Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Jó reggelt!
Szomorú vagyok nagyon, mert tegnap visszatértem az atkinsra a kekwick után és +1 kg-val több vagyok, mint a kekwick után. Teljesen el vagyok keseredve. Ja és a tesztcsíkom komolyan lila. Szóval mi a fene van? Lassan tényleg az érzem, hogy csak a koplalós mószer segít nekem? De annyira örültem, hogy z atkins alatt nm vagyok éhes :).
Nem akarom feledni, mert nem maradhatok egész életemben kövér! De miért nem használ?
1,5 hónap alatt nem ment le 5 kg. Ez szörnyű!
És azok a hírességet hogy a fenében fogynak, és te is Monokli?
jaajjajajaja
HAli!
Újból elővettem a könyvet, hogy egy kicsit böngésszek, mindig találok benne vmi újat. MOst például heti étrendet. Csak azt nem tudom, hogy eddig miért nem figyeltem???
Szóval átismétlem a dolgokat és szigorúbban figyelek.
Monokli!
Neked egy kovi ubi egy ebédhez nem elég? Csak mert írod, hogy abból nem lehet nagyokat enni. Mit eszel? Salátát? Paprikát, vagy inkább pároltakat?
Ja és még egy nagyon fontos infót figyeltem meg megint: ha vki túl sok fehérjét eszik, mert ehetek amyennyit akaraok, engedi atkins, az rosszul jár a könyv szerint, ugyanis a túl sok fehérje átalakul vmi cukorfélévé :))) és azt hasznosítja a szervezet és nem a zsírod :(
Lassan megyek aludni, majd beesek a monitorba.
Na persze nem tudom mi lesz belőle, mert a szomszéd építkezik és nayg neylont feszített ki, amit most ezerrel nyúz a szél és olyan hangos, hogy .....................
na pusza
nagyon meleg van
ááááááááááááááááááá, lehet nem kéne tennünk semmit csak kiülni egy kőre és ég a zsír ég a zsír... :)
este megyünk a gyerekkel sétálni napközben ki sem mozdultunk...
Sziasztok! tegnap óta nyomom keményen az 1. szakaszt!:)
Megnéztem a kovászosubit: 1,9 g ch van benne! Szóval lehet enni!:)) ...ettem is ma 3 db-ot!:))
Hali!
A fizzi szörphöz annyit tennék még hozzá, hogy sajnos az összetevöknél ott van az aspartam. Nem értem miért hiszik olyan sokan hogy nincs benne.
és Amaretto süti
Robotgéppel le kell félig darálni kb. 2,5 dl mandulát, 2 nagy tojás fehérjét fel kell verni. A mandulát óvatosan bele kell forgatni a habba, hozzáadni az édesítőszert és a mandula aromát. Sütőpapírra kicsi halmokat kell csinálni teáskanállal és 1 órán át pihentetni. 190 C-os fokos sütőben 12-15 percig kell sütni, amíg a teteje picit meg nem barnul. Kihűtés után fogyasztható
Én is eszem kovi ubit is meg savanyú ubit is.
Na nem sokat, mert sztem nem lehet hatalmasat falni belőle :) de annyi belefér, hogy egy kicsit változatosabb legyen
ja, már nem bírtam tovább a kekwicket és ma visszatértem a jó öreg atkinshez!
vagyis ettem egy szelet csmellt és 1,5 kovi ubit!
Valaki írta, hogy a kovi ubi gázos én meg féltem enni. Da ma utána néztem a neten és nem nagyon tesznek különbséget a sima ubi között. Talán azért mert a cukor biztos beépül az anyagba, de a kenyér csak erjeszt és nem épül be. Na mindegy az egyik orvosidiétás mit tudom én milyen részen azt írták, hogy a kovi ubi 100g/ 5 ch alatti. Ugyanis felsoroltak eg y csomó dolgot, hogy mi van 5 ch alatt. Tehát szerintem a natúr ubi ch tartalma megmarad.
Ha vki tud róla vmi mást konkrétan az írjon vissza légyszí!
Nem tudom hogy hol a doki, de kiírhatnál valami témát róla hátha tudja valaki...
Párom sem szereti a gizda nőket, nagy cicis husimusikat szereti. Mondjuk mikor összejöttünk kb. 85-90 kg voltam.. Aztán a nagy szerelem meg a baba betette a kaput :) de szerintem még 75 kg-an azért tetszenék neki :)
Kangoo, ilyen ugribugri dolog. :)
rugós cipőfélében tornázni, az egyik barátnőm szervezi nálunk a sportcsarnokba, és mondta hogy kipróbálhatom, a legkönnyebben szerinte az én súlyommal is lehet csinálni.
Szia!
Ezt az atkinses orvost szívesen megkeresném, de eddig senki sem írt vissza hogyan találhatnám meg és ki ő. Te tudod?
A fényképes dolog szuper, én is csinálom. Én csináltam pucér képet is, amit csak magamnak minden oldalról, hogy ha elkeseredek, akkor lássam jól hogy milyen is vagyok, milyen nem szeretnék maradni, illetve a súlycsökkenés milyen szépen látszik.
Az is nagyon jó a fórumra kitanni amit mondasz, hogy mindig ua ruhában. Na majd ha teszek fel képet, ajd így csinálom.
158 cm vagyok, és 90,7 voltam szmbat reggel, ma meg 91,2. Tehát olyan 91 kg. Én a 60 kg-val nagyon megelégednék. Akkor husos vagyok és jó arányos. A férjem amúgy sem szereti a gizd nőket, csak akin van mit fogni. Ez anekem a 60 kg. :)))
Mi az a kangoo?
Nem baj...
Nem tudom hogy kéne, lehet el kéne menned ahoz az Atkinses orvoshoz hátha tudna valamit tanácsolni.
Az a fénykép ami fent van azon 75 kg vagyok, én annak már nagyon örülnék. Most azt csinálom hogy 10esével (ha sikerül) lefotóztatom magam.
Sajnos egész alakos kezdő kép nincs mert nem engedtem magamról csinálni (amit nem látok az nincs :) ) Majd keresek valamit. Úgy akarom hogy mindig ugyanaz a ruha legyen rajtam :) Jó ötlet nem. Attila a férjem bíztat engem. És ez nekem sokat számít. Jövő héten elkezdek kangoozni :)
Nagyon rámfér a mozgás :) mostmár 100 alatt vagyok úgyhogy 95 a cél, aztán 90 és így tovább.
Én voltam 60 kg is nagyon rég, de nem állt jól nagyon lefogyott az arcom, és nem voltam formás. Sztem 75 kgsan szép kerek és formás vagyok... Most hány kg vagy? ja én 165 cm vagyok én sem vagyok valami magas :( :( :(
jújjjjjjjjjjjj ez hogy sikerült?????????
Bocsika, csak 1x akartam , de nem tudom mit csinált a gép :)))
Kedves Monokli!
Hát igen 100 alatt vagyok, de 100-ról indultam a 55 kg-nal kellene lennem. Bár ha egyszer elére ezzel a csiga tempóval a 75-öt, már nboldog leszek. Én álmodozom, a kitűzött cél a 65 Kg. Azzal már be is érem. Még husos leszek, de nem zsíros :)
Ja mert én össz - vissz 158 cm magas vagyok :)
Tehát így legalább annyit, hanem többet kell leadnom még, mint neked. Nekem az eddigi fogyásaimat leszámítva, hátra van még 30 kg!!! :(
De nem adom fel
Az a hihetetlen, hogy tegnaptól emelni kellett a kaját, megettem egy kis hús magában, na és reggel +0,5 kg-val többet mutatott a mérleg :(
Ez dühítő és elkeserítő.
Talán az ért vagyok ilyn idegbeteg etteő a fogyíási dologtől, mert szeptmber közepére szerettem volna legalább 75 kg lenni. De ahogy haladok nem hiszem, hogy meglesz. Pedig akkor lesz egy esküvő, ahol jól lkellene kinéznem...
De emúgy meg mit tehetne az ember? Ha abba hagyja, akkor csak növelni lehet a hájat! Tehát marad a kitartás és az idő majd meghozza a kívánt eredményt! Mert ugye nem adjuk fel!!!
Én csak attól félek, hogy talán mégsem jó az atkins nekem és hiába az erőfeszítés, nem fogyok le tőle. élek ettől a sok zsírtól!!!
Kedves Monokli!
Hát igen 100 alatt vagyok, de 100-ról indultam a 55 kg-nal kellene lennem. Bár ha egyszer elére ezzel a csiga tempóval a 75-öt, már nboldog leszek. Én álmodozom, a kitűzött cél a 65 Kg. Azzal már be is érem. Még husos leszek, de nem zsíros :)
Tehát így legalább annyit, hanem többet kell leadnom még, mint neked. Nekem az eddigi fogyásaimat leszámítva, hátra van még 30 kg!!! :(
De nem adom fel
Az a hihetetlen, hogy tegnaptól emelni kellett a kaját, megettem egy kis hús magában, na és reggel +0,5 kg-val többet mutatott a mérleg :(
Ez dühítő és elkeserítő.
Talán az ért vagyok ilyn idegbeteg etteő a fogyíási dologtől, mert szeptmber közepére szerettem volna legalább 75 kg lenni. De ahogy haladok nem hiszem, hogy meglesz. Pedig akkor lesz egy esküvő, ahol jól lkellene kinéznem...
De emúgy meg mit tehetne az ember? Ha abba hagyja, akkor csak növelni lehet a hájat! Tehát marad a kitartás és az idő majd meghozza a kívánt eredményt! Mert ugye nem adjuk fel!!!
Én csak attól félek, hogy talán mégsem jó az atkins nekem és hiába az erőfeszítés, nem fogyok le tőle. élek ettől a sok zsírtól!!!
Kedves Monokli!
De nem adom fel
Ez dühítő és elkeserítő.
Azt az elvet próbálom követni, hogy ne legyen duplázás. Attól, hogy nem szóltak rég hozzá, a téma még létezik.
A kereséssel is könnyen megtalálható a kekwick, akár a fórumkeresésben, akár a jobb felső keresővel. Kérésedre betettem az atkins alá is.
Nagyon ügyi vagy, és olyan irigylésre méltó az a -9 kg.
Milyen jó neked, hogy ilyen könnyen mennek le rólad a kg-k.
Én annyit szenvedek, hogy elinduljon :(((
Direkt csináltam egy fórumot az atkins alatt, mert ide tartozik szervesen, erre az egy éve nem működő kekwick-vel összevonta a Hoxa :)
Különben így tényleg jó el van duga és sem találtam :)
A más diéták alatt és a fórumcím emllett ott van a cikk szó is.
Sziasztok jó hír -9kg :) (általában hétfőn mérlegelek, de a rokon látogatás miatt kiváncsi voltam :)
Rossz hír férjem holnap megy vissza megint 5 hétre :( :( Tegnap jöttünk haza miskolcról az éjjel Pécsre Székesfehérváron meghalt a 3 hónapos kocsink motorja (ford focus combi) szegény bátyámat ébresztettem az éjjel hogy húzzon minket haza.. :(
A tököm ki van :( és még meleg is van... brühüüüüüüüüüüüüüüüü
Jó reggelt mindenkinek!
Lányok elindult a fogyás a 4 napos kekwicktől!!!
Volt eredménye a szenvedésnek. :)))
Hétfőn majd a heti mérlegelést elvégzem, de nagyon kiváncsi voltam, hogy mit hozott a 4 nap. Most fellelkesülten folytatom a kekwick követkző fázisát. Na ez sem sokkal könnyebb és ez egy hétig tart, de önuralom és önuralom szükségeltetik!
Köszönöm a bíztatást!
Ti hogy vagytok?
Bírjátok a meleget?
Ja! Új módim a megjutalmazásra: cipő vásárlás.
Ruhát még nem érdemes venni, de vettem magamnak 3 cipőt. Nagy leárazások vannak az árkádb. 4000 és 5000 Ft között vettem őket salamander bőr nyári szandi -papucsok.Vettem egy egész fiatalosat, hogy mire lefogyok legyen egy dögös cipellőm!
És nem is gondolt, egy cseppet sem csoki, fagyi ajándékozásra :)))
hali!
egséz jól bírtam a napot, na de váárolgattam és akkor elrepül az idő
du-n meg meghívott a férjem moziba, így ott sem ettünk... í:)
annyi csak a bűnöm, hogy nem vittem magammal elég inni és ennivalót, így egy étkezést egy db őszibarival pótoltam.
hát most sem sikerült teljesen a kekwick, de kiváncsi vagyok, hogy a 4 nap mit eredményezett!
Gratula sarkanylany!! Ügyi voltál!
Irigylem, akinek ilyenkor nincs étvágya a hőségben. Nekem sajnos ilyenkor is ugyanolyan jó az étvágyam. :((
Mondjuk reggel fél hét óta nem ettem...és most lett vége a rendelésnek.
Viszont húst nem kívánok ebédelni, most ittam egy kávét tejszínnel, talán csak sajtot eszem, még nem tudom.
Nektek nem fáj a fejetek??
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)