Akik Atkinseznek (beszélgetés)
én amikor először atkinseztem, hónapokig voltam az első fázisban, mert sokat kellett leadnom.
az elvileg kéthetes első fázis nekem most sem lesz elég sajnos.
Az az idő talán annak elég, aki öt kilócskától szabadulna meg. Szerintem.
Most nem tudok utána nézni, de úgy rémlik, hogy a buzakorpa nem igazán engedélyezett, bár valóban nem szívodik fel
Én ezért szedek herbalifes rosttablettát napi 6 db-ot. Nincs wc gondom és a 6 db -ban 0,5 ch van összesen.
Az első szakaszban nagyon oda kell figyelni mert nem fog beindulni a ketózis. Szeritem az első héten ne egyetek ilyeneket, majd utána látjátok hogy alakul, és mit ehettek mit nem.
Az első héten én csak: tojást, húst(párolva, sütve), paradicsom paprika uborka saláta cukkini, ilyeneket ettem semmi mást.
Én lelkileg úgy hidaltam át az első napokat, hogy nagyon fini ebédeket csináltam. Így oda ültem az asztalhoz és jót ebédeltem És akkor nem éreztem, hogy én fogyiznék :)
Na és reggelire a csupasz rántotta kenyér nélkül - egy két nap alatt megszoktam. És így volt jó reggelim és ebédem :)
Inkább az volt a nehéz , hogy közben a fiamat eteni kellett jobbnál jobb kajcsikkal :)
Holnap reggel 8-ra megyek, de pesti létemre sem fogok haza érni onnan 2 órán belül. Szóval a jelentkezésemet 12-13 előtt ne is várjátok.
Akkor a hűtőbe kerüljon sajt, szalámi, husi és vaj, tejföl, tejszin, tojás. Aztán semmi... :(
De legyen tele, hogyha éhes vagy, akkor egyél. Hisz még mindig jobb az engedélyezett kaják közül enni, mint szenvedni, vagy ne adja: feladni.
Hisz ha majd megszokod pár nap alatt, akkor már ugyse leszel éhes és a mennyiség is lecsökken.
Én eszem magokat.. Na jó nem kg számra de eszem, mikor nasira vágyom. hát egy 10 dkgs mogyoró kitart 3 hétig az tuti lehet tovább is...
MOst a hétvégén tökmagot ettem az is jó volt... kevesebb benne a ch..
most épp ki van kapcsolva a hűtőm, mert hétvéégn leolvasztottam. :)
ergo: semmi nincs benne!
Köszi!
Üdv.
egy öreg ;-)
oké! így legalább nem csábulok el, ha nektek be kell számolnom! remélem legalábbis.
irtó nehéz lesz! :(
az eleje.
HAli!
Én azért vettem csíkot, mert nem értem, hogy a kezdeti fogyás miért állt le és 2 hónap alatt miért nem ment le több 2 kg-nál. És ugye ezt is csak a szigorú kekwickkel értem el. A csíkom csak a szigorban lilult be, amúgy ippeg volt rózsaszín. Egyenlőre kisérletezgettem. De holnap a doki majd megmondja mi a baj.
Én nem merek magokat enni, de mogyit nap 10 szemet enged a könyv a bevezető után.
Mivel nem mentek a kg, így a tömény vajról lemondtam és maradt a mascarponés finomság.
Telefonban csak annyit mondott a nővér, hogy atkins mellett is lehet, hogy számolnom kell majd a kcal, annyira rossz az anyagcserém :(
Ja és üdvözöljük az öregeket a klubban ismét!
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)