Akik Atkinseznek (beszélgetés)
a súly vagy a férjem? :)
Mindkettő egy helyben van :)
De már 71el kezdődik :))
Férjem kedd délután megy sajnos vissza :(
Mai kajám :P
Csirkemell kicsit megpárolva, a jénai aljára téve rá kerül a fűszeres túró (kapor tejföl túró, só, 1 gerezd fokhagyma olívabogyó) rá kerül a sonka kockázva a majd a sajt.
Be a sütőbe :))) ubisalit ettem mellé ecetesen.
Nagyon telít a túró miatt
De valami miatt lassítja a fogyást :(((
Azon a héten mikor apa itthon van egyébként sem szoktam fogyni vagy ha igen akkor is keveset... :(((((
Azon a héten amikor visszamegy na akkor szoktam igazán magányos szomorúságosságomban :((
Szerintem a te szakaszodban ér az égetett szesz!
Cukormentes magas alkoholtartalmú színtelen pálinkafélék mint pl vodka,jin tequila..atkins papa szerint 0.0 ch-s
Szerintem is tök jó, más ám 70 kg körüli súlyból fogyni meg más 80-90 közöttiből, akkor nekem is jobban pörögtek lefelé :) a kgk.
De qrvára örülök ha ennyi "éhezés" mellett is tudok fogyni :))
szerintem ez teljessen jó...
az elmúlt 14 nap alatt én is 4,1 kg-ot fogytam (de közben lányos napjaimat is élem, gondolom így van visszatartás is)
Kg-ban ki hol tart?
Nekem ez a 14.napom,és 3-4kg-nál tartok (sajna nem digitális a mérlegem).Kicsit többre számítottam,tavaly 7 kg ment le ennyi idő alatt,igaz akkor 86-ról indultam,most pedig csak 75-ről.
nasinak most nemtudtam elkésziteni a mascarponét mert elfelejtettem tojást venni:)
helyette készitettem citromos túrós nasit:p
Az is fini gondolom,minden variáció ,ha más és más ,az öröm az édességrajongóknak!
Gondolom annak aki édesszájú,az édességek megvonása a legfájóbb.
Én zöldségfan vagyok ,úgyhogy én ennek a megvonásától szoktam hiánytüneteket produkálni.
De ilyenkor egyébként tényleg érezni hogy mennyire édesek a zöldségek!!
lányok holnap ti mit kajoltok?
én valami tonhal variációban gondolkodom...
Hát ez a diéta nem egészen megengedő az édességekkel szemben.:)A mascarpone is a fehérjesége miatt fér bele.Abból még csokis vagy vaniliás változatot is el tudok képzelni,,esetleg gyümölcsaromásat,mint ezy túrótorta?!
Tényleg sok tejszinnel és kevés túróval biztos az isnyerő.
A könyvben sok zselé van/az amcsik imádják :)/
nem tudom itthon bejön-e valakinek a gyümölcszselé??Más most hirtelen nem jut eszembe/Nem vagyok édesszájú,zöldséges kajákban vagyok főleg otthon./
Hát ez nagyon jól hangzik.Hiányzik már egy kis nassolnivaló,most épp egy pici répát rágcsálok,tudom nem lehetne ezt sem,de épp húslevest főzök,és nem bírtam ki hogy ne rágcsáljak el egyet nyersen.Olyan mézédesnek érzem mintha egy tábla tejcsokit majszolnék.
Adhatnátok még ilyen jó kis gyors édességrecepteket
A masscarpónét kikeverem habosra ,cukorpótlóvalfolyékony/ és összetört nescaféval/1 ek./Belekeverek 2 dl tejszinből habot ,és egy kis rumaromát.
Poharakba hűtöm ,és nyami...:)
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)