a megengedett szénhidrátmennyiség fölé...maradok itt...de szinte semmi nem ment le, valoyon mi lehet az oka ?...pedig vettem meditestet is...az első időszakban lila volt a teszt két három keresztes, de már napok óta negatív tehát leállt a szírégetés ...megáll az eszem szinte mindenkinek bejön ez a diéta, sokat kéne leadnom, nem hagyom abba, mert fogynom kell és arra is kiváncsi vagyok hogy mi lesz később. Mindent betűről betűre úgy csináltam ahogy levan írva...szedem a vitaminokat is....gőzöm sincs mi lehet a baj..

3893. rika (válaszként erre: 3892. - Sarkanylany)
2007. júl. 11. 16:52
a kép sokat csal. most keresek egy nyáron készült képet és mindjárt fel rakom.
2007. júl. 11. 15:04

olyan nyomi vagyok :(((

letettem Bencét aludni és elaludtam vele:)))

majd másfél órát a földön....

Rika!

Olyan érdekes, hogy azt írod, hogy nagy a hasad... mert igazából te vékony lány vagy...

nem mindenkinek van horpadt hasa, és vhol a belső cuccoknak is el kell férni :)))

3891. rika
2007. júl. 11. 13:01
konzerv: konzerves volt a borsó amit ettem és találtam benne fadarabot
3890. Mariann
2007. júl. 11. 12:49

Sziasztok! Ez az időjárás kikészít, rettentő álmos vagyok, és a fejem is enyhén fáj. ...és agép is foglalt volt, mert a páromnak se volt kedve semmihez!:P

Kipróbáltam Norbi zöldséges csirkéjét (mikrós). Hááát, izé... Úgy néz ki, mintha egyszer már megették volna. A zöldségek elég plötyik benne, mintha túlfőzték volna, és nagyon konzerv-ízű az egész. De megettem, mert éhes voltam!:P

...ez még mindig jobb volt ch szempontjából, mint a mama túrós-lepénye! (Hmmm, pedig isteni illata van!:))

3889. rika (válaszként erre: 3888. - Vera18)
2007. júl. 11. 11:56
Vera: nem úgy unom a tojást, csak tegnapelőtt csináltam a gombásrántottát 4tojásból és még ma is azt reggeliztem. harmadszor estem neki. tudom, hogy a borsó nem a legjobb választás, de tegnap nem tudtam főzni. a sajtot is szeretem tegnap este azt ettem. reszeltsajt, kevertem bele 1tojást, pici só.összekutyultam és megsütöttem erre tettem a sültpulykacsíkokat meg egy kis uborkát és reszeltem még rá sajtot. ez a minipizzám.
3888. vera18 (válaszként erre: 3887. - Rika)
2007. júl. 11. 11:34

Rika, én másfél éve tojást eszem minden reggel :) és te már most unod? :))

Hol maradnak a sajtok? És több zöldség, borsó helyett saláta, karfiol, brokkoli, zöldpaprika, a borsóban sok a keményítő, vigyázz vele.

3887. rika
2007. júl. 11. 09:05

mai kajcsi:

R: még mindig a tegapelőtt este készített rántottámat eszem. (már nagyon unom) pici májassal, meg iceteával

E: cukorborsófőzelék, pöri (sajna nem volt időm főzni, ugyhogy konzerv)

V: kelkápifőzelék, pöri

3886. rika (válaszként erre: 3884. - Sarkanylany)
2007. júl. 11. 09:02
Szia! biztos, hogy nem a diétától van, mert régen sosem voltam rosszul. Én azt vallom, hogy abba a nagy mennyiségbe az a pici liszt elfér. Ugyhogy rendesen liszttel a különbség csak annyi, hogy teljeskiörlésű liszttel csinálom. Régen is így csináltam. Csíkot még mindig nem vettem, ugyhogy fogalmam sincs, hogy hol tartok. De a nadrágomat már nem kell kigombolni, hogy levegyem. Ez nekem elég bizonyíték arra, hogy fogyok. Csak a hasam nagyon nagy. Abból valahogy nem megy le. Neki kellene állnom tornázni, de délutánra általában már mozdulni sem nagyon bírok olyan fáradt vagyok.
2007. júl. 11. 08:38
Az érdekelne, hogy nálatok is lelassult a fogyás mostanában? ÉS amikor régen csináltátok?
3884. sarkanylany (válaszként erre: 3883. - Rika)
2007. júl. 11. 07:37

Szia!

Én is olyan rosszul lettem, hogy le kellett feküdnöm mikor haza jött a férjem. Most sem az igazi... de akkor ha más is nyúzott molt, talán nem a diétától van, hanem az időtől.

Amúgy minden rendben, csíkom szépen a lila fázisban.

Főzeléket csinálsz? És hogy rántod be?

3883. rika
2007. júl. 11. 07:27

jó reggelt! Nekem nagyon jót tett a délután alvás. Át tudnék aludni még 2-3napot. Egész jól voltam amíg be nem értem a melohelyre, hát ami itt várt az asztalomon...te jó ég. Ma megint sokáig leszek már látom. Kelkáposztát csinálok ma pörivel, mert nagyon kívánom. Majd kihagyom belőle a krumplit.

Veletek mizu? Tegnap nagyon szerettem volna sültkrumplit enni, de a párom nem csinált nekem én meg gyenge voltam ahhoz, hogy sütögessek. Így nem ettem. Ez is egy megoldás..:)

2007. júl. 10. 21:39

Hát senki nem járt erre?

Olyan rosszul lettem du, hogy le kellett feküdnöm. Remegtem, gyenge voltam és fájt a fejem. Biztos ez az időváltozás tett be megint...

Gyerek lefektetve és én is megyek lassan...

Veletek mizus?

2007. júl. 10. 14:41

Én pedig itt ülök leizzadva és remegve a gruppen tornától Norbival, Kantinkával és Kovival... :)))

Lehet, hogy az L-Carnitin tényleg hat vmit? Sokkal jobban bírom a tornát és sokkal jobban le is izzadok.

Nagyon jó...

Én különben gyeden levő anyuka vagyok, ex pénzügyes, aki nem tudja, hogy lesz-e majd mhelye.

Lassan ébrdni fog Bence, addig le kell zuhanyozni, bár íg yis folyik rólam a víz... kicsit megpihenek itt a gép előtt.

Ja. Nem tudom, hogy mennyire számít rossz tettnek, de vettem licht colat és ittam belőle 2 pohárral. És érdekes, de nem esett annyira jól!

3880. rika
2007. júl. 10. 14:25

Sziasztok!

Én egy nem túl jó bőrben lévő pénzügyes lennék. A pécsi egyetemen dolgozom. És ma haza hozattam magam az egyik kedves kollegámmal, mert nagyon fáj a fejem, meg minden. Biztos az idő teszi.

3879. vera18
2007. júl. 10. 14:09

Sziasztok lányok,

rajtam is kb. 2 liter plusz van, én is előtte vagyok sajnos. Meló után bevágtam egy gyrostálat, nem volt időm főzni. Csodálkozott a csaj, hogy se krumplit, se pitát nem kérek? Fogyózónak viszem? Mondtam neki, hogy nem, csak így szoktam enni.

:))

Én körzeti nővér vagyok egy rendelőben, váltva dolgozom, és az időjárás ellenére tegnap is ezren voltak lent és ma is. Tökmindegy, akár esik, akár fúj, sokan vannak.

Ha van valakinek valami egészségi kérdése és tudok segíteni, szívesen. Bár orvos nem vagyok.

2007. júl. 10. 13:32

Ja amiért ide ültem:

Pénteken este lesz a zone club műsorán az atkins diétáról film, ha érdekel vkit

2007. júl. 10. 13:32

Rika!

Csak nem lettél beteg?

A karfiolmasszám a vcében lanolt. Ezt a hagymát nem ismerem és elég sokat tettem bele, így hagymapüré lett belőle ízügyileg :(((

a nagy szakácsnő :)))

na mindegy, mert még maradt karfiolom, majd leszórom sajjtal és úgy eszem a húshoz. Most elment a kedvem a pürétől...

2007. júl. 10. 13:16
Rika te hol dolgozol?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook