Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik Atkinseznek fórum

Akik Atkinseznek (beszélgetés)

2007. aug. 9. 14:18

Én is így jártam. A sok fogyózás, a 20-25 kg fel-le menése nem tett jót. Eéőször azt tapasztaltam, hogy régen hipp-hopp lement 5 kg 2 hét alatt, aztán ez már csak egy hónap alatt. És eljött az idő, amikor egyszerűen nem ment le semmi!

Sajnos ha ideges vagyok, akkor én is eszem. DE azzel az atkinssal nem igazán kívánom akkor sem az édességet. Lehet, hogy kezd rendbe jönni a ch függőségem és az inzulinom.

Norbival én sem fogytam. Na meg nagy kamú, hogy bármennyit ehetsz az egyesből is. Lehet, hogy aki soha nem foygózott annak bejön.

Szóval nekem az atkinssal is nehezen megy. Így ezért csináltam a nehezített tkinst, a kekwicket. Most átállási részen vagyok, vagyis már ebédre eszem húst. És egy hét alatt elérem, hogy zöldséggel eszem a husit, amúgy kekwick részt tartom. De ez így majd már tisztán atkins lesz.

Emlékszem amikor elkezdtem, azt hittem nagyon gyorsan lemennek a kg, hisz a BJ naplóját játszó színésznő is hogy lefogyott. Na ez is csak amerika és gazdagság. Mi prolik azért megszenvedünk a karcsúságért, ha másképp nem, az idővel. De kitartunk!!!!!!!!!

4354. Adélla
2007. aug. 9. 13:23
Most ezzel az Atkinssel olyasmi érzésem van hogy megtaláltam a kulcsot végre a súlymegtartásra kis odafigyeléssel, éhezés nélkül. Fogyni eddig is mindig tudtam de sokszor úgy értem el hogy nem ettem. Mostmár tudni fogom pl. hogy a zsírdús - fehérjegazdag fogások csökkentik az étvágyat, ezért ebédre, vacsira ilyesmit érdemes enni majd ha már nem fogyózom is.
4353. S.Tünde (válaszként erre: 4351. - 175c71a378)
2007. aug. 9. 12:39
Jaja.A sok fogyótól már ott tartok,hogy ha keményen diétázok,akkor nem megy semerre,nem fogyok,de ha abbahagyom,akkor pillanatok alatt felfelé.És hiába tartottam 1.5 hó szünetet,az sem segített.Nem baj,most azért tovább próbálkozom.
4352. S.Tünde (válaszként erre: 4351. - 175c71a378)
2007. aug. 9. 12:37
Azt ismerem,és még olcsó is,ha jólemlékszem.
2007. aug. 9. 12:30

Én is így vagyok ezzel ha odafigyelek nem mennek sehova a kgk, de ha nem hajjajj...

Ja megtaláltam azt a jégkrémet amit a fiam evett és én is ehetem mert 5 ch van az egészben na jó nem valami nagy, de... ki a kicsit nem becsüli..

Algida-s buuu a neve :) gyerek méretű de finom

4350. S.Tünde (válaszként erre: 4346. - 175c71a378)
2007. aug. 9. 12:29
Én örülnék annak a 2-3kg-nak havonta.
4349. S.Tünde
2007. aug. 9. 12:28
Arra a Norbi UD2-UD1 nagyon jó,meg persze oda kell figyelni a mennyiségre is.Én azt fogom csinálni,ha egyszer sikerül lefogyni,de már október óta fogyózok szinte semmi eredménnyel.Nagyrészt ch mentesen sok fehérjével.
4348. Adélla
2007. aug. 9. 12:15
Sokszor gondolkodom azon is hogy ha majd elértem az álomsúlyt utána hogy kellene kialakítani egy étrendet amit tovább csinálok hogy ne jöjjön vissza a súly - ahogy ez már megtörtént sajnos több esetben is. Ha tartani akarjuk a súlyunkat életünk végéig oda kell figyelni a szénhidrátra. Nekem akkor szoktak visszajönni egyébként a kilók ha valamilyen nagyobb probléma (munkahelyi, magánéleti) az életemben eltereli a figyelmemet.
4347. rika
2007. aug. 9. 12:12
nekem először is nehezen ment le. Látványos volt centikbe, nem kilóba. Én nem tornáztam mellette. Arra már végképp nem volt időm. Most megpróbálok erre is odafigyelni hátha így hatásosabb lesz.
2007. aug. 9. 12:09

Nekem mikor az elsőt csináltam réges rég... akkor is az első 10 kg hipsz hopsz lement utána kb 2-3 kgt fogytam havonta. De most tökre ráérek egyedül vagyok nem számít hogy mikorra fogyok le...

Atti ügye kint van, hál Isten nincs kivel jókat enni :)))

2007. aug. 9. 12:08
Norbi nekem is csak súlymegtartáshoz jó... Ja leszokok a kóláról punktum! :)
4344. S.Tünde
2007. aug. 9. 11:23
Hát igen,így van ez minden féle diétával,és szerintem nálam ez a baj,mert tapasztalataim szerint ez a legjobb módszer,de sajna a szervezetem emlékszik rá,és így sem fogyok igazán.Még a Norbit csináltam,de nekem az fogyáshoz nem jó,csak súlymegtartashoz,égészséges élethez.Egyenlöre nem adom fel a gyümiket,mert sajna a szezon nem fog visszajönni,ha jön a tél,de ha vége a szezonális dolgoknak,csak zöldségeket fogok én is enni,meg fehérjét.
2007. aug. 9. 09:06

igazából az a legjobb, ha a ch csak zöldségből jön össze

Monokli!

Te vagy a példaképem most. Azért sem adom fel, mert neked már annyit sikerült fogynod!

4342. prutyi
2007. aug. 9. 08:56

Most kezdtem kb 4 napja, úgyhogy a kezdő szakaszban vagyok és ezért aggódom annyira a lisztecske miatt. na mindegy ebédig még eldöntöm mi legyen...

legfeljebb ma már több ch-t nem eszem.:))))

2007. aug. 9. 08:49

Ja hát az utolsó pár kg tényleg a legnehezebb... :(

Sztem nem olyan sok az a liszt ha elosztod, de még ott a többi cuccnak is a chja. Nem tom melyik szakaszban vagy, de ha az elsőben akkor reggel vacsi nem nagyon lesz bőséges :)))

2007. aug. 9. 08:40

szia

az a ch mennyiség nem vmi nagy, de ha meg bírod állni, hogy nem eszel belőle, az a legjobb...

ezt a kevés súlyvesztést elég könnyű is elérni, illetve az t mondják, hogy az utolsó pár kg a legnehezebb leadni.

De arra vigyázz, hogy ne kezd el jojozni, mert egyszer csak arra ébdresz, hogy + 10 kg van rajtad!

4339. prutyi
2007. aug. 9. 08:35

Sziasztok.

Írtátok, hogy szükség van egy kis vérfrissítésre és örülnétek az újonan csatlakozoknak.

Én minden egyes nap olvaslak titeket, ez ad erőt a fogyókúrám folytatáshoz. Valahogy a fórumozás nem az én asztalom, de próbálom megerőltetni magam egy kicsit.

Szept 1.-én lesz az esküvőm, arra szeretnék 2 kg-t fogyni. Ez az utsó kg nálam nagyon nehezen megy le. Most 60 kg vagyok és 57-58 szeretnék lenni.Már a nyáron sikerült lemennem erre a súlyra az Atkins-sel, csak sajna az egy hét nyaralás közbeszólt és sikeresen visszaszedtem.

Tegnap csináltam a páromnak tejszínes-gombás husit és automatice tettem bele egy kis lisztet elfelejtve, hogy én is azt eszem a mai nap. Szerintetek ne egyek belőle? 1,5 kg husihoz raktam egy teáskanálnyit.

2007. aug. 9. 08:03

A ketophant patikában vettem és nekem a XVII. kerületben meghozatták másnapra. De ha nagyon nem megy, akkor a www. atkins.hu-n van minden féle atkinsos cucc és azok ki is szállítják és nem drágább a patikánál.

Az biztos, hogy az újra kezdés nehezebb, mert a szervezeted már ismeri a dörgést!

Azt tanácsolták, hogy szalonnát ne egyek, csak oliva olajat használjak, vajat mértékkel.

A többi zsírfélét felejtsem el, főleg a margarin féléket!

Vizelet: nem vettem észre semmit. De ha nagyon szagos az nem jó jel szerintem és naygon keveset iszol!!!

Képzeljétek nekem is kezd a rózsaszínből a közép lila felé kacsintgatni a csíkom.

Remélem ez eredményes lesz és meg is maradok ennél, vagy esetleg még erősebb lehet. Jaj csak ne halványodjon ki!

Van vmi újdonság vkinél?

4337. rika
2007. aug. 9. 07:09

Jó reggelt! Tegnap nagyon nasizni akartam, majdnem vette chipset. De csak majdnem.

Nekem is közeleg piroska...már előre utálom. Nagyon nyűgös vagyok és szeretném ha már péntek délután lenne.

Hogy vagytok? Engem kikészít ez a meleg. Ma mennék teniszezni, de lehet lemondom. Vagyis még nem tudom mit csináljak. A párom elvitte a leendő sógórnőmet a kislányáért a világ másik végére és csak olyan 5-6 körül érnek vissza. Ha teniszezek akkor gyorsabban megy az idő és hamarabb találkozunk. Ez vicces most lesz 5éve hogy együtt vagyunk és még mindig rosszul viselem, ha pár órát távol van.

2007. aug. 8. 20:37
Piroska nálam is mindig bekavar a kis szemét.. :)
4335. Mariann
2007. aug. 8. 20:02

Sziasztok! ...azt hiszem stagnálok: pár napja nem mozdul a mérleg:(

Piroska közeleg, lehet, hogy ez kavart be.

De semmi kilengésem nem volt!:) Szóval most azért se adom fel!:))

Sárkánylány! Olyan jól hangzik a nasid, ki fogom próbálni!:)

Képzeljétek, nem kaptam Ketophant! Ti mást használtok??? Látnom kell, ahogy lilulok!:)

Üdv az újaknak, és az újrakezdőknek! Ne adjátok fel, én is azt hittem, másodjára nem működik... de megy! kicsit nehezebb rászánni magunkat, de ha nem adjuk fel, elindulnak a kilók! Kb. 58-57,5-ről kezdtem ismét, és 53,8-nál tartok!:)

4334. S.Tünde (válaszként erre: 4332. - 0b099f6590)
2007. aug. 8. 19:59
Szerintem keveset iszol.
2007. aug. 8. 19:53
Nekem nem... nekem ugyanolyan asszem de még nem néztem holnap megnézem és megszagolom :)
2007. aug. 8. 19:48

Sziasztok atkinsos lányok!

Lenne egy kérdésem.

Ha beindul a zsirégetés, akkor a vizelet szine és szaga megváltozik?

4331. S.Tünde (válaszként erre: 4330. - S.Tünde)
2007. aug. 8. 19:44
Nagyon kíváncsi vagyok,ti hogy csináljátok, és milyen eredménnyel.
4330. S.Tünde
2007. aug. 8. 19:43

Sziasztok!Köszi az inft,Sárkánylány!

Szal én nem mondanám,hogy tökéletes Atkinst csinálok,mert ilyenkor szezonban nem vagyok hajlandó kihagyni a gyümiket,és a zöldségeket is számolás nélkül eszem,bár próbálom úgy összeválogatni,hogy nagyon alacsony GI-sek legyenek.Egyszer csináltam ezt 2 éve,és sokat fogytam,de azóta ne akar használni,csak tudnám mért!Vagyis kipróbáltam a *t,azzal fogytam egy hét alatt 4kg-t,de nem bírtam tovább.Az nekem nagyon durva,és nagyon nem egészséges.És én próbálok zsírokból is csak normális mennyiséget enni,nem mértéktelenül,úgyhogy zsírszegény kajákat veszek.

2007. aug. 8. 18:56
A tescos finomabb, de mindkettő másból készült.
2007. aug. 8. 16:59

Ma már nem jeletkezem, mert színházba megyek. Szorítsatok, hgy ne essen az eső Pesten, mert nyitott az előadás. A vörös malom című musicalt nézzük a Ferivel.

Legytek addig is jók!

Kiváncsi vagyok, hogy a tescos mascarpone bejött-e nektek?

Ja, szerintem már túl tömény, ha vajat is teszünk bele.

2007. aug. 8. 16:56

Ha jól látom 3 ex atinsező csatlakozik hozzánk?

Üdv a csapatban Adélla, Mandella és S.Tünde!

Légyszí legyetek kitartók velünk és mellettünk!

Én olvastam a régi atkinsezőket is, ti is közöttük voltatok? Szükség van a friss vérre! Na és persze olyanra, melyik már tapasztalt is!

2007. aug. 8. 16:50

Ezzel a habfixálóval vigyázz, ki tudja mi van benne.

Én 2 félét szoktam csinálni

1. Sajtba (250 g)bele 2 tojás sárgája és édesítő, majd vízzel hígítva kávé (ness), majd a fehérjét is felverem és az eszészet összekeverem. 4 adag. Ha van rum aroma, akkor azt egy picit. És amikor eszem bele fújok egy kis tejszínhabot.

Ja a tescos fajta sokkal sűrűbb, így a kávé 1/2 dl, vagy akár 1 dl is lehet. A szarvasi elfolyt :(

2. A sajtba kakaópr és édesítőszer, meg egy kis aroma. És amikor eszem ebbe is teszek tejszínhabot. Ezt is 4 fele osztom, de ez kisebb mennyiség, mint a másik. Na persze ez egyértelmű.

Ja és 2 napnál tovább ne tartsátok, mert a tojás miatt megromolhat! Tojást megmosmi használat előtt :)))))))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook