Akik Atkinseznek (beszélgetés)
szia. köszi a biztatást!
a helyzet az, hogy én már pár éve sikeresen lefogytam így vagy 20 kilót, nagggyon jól néztem ki, aztán lassan visszajöttek rám.
aztán párszor megint megpróbáltam, de nem voltam kitartó, és most megint akarom!!!!
sziasztok!
tettem fel friss képet. Szerintetek látszik a fogyás?
Mindenki vásárolni ment?
Ott hagytam a boltokban egy valag pííííííííízt. Vettem a Bencusnak egy csomó mindent: pizsamát, jövőre polókat, badyt. Magamnak egy fehér pulcsit és egy rózsaszín inget. Jól áll mind a kettő...
Kicsim az autóban már aludt hazafelé. Jól kikészült.
Ma reggel ettem egy rántottát üresen, ebédre meg disznósajtot majonézzel. Nem is nagyon vagyok éhes. De egy kávé ebben a nyomott időnben jól jön.
Szurkoljatok, hogy Pesten ne essen holnap az eső, mert este nyitott színházba megyünk a Ferivel. A örös malom című musicalt nézzük meg. Már nagyon várom. Jó meleg cuccok is kellenek ilyenkor. Ezért is vettem a pulcsit.
Ti hogy vagytok?
JAj kedves Monokli!
Hiddel minden rendben. Ha látnád nekem mlyen cicijeim vannak hátul?! De már apadnak :)
Ha átlápem egyszer a 9-et és 8-assal kezdek, akkor teszek fel képet. De még akkor is ki fogok lógni olyan nagy darab vagyok. De nem sokáig!!!!
A 46-os rucik jók rám!!!
Sziasztok! Mi most keltünk, azaz csak én Bence már 4 órától kukorékol a kiságyban, de elvan így nem veszem ki... csak próbálkozom az alvással...
Nekem nem is a hasam nagy vagyis úgy fogalmaznék hogy úszógumi mert nem csak elől hanem körbe van. :((( de már sok ment le belőle,de van bőven... Igyekszem..
Hali!
Monokli!
Nem vagy aránytalan, csak neked is a nehezen kezelhető helyekre ment a felesleg. De ettől ez még nem aránytalan csúfság! Na és pár hét múlva úgy is leapad a zsír!!! :)
Erika!
Nem baj ha nincs mérleged, de a cm-t mérjed le és a mérlegelődbe jegyezd fel. Az nagyon jó jelzi honnan ment le!!! Ez azért is jó, ha megáll a súly, akkor is tudd, hogy sikeres vagy!!!
Lecsó: ehető virslivel, szalámival, de csak egy parit tegyél bele, hagymát nagyon keveset és inkább cukkinivel, paprikával legyen több.
A pariban és a hagymában borzasztó sok a ch!!!
Nekem úgy látszik ez a szigorú kekick segít csak. De megpróbálom a héten is tartani.
Megyek vásárolni, akkor jobban megy az idő és nem vagyokmolyan éhes.
Bence segít írni...
Kicsit nehéz így levelezni :) Nagyon korán felébredt, így elcsúszok a melóval, na mindegy
Legyetek szépek és jók!
jó reggelt mindenkinek!
Nagyon álmos és fáradt vagyok. Éhes viszont egy kicsit sem ugyhogy megint problémám lesz az evéssel. Nagyon sok melom van és ilyenkor hajlamos vagyok elfelejteni enni. Nagyon rosszul aludtam. Hülyeségeket álmodtam. Biztos azért, mert nagyon fáradt voltam. Nem tudom mi legyen ma a vacsi, meg holnap az ebéd. Délutánig ki kell találnom, hogy be tudjak vásárolni haza felé menet. Ti mit főztök ma? Mára valami egyszerű receptre lenne szükségem, mert nagyon le vagyok amortizálódva. Megint elfelejtettem a képet megcsinálni...:(
Veletek mi újság?
Szia!
Irtam privit, mert délután nem tudtam feljönni!
Még nagyon rövid ideje csinálom, inkább csak próbálkozom a segítségetekkel, és olvasom, amiket irtok. Mérlegem nincs, igy sajna nem tudom, hogy mennyiről indulok:-((, de a nadrágomon és az arcomon már most is látszik jele, hogy tényleg elkezdtem.
A priviben elfelejtettem megkérdezni, hogy a kedvenc ételemet a lecsót lehet enni?
Szia Erika!
Üdv a neten!
És hogy csinálod az atkinst? Mióta? Írtam privibe is.
Amúgy ha vkit érdekel vannak ilyet atkinses emblémás zacskós kaják a neten a www.atkins.hu-n. De nagyon drága és szerintem mindent meg tudunk nélküle is főzni ami finom és kívánjuk. Sőt engedélyezett édesség is van!!! Minek akkor a mű?!
Írj, hogy neked hogy működik az atkins!
Monokli!
Látom használt a praktika és sikerült egész alakos képet csinálni magadról :)
Megnéztelek és szerintem így is jól nézel ki. És ami nagyon érdekes: az arcod milyen vékony. Neked is inkább a has és a gyomor a kényes dolog :(
Nekem még minden, de nem adom fel!
Azért fogom a csíkot most minden reggel majd nézni, hogy tudjam van-e vmi gáz. Akkor volt kicsit lilább, amikor kekwickeltem. Most is majdnem azt csinálom, de ebédre megettem a pörköltből egy alsó cscombot és es a szárny felső részét magában. Még a héten nem nagyon akarok zöldet enni a ch miatt. A kekwickben nincs semmi zöldség csak zsír.
Azért nem estem teljesen kétségbe, mert legalább a cm-k egy kicsit jobb "színben" vannak.
Az lehet a gond, hogy a nagyon sok diéta és jojo teljesen tönkre tette az anyagcserémet. Atkins írt erről a dologról. Igazából a sok próbálkozás alatt teljesen ki voltam, mert nem ment le sehogy semmi. ÉS atkins írt erről, ezért adtam hitelt a szavainak. Na és mit tehetnék?! Nem akarok örökre kövér lenni. És a férjem is bíztat, hogy ne adjam fel!
Tegnap a család cartedort ettek. Direkt nem veszek csokikisat, mert nehéz lenne ellent állni.
Most a mascarponéba tettem vizet, édesítőt és egy kis natúr kakaót. Teljesen fini. Ezt lehet enni a kekwicknél, de tényleg nagyon jó. Sokkal finomabb, mint a vajas verzió!
Próbáljátk ki!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy csinálom az Atkins diétát és nem tudom hogy itt Pesten van-e olyan bolt, ahol belehet szerezni Atkins termékeket. Ha tudtok ilyen helyet, helyeket kérlek Titeket, hjogy írjátok meg ide a fórumra vagy privát üziként. Segítségeteket előre is köszönöm.
én nem ismerem így névről sajna. Az én igazi régi kedvencem a Beverli Hills parfüm a rózsaszín. De sehol sem találok. Most meg már lemondtam róla elvégre sajátból is tudok parfümöt beszerezni és csak 3000ft...:) így már nem keresgélek másikat.
fogyás: hát tegnap mindent összeettem amit találtam, de ma visszaáll a rend. Kaptam egy új farmert anyukámtól és tök jól áll. Majd csinálok fényképet és összenézem látszik-e már a fogyás...:)
Hát vannak fajták amik tartósabbak, pl amit katalógusból árulnak azok jók szoktak lenni.
Hát az árából, mert ügye az én 700 ftos parfümömtől nem kell csodát várni (ezt viszik a vásárban) Nagyjából már tudom melyik utánzat gyártótól mit lehet várni, próba cseresznye volt nálunk...
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)