Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! fórum

Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)

421. Ides
2009. aug. 3. 20:02

mondom hogy nem voltam még most megyek először:D 27-ére kaptam időpontot 2 hónapot várok erre is..júni végén kértem időpontot

Szűcs dokihoz megyek :D

420. tücsi29 (válaszként erre: 419. - Ides)
2009. aug. 3. 19:59
melyik dokihoz mentél?
419. Ides
2009. aug. 3. 19:58
áá dehogy,megvárom mit mondanak illetve mit ügykdnek itt velem :D remélem mondom most már történik valami mert lassan kiakadok..
418. tücsi29 (válaszként erre: 417. - Ides)
2009. aug. 3. 19:55

természetgyógyásznál voltál már?

tudnak kotyvasztani olyan keveréket ami jó lehet..

417. Ides
2009. aug. 3. 19:51
136 kg vagyok illetve már 134:D igen inzulinom nem jó szőrös vagyok mint egy majom,a tipikus PCO-s jókora elhízással,mint leírtam 9 hónapja vizsgálgatnak és küldenek ide-oda de csak ugyanoda jutunk el hogy próbáljak fogyni..de ha nem jó az inzulinom kérdem én akkor hogy a fenébe? lefogyok 5 kg-t ami 2 hét múlva vissza is jön,mindenkinek felírták a met-et ,persze nekem nem..nah mind1..az inzulin szint ellenére a cukrom tökéletes,TSH-m volt kicsit magasabb ezért kaptam letroxot hogy kicsit megindítsák a pajzsmirigyem(ezt kaptam metformin helyett....)és nincs elég progeszteronom nincs rendes mensim,nincs peteérésem,szóval ami nővé tenne az nincs semmi csak jó adag tesztoszteron
2009. aug. 3. 19:45
és az eddigi leleteid milyenek?
2009. aug. 3. 19:44

ó szegény..az nagyon sok:(

és a súlyod okoz konkrét problémát is?

én tavaly voltam...

sperma vizsla volt, nőgyógyászati, vérkép, hormonok..meg petevezető átjárhatósági is kell, de nekem az megvolt..elég hamar túl voltunk mindenen, kb 1 hónap..most meg kezdhetjük előlről..

414. Ides
2009. aug. 3. 19:43
már anyira várom hogy mit csinálnak majd velem,hogy hogyan állnak hozzám és hogy mennyi vizsgálat lesz még mert azokkal már teli a hócipőm..szeretném ha végre történne valami,legalább kezelés vagy valami,mert csak várok és várok és mindig ezek a rohadt időpontok..
413. Ides
2009. aug. 3. 19:38

én még nem voltam a BMC-ben,csak a leleteimet viszem azért kérdezte hogy milyen vizsgálatok kellenek még,illetve kellhetnek még,hát fogy nom modjuk nem ártana 60 kg-t fogyni...nah de mind1 örülök hogy 1 kg-t le tudtam paszírozni magamról egész nap csak hamletet eszek meg kimondottan ch nélküli ebédet:D

de örülök ha 100 kg körül lennék..illetve 10 kg-nak is örülnék már..

nem tudom hogy inszem lesz -e amit csinálnak és nem tudom hogy még akarak-e viszgálni,vagy amiket leírtam elég lesz-e,hát AIDS tesztem az nincs no de mind1 majd csinálnak :D

2009. aug. 3. 19:32

hány kg-ot kellene fogynod?

nálatok mi a gond?

mikor mész inszemre?

411. Ides
2009. aug. 3. 19:32
köszi neked is :-)
410. Ides
2009. aug. 3. 19:30
jaja
2009. aug. 3. 19:28
itt vagy még?
2009. aug. 3. 19:25
Aids teszt nekünk is volt..ekg nem..
407. Ides
2009. aug. 3. 19:19

Miri Nada köszi :D

tücsi igen vagyok :D

2009. aug. 3. 18:58

sziasztok:)

van itt vki?

405. Nanda
2009. aug. 3. 18:12
EKG ha jól tudom csak akkor kell ha altatnak,de azt is megcsinálják ott a kórházban.
2009. aug. 3. 14:17
EKG nem volt de AIDS teszt igen
403. Ides
2009. aug. 2. 20:51
most nézem AIDS tesztet is meg EKG-t csinálnak?nálatok ezeket is megcsinálták?
402. Ides
2009. aug. 2. 19:33
oké köszi:D
2009. aug. 2. 15:34

[link]

szia itt találsz arról is leírást milyen vizsgálatok kellenek!

400. Ides
2009. aug. 2. 10:50

Miri hormonvizsgálatom lesz mielőtt megyek BMC-be, mert ugyebár kaptam a letroxot,(pajzsmirigy gyogyi)ami miatt megnézik a TSH-mat,úgy hogy friss hormonvizsgálattal megyek fel,kíváncsi leszek :D

Neked nem volt ezen kívül valami más vizsgálatod? Mert akkor talán van esélyem rá, hogy annyit már nm vizsgálgatnak és kezdenek is velem valamit:D

2009. aug. 2. 08:09

Ides nálunk is ezek a vizsgálatok voltak, bár lehet hogy hormonvizsgálatot fognak frisset kérni, majd kiderül.

Tücsi nekünk semmilyen vizsgálatunk nem volt, férjemnek nem tudtak dönteni a két vizsgálatból hogy lombik vagy inszem így végül kellett egy harmadik is.

Tücsi, 2.-3. nap uh, kapsz hormoninjekciókat, aztán megint uh. 1 hét múlva, megmondta a doki mikor kell a tüszőrepesztőt beadni és mikor lesz az inszem napja. szóval ők állítják be.de általában félidő felé szokott lenni.

maga az insemináció nem rosszabb mint egy nőgyógyászati vizsgálat/rákszűrés, utána feküdni kell félórát, megvárod a zárót és mehettek is haza.

398. Ides
2009. aug. 1. 22:12

amúgy nekem is november óta tart az ide doblak oda doblak huzavona...

novemberben nőgyógyász elküldött hogy a férjem spermáit megnézessük,időpontot kb 2 hónapra rá kaptunk,januárban vissza a leletekkel,az jó lett,nőgyogyászhoz vissza,rákszűrés,vérvizsgálat,ciklus 3. és 21 napon vették le,utána leletekkel vissza tehát itt újabb 1,5 hónap,március clamydia teszt,lelet 3 hét, mire megkaptam április eleje volt,átjárhatósági nem ment a nőgyógyász kellékei miatt,kórházi beutalóval május elején volt HSG-m,negatív hál' Istennek,aztán elküldtek endokrin vizsgálatra ,ahová 1 hónapra rá kaptam időpontot,vérvizsgálat kajaterheléses,eredmény 2 hét és Letroxot kaptam,holott nem jó az inzulinom,nem értem miért nem adtak met-et,eredménnyel vissza a nőgyógyászhoz,aki azt mondta hogy mivel ugyebár PCO-s vagyok,nem szeretne túlstimulálni és problémát halmozni így ajánlotta a BMC-t ahova aug.27-re kaptunk időpontot,tehát 2 hónapot várunk hogy elbeszélgessünk a dokival ...szóval sztem valahogy hasonló cipőben járt Miri is... vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy ide-oda dobálnak, mint egy kupac sz..t,mert, hogy le kéne fogynom ,amit tudok,de NEM ÉRTIK MEG HOGY NEEEEMMM MEEEGGGYY 5 kg és vége, jön vissza az egész,most 2 kg-nál tartok... kíváncsi vagyok,hogy ott mit mondanak,remélem segítenek is:Dmár várom hogy végre eljussak oda

397. Ides
2009. aug. 1. 21:59

csak én de sajnos én nem tudok segíteni én is csak kérdésekkel vagyok teli:(

kitartás

2009. aug. 1. 20:58
nincs itt senki?:((
395. tücsi29 (válaszként erre: 391. - 064abada22)
2009. aug. 1. 20:56
miért tartott idáig?
394. tücsi29 (válaszként erre: 391. - 064abada22)
2009. aug. 1. 20:55

Szia!

Nekünk most lesz az első inszem..milyen volt?

rendesen ciklus közepén csinálják vagy ők állítják be h mikor legyen??

393. Ides
2009. aug. 1. 20:44
ha már itt vagyunk kinek milyen vizsgálata volt a stimuláció előtt?azok amiket én írtam hogy nekem volt,azon kívül,hogy mire számítsak?
392. Ides
2009. júl. 30. 20:43
ááá remélem olyan hosszú nem lesz, mert rengeteg vizsgálaton vagyok túl:HSG ,Clamydia,vér ,hormon,endokrin..remélem ennyi lelet elég lesz, hogy végre kezdjenek velem valamit :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook