Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Halihó, régen írtak már ide úgy látom. :) akkor írok én, hátha mások is csatlakoznak:)
Most kezdtem egy hete kb a csökkentett Ch bevitelű étrendet. 30g/nap nekem. Eddig -3 kiló. Csak sajnos pont menszi előtt vagyok, így kicsit megtorpant, ma ugyanannyi volt mint tegnap. Napi 1-2órát tekerek. Húsi, saláta a menüm. Néha kívánok az édeseset vagy a savanyút, így egyszer kétszer bűnöztem... EGY ZÖLD ALMÁVAL :D csak ez magába 22g Ch. :D ketoncsíkot még csak most rendeltem netről, mert egész Pécsett nem lehet kapni. Kíváncsi leszek ha végre csinálhatok egy tesztet hogy ketózisban vagyok e. Mindenesetre, rengeteg energiám van, hajnal 1kor fekszem de már 7-8 fele fent vagyok, a körmömön az eddigi fehér foltok eltűntek. Aug. végére el szeretném érni az 55kg. Ami még elég messze van, de hát mért ne merjek nagyot álmodni. Voltam már a közelében, 60 kg, most viszont 72kg-nál tartok.
Hát ennyi rólam, Ki hogy halad a diétával??? szívesen beszélgetek érről, receptet is cserélhetünk, elég nehéz mindig változatos húsit meg salit csinálni.
Sziasztok! Kinél mi újság? Én a betegség miatt elég sok ch-t ettem (pár napig csak főtt rizst meg krumplit bírtam). Szerencsére nem jött fel súly, inkább összességében pár deka lement.
Azóta elkezdtem a munkahelyemre gyalogolni reggelenként (kb. 20 perc hegynek fel) meg tornáztam itthon RR DVD-re, remélem ez is segít.
Carolin, Spirulina gratulálok nektek! Carolin, a leszokáshoz külön! Lepd meg magad valamivel a megspórolt pénzből:) De jó a sikeretekről olvasni, ebből tudok én is meríteni a továbbiakra!
Én tegnapelőtt új fogyókúrába kezdtem, a neve Kalici vírus - 2 nap alatt másfél kiló az eredmény... De nem ajánlom senkinek, és persze csak viccelek, szóval beteg lettem, és úgy tűnik, vesztettem vagy 1.5 l vizet, azt próbálom most vissza kortyolgatni.
Sziasztok! Gratula Nektek a fogyásotokhoz!! Carolin Neked a leszokáshoz is, nagyon kitartó vagy!!!
Én eleinte nem mertem túrót enni, mert Atkins nem ajánlotta, de mostmár elég gyakran eszem, és így is megy a fogyi ugyanolyan jól, mint eddig. Cranberry, szerintem próbáld ki, hogy eszel néha joghurtot, és hogy fogysz-e ugyanolyan tempóban, mint eddig. Én tegnap pl. gyümölcslevet ittam vendégségben, mégis fogytam mára, persze ezután ha lehet még nem kapok rá a gyümilére:) Majd később...:)
Sziasztok!
Ha minden nap eszem egy natúr joghurtot (6g CH) de ezzel együtt nem lépem át a napi 20g CH-t, akkor az nem gátolja a fogyást, vagy szerintetek így már nagyon is atkinsos...?
Külön gratula... Szóval gratula, hogy 2 hónapja kitartasz, és gratula a fogyáshoz. Előbb kicsit hülyén írtam, álmos és fáradt vagyok. A dupla siker pedig arról szólt, hogy hirtelen az volt bennem, hogy te is leszoktál a cigiről.
ÁÁÁ, tiszta zizi vagyok. Nézzétek el nekem kivételesen. :)
A fogyás a héten indult be újra (lehetséges, hogy a pöritől, amit a napokban ettem, zsíros, azért?). Régen 2 hónap alatt simán fogytam 5 kg-t én is, valószínű tényleg a leszokás zavar bel.
Együtt ünneplünk? Tök jó!!! :)
Én is gratulálok neked!!!
És külön gratula az 5 kb fogyáshoz. Nálad is megvan akkor a dupla siker.
Jó reggelt! 6-a van! 2 hónapos lettem! :)
Fogytam 3 kilót (diéta, edzés). :)
Megtakarításom:
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 767 db.
Az így megspórolt költség: 24624 Ft (De van 27E)
Egyesek ennyi idő alatt 60-100 E-t spórolnak, annyit cigiztek.)
Hulla vagyok, alig aludtam, kb. 4 órát, de azért valahogy meg kéne ünnepelnem a hónapfordulót. Csokit nem ehetek a diéta miatt. :( Egész nap dolgozni fogok, ma végzek is vele elvileg. Majd talán holnap...
Mindenkinek legalább ennyire sikeres leszokást kívánok! Büszke vagyok magamra, és ezt az érzést kívánom mindenkinek, érdemes kitartani. Szóval mindenkinek gratulálok az eddigi kitartásért és szurkolok továbbra is.
Én ma pl bevadásztam Tolnát-Baranyát spárgáért...2 hete kívánom:DD
A zellert meg..hát néha hülyeség de csak szaglászni hordom magammal:DDD Úgyhogy megértelek maximálisan:DDD
Persze alapból ezek a variálható dolgok de azért a tojás,sajt hús zöldségek alapból hihetetlenül sok dolgot össze lehet hozni fűszerekkel kombinálva...
de nem akarok beledumálni..csak beleolvasva meglepett eza végre éreztem ízeket dolog:DDD Már a másik helyen nem említetted hogy beteg lennél..ezért:DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)