Akik a SOTE I-en szültek! Vagy ott fognak! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
3 császárom volt és szeretnék még egy babát!Tudom,hogy 4.császárt nem minden orvos vállal,ezért keresek olyat aki nagyon megbízható és jó szakember.Szeretnék elmenni megnézetni,hogy vállahatok-e nyugodtan még egy terhességet?
Tudnátok neveket mondani a SOTE I-ről akihez elmehetnék konzultálni a dolgaimról?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia,
Nekem ő volt a fogadott orvosom, hozzá jártam magánrendelésre is.
Kérdezz bátran priviben és akkor írok róla :)
Sziasztok!
Ismeri valaki Dr.Pap Csabát? Bár én még a terhesség előtt járok (sajnos volt egy terhességmegszakításom a 13. héten decemberben, genetikai javaslatra). Ő csinálta a műtétet, és nagyon kedvesnek és alaposnak találtam. Most szeretnék visszamenni hozzá vizsgálatra és majd a későbbiekben is hozzá szeretnék járni, ha sikerül a baba. Köszi előre is! :)
Szia! Jövő hétre vagyok kiírva :-) A mobilszámát nem adnám így meg, nekem is először a szülőszobán kellett őt keresnem, és ő adta meg a saját számát. Ezen a linken megtalálod a szülőszoba elérhetőségeit: [link]
Most szabadságon van, még jövőhéten is, csak az én szülésemre fog majd bejönni, ha beindulna :) Fiatalos, laza, vidám, nagyon kedves, nekem az orvosom ajánlotta. (Lázár Levente)
Sziasztok,
ha esetleg van erre valaki, aki Máté Szabolcshoz jár, vagy mostanában szült nála, légyszi jelentkezzen! Köszönöm.
Hozzá jártam magánba,és nála is szültem,ha lesz még egy baba tuti ő lesz a dokim,nagyon kedves ,megértő és nyugodt!!!
szeretnél még valamit tudni?
szia,
hát úgy mindent :) milyen volt, ott volt veled végig?
fogadtál szülésznőt is?
Gondolom meg voltál elégedve vele, mert akkor nem mennél vissza hozzá.
Szia!
Én 3 évvel ezelőtt is nála szültem és most is nála fogok.
Mit szeretnél tudni róla?
Alapiancsi,én novemberben szültem ott,ha tudok segítek! :)
Egyébként amit előtte érdemes beszerezni,ha apás szülés lesz,az a szülőszoba mellett lévő automatából steril ruha apának.Őket ebben engedik be,2000Ft.
A babónak vihetsz ruhát,de adnak is.Pólyában vannak állandóan.
Csecsemősök,nővérkék is kedvesek,nekem semmi bajom nem volt velük.
Ami nem tetszett,de ezt már lentebb meg is írtam,h szülés után adnak hashajtót az anyáknak,ami az anyatejjel átmegy a babákba is és nagy fájdalmaik lesznek..
Cérna sapit,kiskesztyűt(zoknit) érdemes vinni,azt nem adnak.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Ja,meg a kispárna!Nem túl kényelmesek az ágyak.
Szia Alapiancsi!
Én április 13ra vagyok kiírva, dehát ki tudja mit hoz a sors. Nekem is az első kisbabám lesz. Kisfiú. Elejétől fogva hozzá jártam, én is meg vagyok vele elégedve és bízom benne, talán túlságosan is. A Sote-ról senkivel sem állok további kapcsolatban, így a listát sem tudom még illetve szülésznőt sem választottam...Mindent egy lapra tettem fel:-)
sziasztok
Beke dokinál szült már valaki, vagy fog? :)
Én is Szarka dokinál szültem. Császár volt, nagyon kedves volt. Minden nap benézett, a varrat az alig látszik.
Alapincsi, a babót 3 éve kórházi ruhába öltöztették. Szerintem macera is lenne nekik minden babára a saját ruháját adni. A fürdetés elég futószalag.
A csecsemősökre nem mond senki semmit? Változott valamit 2010 óta?
Akit behoztak hozzánk szülő nőt, (egy hétig a nőgyógyászaton voltam, mert Intenzíven volt a pici) azok mind kórházi hálóingben érkeztek. Jobb is, akkor nem maszatolod össze a sajátodat...
Éjszakára sokszor betelt a csecsemős osztály, így akkor a nőgyógyásztra hozták őket. Az egy luxuslakosztály a földszinthez képest.
Amúgy a Sotén a baba nagyon jó kezekben van, ha van valami komplikáció.
Pl fertőtlenítőt meg popsi krémet meg ilyeneket ne vigyél. Az minden van a szobában.
További ajánlott fórumok:
- Akik a II.női Klinikán szültek vagy szülni fognak
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Akik a SOTE I-en szültek, és 2008 ban fognak szülni
- Akik 2012 március, áprilisában fognak szülni, gyertek beszélgessünk...
- Orosházi Anyukák, akik 2009-ben szültek, gyertek és beszélgessünk!
- Fiatal kismamik és akik szintén keszthelyen fognak szülni gyertek beszélgessünk