Akik a SOTE I-en szültek! Vagy ott fognak! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia, igen a csecsemősökről sem tudok sokkal jobbakat, bár ég és föld volt a hétvégi és a munkanapon dolgozó nővérkék hozzáállása. Amint megjött hétfőn a váltás, minden jobb lett, segítettek és odafigyeltek.
Mindentől függetlenül a császáros örző és a csecsemős részleg is profi, az ellátásba nem tudok belekötni.
Persze izgulok én is : ) de jó kezekben leszel/leszünk!
Ha megkérhetlek majd írsz pár sort a progi császár előtti konzultációkról? Az én dokim akkor lesz szabin amikor a 39. héten + vizsgálatok lesznek a műtét miatt. Nagyon köszi!
De gondolom ha bármi van úgyis bemegy.... Az én dokim jún.-tól aug.8-ig van szabin, úgyhogy én is izgulok.... :D Na meg már minden miatt izgulok... :D
Szerdán megyek nst-re meg akkor lesz a bemutatás a császár miatt a főorvosnak (asszem), meg az anesztesnek, Te mikor jársz nst-re?
Szia!
Hát ez nem hangzik valami biztatóan, bár utánna a csecsemősökről is csak rosszat hallottam.... :S
De reménykedem hogy az a pár nap csak túl élhető.
Te nem izgulsz/félsz??? Azért az a szeptember sincs olyan messze..... :D
Szia!
Én szeptember elején leszek program császározva, az első is császár volt ugyanott a Klinikán.
A császáros örzőben egytől egyik bunkók voltak a nővérkék amikor én voltam. Reggel 6 után (12 órával a császárom után) megjegyezte viccelődve az egyik, hogy miért nem egyenesedek ki, talán rossz a tartásom? Na azt nem felejtem el neki.
Sziasztok!
Én elvileg 3.-án szülök majd program császárral a SOTE 1-en van itt valaki aki hasonló időpontra van kiírva?
A császáros örzőről mlyen tapasztalataitok vannak?
Most már nagyon elegem van a melegből, hogy öszinte legyek... Alig tudok aludni ez a legrosszabb benne. Egyébként is sokat romlott az alvókám így a terhesség alatt de most még ez a meleg is. Meg kicsit a lábam is dagad ha nem vigyázok.
De a lényeg, hogy a pici Lilla szépen növöget :-)
Tegnap már 2587 gramnak becsülték.
Ha érdekel írok naplót itt a hoxán, jelentkezz és akkor beengedlek.
Ikertehesként kettőt szúrnak, egyet egyik, egyet a másik baba magzatvízébe.
Bán Zoltán csinálta, elég tanácstalan volt, azt sem tudta hova bökjön, végül háromszor szúrt kettő helyett, az egyikből nem is jött víz.
Az eredmény az volt, hogy két fiú baba érkezik egészséges karotipussal.
Közben B baba kislány volt és Edwards szindrómás kromoszómarendellenességgel született.
Vagyis mindkét vizet a kisfiam burkából vette ez az ÁLLAT!
Sajnálom :-(
Köszi szépen az infót, akkor nem töröm magam, hogy legyen friss másolatunk.
Nem kellett friss házassági, csak le kellett adni az eredetit a betegfelvételen és ott meg is kaptam az anyakönyviket.
Sajnos a kislányom három hónaposan meghalt.
Kisfiam jól van.
Hu jó sokat voltál akkor ott. És jól vannak a kis ikreid?
Nem tudod véletlenül, hogy kell-e tényleg 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat? Mert már hallottam ezt is azt is.
Én tavaly augusztustól októberig bent feküdtem ikerterhesként. 32 hetesen császároztak.
Az uH-s Szabó docens az orvosom, mind ő, mind az osztályos orvosok, nővérek, PIC-es orvosok és nővérek, mindenki dicséretet érdemel.
Az ellátás és tisztaság csillagos ötös.
Viszont csecsemős osztályról nem tudok nyilatkozni, oda nem kerültem, mert a picik az intenzíven voltak, onnan Péterfibe, tehát a gyerekágyra nem kerültünk le.
Itt tényleg mindenki a legjobb kezekben van (kivéve, hogy elszúrták a magzatvízvételemet).
Sziasztok.
Tudna nekem valaki segíteni? Sziller István magánrendelése hol és merre van, és telefonszámra is szükségem lenne. 7hetes terhes vagyok . Ő vizsgált meg engem mert vérezgettem és az ambulancián ő foglalkozott velem ! Nekem nagyon szimpatius volt és szeretnék hozzá járni ...
Tudnátok nekem segíteni?
Lent az alapítványi rendelőkben ki rendel? Hogy lehet hozzá időpontot kérni? (egyik ismerősöm kérdezi, mert az ő orvosa már nincs a klinikán)
Azért pocakosan nem közel...
Bár mondjuk ha az üllői felől mész.... hááááááááát.... fene se tudja....
További ajánlott fórumok:
- Akik a II.női Klinikán szültek vagy szülni fognak
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Akik a SOTE I-en szültek, és 2008 ban fognak szülni
- Akik 2012 március, áprilisában fognak szülni, gyertek beszélgessünk...
- Orosházi Anyukák, akik 2009-ben szültek, gyertek és beszélgessünk!
- Fiatal kismamik és akik szintén keszthelyen fognak szülni gyertek beszélgessünk