Akik Atkinseznek (beszélgetés)
ha jól érzem magam a bőrömben,ez valóban bejön,csak ez sajnos mostanában ez elég ritka:(
Talán tízzel lejjebb töbször törne rám atökély érzete?!
Nem ,még nagy is vagy.ráadásul!!!!!
Magas vékony fiatal és szőke ?!
Nem mész innen??????????????????????????
Ahogy mondod! Én abszolút hiszek ebben.És nálam mindig működött is :))))
(Maximum a populáció egy része öntelt tahónak tart...na bumm! :)))
Nem, sajnos nem girhes. Egyszerűen nagyon jól néz ki. Főleg a rétes fotón :)))
Hmm...rétes...azt is de imádom :)))
Jaaaaa?! :)))
Úgy igen...:)))
De nem is mondom magamra, hogy egy kövér középkorú hölgy vagyok...:)))
Ezek közül még leginkább hölgy :)))
igenis asszonyom!!!
De azért az ön képeiről sem ordít az a 15 -ös!!!!!!!
Felhatalmazlak bármire:)
Hülye liba vagy inkább :))))
(Bocs, de mint versenytársad, felhatalmazva érzem magam néha a gormbáskodásra...:)))
Jaj ne már!!!!!!!!!!!!Kövér középkorú hölgy vagyok/a hölgy asszem túlzás volt:)/
De tényleg,azt akartam megmutatni mennyire rám fér a diéta így karácsony után...
Felraktam egy képet,így nézek ki most/18 órakor:)
próbálgatjuk a karácsonyi fényképező gépet:)Csak hogy ne csak gálaruhás tablóképeim legyenek:)
Egyszer somlóiból benyomtam egy letális dózist...azóta rá sem bírok nézni.
Hmm...lehet, ezt kéne a tiramisuval is? Végül is maradt még egy nagy adagnyi :)))
Anyós nem volt beavatva :))))
Nem hiszem, hogy ch-mentesen készítette volna :))))
Jaj van egy édes sztorim a kiscsajomról.
Jön a párom nevelő apja, hogy a beltéri egységből eltűnt a chip kártya (anélkül nem lehet kábel tv-t nézni), valószínűleg Rebeka kivette, és elkeverte valahol. Na, felforgattuk az egész lakást (a földszintet) ami magába foglalja minden elképzelhető bútor elmozdítását, alánézést, az ülő párnák felszedést, a játékos dobozok átválogatását, a szemetes átválogatását (egyszer apja telefonját kidobta a kukába :D ) meg amit el tudtok képzelni. 1 óra után még mindig sehol nem találtuk. Ekkor próbáltam meg a csajom fejével gondolkodni. Tudjátok hol volt? A kis okos betette a video lejátszóba, ahol a video kazi van belül, a tetejére meg rátett egy DVD-t. :) :) :)
A tiramisu előtt azt mondtam volna, hogy négy kilót nagyjából letoltam...most így a rosseb tudja :))))
De basszus, a tiramisu a kedvenc édességem! Nincs is más, ami bűnbe vinne! :)))
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)