Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik Atkinseznek fórum

Akik Atkinseznek (beszélgetés)

4445. Mariann
2007. aug. 10. 15:28

Sziasztok! ...bocsika, régen voltam!

Monokli, én is lightkólázok! ...most ez a nasim!:P

Közeleg vészesen dögpiroska, viszont ma kicsit lejjebb ment a mérlegem. Bárcsak nem kavarna most be!

4444. S.Tünde
2007. aug. 10. 15:27

www.sulykontroll.hu

asszem

2007. aug. 10. 15:00

Sziasztok!!! jól lemaradtam :)

Nem is tudom mit írjak, még mindig kólázom :(((

de már csak 3 dl ihatok meg egy nap...

Lassan remélem leszokom, olyan lehet ez mint a cigi???

2007. aug. 10. 14:59

na megyek, mert szalad a ház... talán majd este még tudok csatlakozni...

addig is szép napot mindenkinek!

4441. sarkanylany (válaszként erre: 4440. - S.Tünde)
2007. aug. 10. 14:57
Mi ez a csapat? Nem hallottam felőle...
4440. S.Tünde
2007. aug. 10. 14:53

Van egy magyar csapat,hasonlít az Atkinshez,csak tovább fejlesztették.4 nap fehérje csak,é ha megvan a ketózis,lehet kicsit emelni a cht 3 napig,aztán 1 nap fehérje,3nap ch...

Ök kísérleteztek ezzel a tojás fogyasztással,és azt állítják,hogy csak a jó koleszterin(HDL)emelkedik töle,nem a rossz(LDL).

2007. aug. 10. 14:47

Tojás: valóban nagy vita tárgya a diétetikusok és orvosok körében, hogy mennyit ehetsz...

Talán ezért is írja a magyarosított verzió, hogy korlátozd az evését.

Én minden nap azt reggelizem.

4438. S.Tünde (válaszként erre: 4433. - Sarkanylany)
2007. aug. 10. 14:46
Végülis igazatok van.A gyerek a nagyobb kötöttség,csak a kettö egybeolvad a házassággal is.Meg valszeg azért ézem én így,mert eljöttem a házasság kedvéért otthonról,és így elveszítettem mindenkit otthon,itt meg nincs senkim.Csak a férjem.
2007. aug. 10. 14:44
Bocsánat, ha esetleg nem jól fejeztem ki magam... Az esküvő mindig szép és a kapcsolat komolyságát mutathatja, illetve egy nő számára a biztonságot, a családot. Ezt kívánom neked is! Légy nagyon boldog azon a napoon és örökké :)
4436. S.Tünde
2007. aug. 10. 14:42

Igen,mert a fejem nem hájas.A gondok lejjebb vannak.:)))

78kg vagyok ma.62 szeretnék lenni.

Az fura,hogy nagy súlyból alig fogysz.Általában akkor szoktak többet fogyni.

Irigyellek,hogy találtál ilyen orvoskat.

2007. aug. 10. 14:42

Kedves Rika!

Nézz előre és légy boldog! Nagyon sajnálom ami veletek történt, mert beárnyékolja a szép nap emlékét.

Bár azáltal, hogy együtt éltek a pároddal igazából nem hoz semmi változást az esküvőtök. Egy szép nap, amikor gyönyörű ruhában vagy, és téged ünnepel mindenki.

Nálunk ez nagyon más volt. Igaz, hogy olyan jó volt a ruhában lenni és a tükörben sokszor nézegettem is magam, az egy örök emlék.

A helyzet más volt nálunk. Számunkra az esküvő tényleg az egymáshoz tartozás megnyilvánulása volt, amikor kijelentjük mindenki előtt, hogy egymáshoz tartozunk. Egy gyönyörű szertartás. A szívem a torkomban dobogott, oly izgatott voltam. Mi csak az esküvő után költöztünk össze, sőt a nászéjszaka is igazi volt:)

2007. aug. 10. 14:33

VAn egy új hírem: sikerült végre orvosi kapcsolatot találni atkins berkeken belül.

Kedden megyek a Szt János II. belgyógyászatára és ott lesz egy vizsgálat, beszélgetés, teszt, hogy miért is megy ilyen nehezen a fogyás. A főnővér az atkins diéta támogatója. MAjd elmesélem...

Tünde!

Nekem ezzel a kekwickkel elindult újra a fogyás, de sajnos ahogy vissza akarok állni, a kg vissza jönnek részben. Még nem tudom miért. Na ezt is kiderítjük majd a vizsgálaton.

Nagyon örülök, hogy végre sikerült vhi hivatalos vonalat találni a diétában és nemcsak magam kontárkodom :)

De Tünde azt se felejtsd el, hogy nekem nagyon sok a feleslegem és ebből nem nagyon akar lemenni. Ha a képed a mostani alakod mutatja, akkor te nagyon csinos nő vagy. Az a kis felesleg ami rajtad lehet, talán csak téged zavar, nekem pedig az álom alak :)

2007. aug. 10. 14:27

Sziasztok!

Kissé kába vagyok, mert korra reggel szemészeten voltam és csináltak minden félét a szememmel. Hál Istennek minden rendben van vele, de a panaszom még mindig meg van. Majd menjek vissza egy hét múlva, ha addig is bajom van... :(

szóval elintézték az embert

Házasság: 7 éve vagyok házas. Nálunk nincs nagy gond ezzel a szabadság - kötöttség dologgal. Nekem sokkal nagyobb kötöttség a gyerek. Azóta már nem csak magamnak élek. Ha vmit szeretnék azt át kell gondolni, hogy gyerekkel hogyan is tudom megtenni, esetleg dadust szerezni, stb. Na persze ez nem azt jelenti, hogy nem szerete m vagy púp a hátamon. Nem , egyszerűen csak más lett aza életem, mint nélküle.

Mondjuk számomra szimpatikus dolog a házasság és a vkihez tartozás annak minden vele járójával. A nagy függetlenségen nem hiszek. De hát mindenkinek msáak a vágyai. Talán Tünde neked a külföldi lét is magával hozza. Férjem sokat mondja, hogy el kellene innen menni vhová, mert utálja azt ami itt folyik a politikában, gazdaságban, stb. Mindig mondja, hogy menjünk ki Újzélandra...

4432. S.Tünde
2007. aug. 10. 13:13
De mégsem csak rajtam múlik.Meg nem is csak a szórakozás,de a pénzügyi és egyéb dolgokban sem dönthetsz egymagad,hanem ahogy együtt döntötök,mert figyelembe kell venni a másikat is.Persze ez oda-vissza van.De néha akkoris vágyom a függetlenségre.Mondjuk mi már 8 éve vagyunk,és azzal,hogy kijöttem hozzá Izlandra,én sokat adtam fel.Talán egy magyar férjjel ez nem így lenne.
4431. S.Tünde
2007. aug. 10. 13:09
Nekem sem kell kéretzkednem,a szó szoros értelmében,de azért be kell jelenteni,aztán attól függ,hogy épp van -e valami családi dolog,vagy neki mennyi doga van,mert akkor a kisfiunkat nem hagyhatom itt...Olyan nincs,hogy csak úgy azt mondaná,hogy nem.
4430. rika (válaszként erre: 4426. - S.Tünde)
2007. aug. 10. 12:55
Hát remélem nekem ilyen soha nem lesz. 5éve vagyunk együtt és kb 4 éve élünk együtt, de nem kell elkéretzkednem bulizni, csak közlöm, hogy megyek és hogy nélküle...:) ez visszafelé is működik. Nekünk volt egy jó 4-5hónapos időszakunk amikor ő külföldön dolgozott és nem láttuk egymást. Nagyon rossz volt, de minden nap beszéltünk. Nem volt egyszerű, de túl éltük.
4429. S.Tünde
2007. aug. 10. 12:47

Már alig eszek,tornázok,meg kardiózok,és ma fél kg-vel TÖBBET mutatott a mérleg.

Sárkánylány,te fogytál már ezzel a zsír diétával?

4428. 84f91d7aa9 (válaszként erre: 4425. - Rika)
2007. aug. 10. 12:40
:( nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorú dolgok történtek veletek az esküvőtök előtt. Szörnyű lehetett!
4427. S.Tünde
2007. aug. 10. 12:19
A tojásból dietetikusok heti max. 4-et ajánlanak a magas koleszterin tartalma miatt.
4426. S.Tünde
2007. aug. 10. 12:18

Sziasztok!

Rika,nagyon sajnálom,hogy ilyesmi miatt nem házasodtatok össze,de ha én újra kezdeném,soha nem mennék férjhez.Nekem ez a 2.,de úgy vágyom a függetlenségre.Mikor senkinek nem tartozol beszámolóval,azt csinálsz,amit akarsz,nincsenek kötelességek a másik miatt.Mikor mindíg mindent úgy csinálok,ahogy én akarok,és nem kell pl elkéretzkedni szórakozni.Bár nem járok el,de néha jó lenne.Ha lenne lakásom,inkább egyedül vállalnék gyereket.Bár volt,de az is a pasik miatt nincs már meg.

4425. rika (válaszként erre: 4424. - 175c71a378)
2007. aug. 10. 08:41

2héttel előtte??? az nem semmi addigra már minden le volt szervezve nem?

nálunk meghalt a párom apukája azért kellett lemondani, tavaly meg az én apukám halt meg és miatta kellett lemondani. Kezdek komolyan kétségbeesni.

2007. aug. 10. 08:22

Tegnap én is kétszer vacsiztam :)

Tojás, hát ne is tudom sztem egy 10es elfogy egy héten.

Nem szöktem meg, csak lemondtam 2 héttel előtte, de ha nem mondom le akkor tutti megszöktem volna :)))

4423. rika (válaszként erre: 4422. - 84f91d7aa9)
2007. aug. 10. 08:01

szia!

Én ezt még nem is hallottam és soha nem is figyeltem rá. De ezen a héten igazából még 2 tojást sem sikerült megennem összesen.

Ti tudtok enni? Mostanában nehezemre esik reggelizni. Viszont tegnap 2* vacsiztam...:)

2007. aug. 10. 07:55

Sziasztok!

Sárkánylány olvastam a cikked, és nekem nagyon tetszett. :)

Képzeljétek az atkins.hu - n azt olvastam, hogy egy héten csak 6 db tojást lehet összesen megenni!!! Hoppá! Én attól jóval többet eszek, pl.: a csirkehusit csak tojásban forgatom meg, és úgy sütöm ki. És szinte minden második reggel rántottát eszek. Ti is úgy csináljátok a diétát, hogy egy héten 6 db tojásnál nem esztek többet?

4421. rika
2007. aug. 10. 07:21
Megszöktél?:)
2007. aug. 10. 07:19

Nekem úgyan maradt el esküvőm... de nekem nem így. Én nem bántam meg. Igazából én szöktem meg vagy valami ilyesmi :)))

De a mai napig furi az a nap mikor majdnem férjhez mentem :)

4419. rika
2007. aug. 10. 07:17
Kicsit furán érzem magam. Most néztem rá a mai dátumra és eszembe jutott, hogy nekem holnap lenne az esküvőm. Ez nem jó érzés.
2007. aug. 10. 07:11

Sziasztok! Hát én is rászántam magam a mozgásra Anyámékhoz "megy" a Bence ilyenkor. Muszáj egyébként is mert behülyülnék. Én most ugye egyedül vagyok a gyerkőccel a nap 24 órájában. Szép az anyaság meg minden. De ha az ember egy percre sem tud kikapcsolni úgy elég rossz. Ezért nekem a torna egy kis felszabadulás is.

Szeretnénk második gyereket, de sajna előbb anyagilag kéne helyre állnunk, úgyhogy nem mostanában lesz, ha csak véletlenül össze nem hoztuk. Ja sárkánylány én 102 kg voltam mikor teherbeestem :)

4417. rika
2007. aug. 10. 07:08

jó reggelt! Hogy vagytok? Én nagyon örülök a pénteknek. Meg nagyon várom a holnapot. Megyek lovasfesztiválra. Imádom a lovakat. Most ez az új mániám. Szeretnék megtanulni lovagolni.

Nekem is volt kutyám. Egy kutyával lehet szerintem a legjobban mozogni. Ha játszol vele a szabadban 1 órát sétáltatás címen örülni fog te meg mozogni...:)

4416. S.Tünde (válaszként erre: 4406. - Erika62)
2007. aug. 10. 01:15

Akormeg fuss a kutyával!:)

Kikötöd a kutyát,te meg futsz.:DDD

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook