Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Akik 2011 márciusában estek elsöként teherbe, gyertek beszélgessünk fórum

Akik 2011 márciusában estek elsöként teherbe, gyertek beszélgessünk (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
125. 9a60ea7308 (válaszként erre: 124. - Renus80)
2011. okt. 19. 15:34
na szio örülök hogy irtál..igen bepakoltam már csak a papirjaim vannak vissza de azok még kellenek,nekem nem nyugodt a lelkem hanem forditva inkább egyre jobban izgulok..van már keményedésed?
124. Renus80
2011. okt. 19. 14:44
Szia!Ne, nagyon volt energiám ide jönni.sikerült összepakolnod?gondolom így már nyugodtabb is vagy.Van egy kis méhnyak rövidülésem, (2000) De nem vészes ilyenkor már természetes.Nekem nem csináltak streptococcus vizsgálatot csak felírtak egy gyógyszert Semicillint.Kaptam magzatmozgás számláló táblázatot esténként abba kell x-getnei.nem híztam egy grammot se, de ennek ellenére egyre rosszabb már úgy érzem magam mint egy szódásszifon belülről.Elküldtek neurológushoz a műtött gerincsérvem miatt, hogy írjon javaslatot hogy szülhetek e természetesen, hál' istennek lehet.Lélekben már készülök rá, kezd a lelkem nyugodtabb lenni ahogy közelítünk a végéhez.Hogy érzed magad, remélem jól vagy?
123. 9a60ea7308 (válaszként erre: 122. - Renus80)
2011. okt. 12. 12:34
Nekem ezt a leoltást két hét mulva csinálja ,akkor töltöm a 35 hetet mert azt mondta hogy ez még korai.Ez a streptococcus baktérium leoltása mert ha van ilyen a hüvelybe akkor azt kezelni kell mert a baba is elkaphatja születéskor asszem több infot erröl nem tudok sajna de most hogy mondod utána is nézek...Na jolvan akkor én is összepakolok,igy jobb lesz.Kiváncsi vagyok hogy kihuzom e pont nov.30-ig szerintem nem .
122. Renus80
2011. okt. 11. 22:12
Azért sírtam ki magam mert már nehéz ez az egész.Nem tudom valahogy dúlnak bennem a hormonok,szerintem miatta is.Rossz ez a hideg mert én meg fázósabb vagyok a kelleténél.Én is a férjem kabátját fogom felvenni erre asz utolsó hónapra, nadrágom szerencsére van mert nyáron olcsón vettem egyet.De orvoshoz nehéz felöltözni mert a lábam dagad és csak egy cipő jó rám.Én is így vagyok vele, hogy már olyan jó lenne túl lenni és itthon lenni a babóval.Nekem majd csak jövőhéten kell menni a terhesgondozásra de nem mondták volna hogy ilyen lesz.Milyen ez a baktérium leoltás? Örülök hogy zárt vagy ez jót jelent.Már összepakoltam a holmimat, már csak egy kispárna hiányzik.Nyugodtabb leszel te is ha összepakolod majd.
121. 9a60ea7308 (válaszként erre: 120. - Renus80)
2011. okt. 11. 17:56
Szioka na miért törött el a mécses?Csak nincs valami baj vagy csak már nehéz az egész?Mert nekem igen.Persze örülök h megehetem amit szeretek....Annak hogy bejött ez a hideg nagyon nem örülök mert egyáltalán még a tavaly vásárolt télikabátom se jön fel rám és erre a kis idöre nem vennék ujjat nincs is pénz rá kell másra meg nadrágom sincs igen igy kicsit kétségbeestem mert azért az orvoshoz csak ki kell mozdulni ...nem tudom mi lesz én már nagyon szeretnék itthon lenni a babával és hamar elfeledni a fájdalmat meg a korházt mert nem szeretem.Ma voltam dokinál még zárt vagyok 2 hét mulva csinálja meg ezt a baktérium leoltást!Röviden ennyi.Irtam listát a korházba menetelre és szép lassan anyu mondta hogy nyugodtan nekiállhatok bepakolászni hogy az is meglegyen és nyugodtabb leszek.Te mikor kezded a pakolást?
120. Renus80 (válaszként erre: 120. - Buborka0904)
2011. okt. 11. 17:35
Régen voltam mert nem volt időm fellépni.Örülök hogy rendbe vagy az a lényeg!Nem ultra hangoznak sűrűbben majd csak 5 hét múlva kell menni.De nst-re már járok rendszeresen.Eddig minden ok.Csak kicsit belustul és ilyenkor bökdösni kell hogy megmozduljon.Ne azzal foglalkozz hogy hogy adod le,hanem hogy egészségesek vagytok.Biztos én is így híznék ha megehetném azokat amiket szeretnék.Főleg mintha megint kívánós lennék.Imádom a réteseket az édes péksüteményt,de csak nyelek egyet és megfordulok.Örülj neki hogy megehetsz akármit.Hétvégén ki is borultam,eltört a mécses.De most már lenyugodtam és erőt vettem magamon.Már nincs sok hátra nekünk :-)))Hogy érzitek magatokat?Örülsz hogy bejött ez a hideg idő?
119. Renus80 (válaszként erre: 118. - 9a60ea7308)
2011. okt. 5. 12:27

Örülök hogy rendben vagy, látod mondtam hogy ne idegeskedj, mert jól vagytok.És rákérdeztél a méhnyak elégedetlenségre?

Szerencsére csak most lettem cukros, de nem jó, mert e miatt rohangálni kell állandóan.Tegnap voltam mindenen, reggel terhes gondozáson, de mivel nem voltak két hét alatt eredmények így nem mondtak újat, csak hogy fél kilót híztam 2 hét alatt.a cukrom nem volt valami jó, le is rángatott az orvos hogy ne egyek ilyen jóreggelt szelet mert az hulladék.Az nst- jó volt sokat mocorgott.Arra mostantól hetente 2szer kell járni a cukor miatt,úgyhogy megyek pénteken is.

Az uh és jó volt csak az bántott hogy a lepény 1 fokban érett.Neked ráírták a papírra mennyi az áramlás?

2011. okt. 3. 17:37
Szia na minden rendben van azt mondta a doki hogy gyönyörü az áramlás a köldökzsinorban ennek örültem ez szerintem azt jelenti hohy még a lepényem jo és kap rendesen tápanyagot.Egyértelmü fiu láttuk a zacsikáit magzatviz közepes.Hu nem is irtad hogy cukros vagy vagy csak lehet nem emlékszem hát sajnálom,de csak terhességi cukor vagy korábban is az voltál?És hányas?szegénykém...igen azért furálltam az nst-t mert tudtam hogy a 36.hét körül szokták azt elkezdeni.Te mész uh-ra?
117. Renus80
2011. okt. 3. 17:03
Hogy vagy Buborka? Remélem nincs semmi gond, csak azért nem írsz mert elfoglalt vagy.Madj d írd meg mi volt az uh-n.
116. Renus80
2011. okt. 1. 14:46
Szerintem szóltak volna ha nagy a baj,mert nem mernek ilyenekkel játszadozni.Lehet hogy csak nem akartak feleslegesen idegesíteni.De minden esetre kérdezz rá.Szerintem csak annyi hogy többet pihenj, nehogy elkezdjél tágulni,és hogy az ultrahangos is erre jobban odafigyeljen.Nem szoktam beutalót kapni uh-ra , hanem a papírra van ráírva hogy hány hét múlva kell menni újra.NST re azért kell mennem a 32. héttől mert cukros vagyok és akkor korábban kezdik, hogy figyelemmel kísérhessék ha valami baj lenne a keringéssel.Mert normál esetben a 35-36 héttől kezdik.De majd megírom mi volt ott.Úgyhogy nem izgulni mert minden rendeben van veletek!!!!
115. 9a60ea7308 (válaszként erre: 114. - Renus80)
2011. okt. 1. 13:01
A beutalomra az van irva hogy méhnyak elégtelenség miatt.Nemtudom ha nagy baj akkor csak mondta volna a doki,de igy is mérges vagyok hogy erröl semmit nem mondott még azt se hogy nincs jelentösége,hanem itthon vettem észre mikor elolvastam.Mindegy hétföi uh-n rákérdezek és ha vmi baj akkor nagy cirkusz lesz mert nem közölte .Majd megirom mi volt.De jo már kaptál idöt nst-re én még arra se,uh utáni héten lesz a terhesgondozás gondoloom akkor én is kapok már!Majd te is ird meg mindent amiken voltál!
114. Renus80 (válaszként erre: 113. - 9a60ea7308)
2011. szept. 30. 14:14

Miért mi van a beutalódra írva?Mi az a nem jó?Remélem csak ijesztgetnek.Én is megyek jövőhéten egész napos túrák lesznek megint. Hétfőn 3pontos vérvételre kell menni ( étkezések után ,Egész nap). Kedden meg terhesgondozásra Uh -ra, cukor eredményemért meg kell még NST- re is.Remélem jók lesznek az eredmények.Ma meg voltam terhes tornán, csak az a kár hogy a védőnőm aki tarja nem lesz egy darabig mert mandula műtétje lesz jövőhéten.Pedig a heti egy torna nagyon jót tesz.Utána mindig frissebb vagyok és jobb a közérzetem.

Amúgy meg ne izgulj hogy zárt vagy e mert nem nyílik az olyan könnyen.Nekem is voltak lent fájdogálások a 26 hét táján de mikor megnézett teljesen zárt voltam(3000 értékkel)

Gondolj arra hogy rendben lesz minden ,mert úgy lesz!

113. 9a60ea7308 (válaszként erre: 112. - Renus80)
2011. szept. 30. 08:46
Ugyan igy vagyok ezekkel mint te,söt azt is szoktam érezni mintha a mellem alatt lenne valami testrésze a kicsinek és én is megijedtem a napokban mert nem volt aktiv de éjjel igen bepotolja .Hétfön megyek a 32.heti uh-ra izgulok hogy mit mond mert a beutalomra nem valami kecsegtetö van irva de gondolom már irtam neked ,meg amugy is izgulok hogy zárt vagyok e ,megfelel a mérete a terhességi hétnek meg ilyenek...És te?Uh?
112. Renus80
2011. szept. 28. 19:34
Mozgolódik, helyezkedik meg bordán rúg.szerintem is időjárás lehet mert nekem is tegnap rendesen belassult, már rendesen megijedtem de estére bepótolta.Kezdem érezni hogy a nyakamba van a gyomrom,és egyre többet fáj.Az alvás is nehezebb sokat forgolódok mire kényelmes.Te hogy vagy ezzel?
111. 9a60ea7308 (válaszként erre: 110. - Renus80)
2011. szept. 28. 16:44
Én is remélem hogy az a kráter megvár tényleg még egy évig azt mondta nem vészes söt szépek ahhoz képest a fogaim...És hogy vagytok?Sokat mozgolodik a csöpike?Nekem most volt 2 nap mikor valami végett lelassult gondolom az idöváltozás...
110. Renus80
2011. szept. 28. 13:56
Akkor vigyázzál rá jobban mert hamar romlik, nekem is 3 hónaposan egy pici volt vissza hívott az 5-6 hónapba és nagy kráter lett belőle szenvedtem is vele.Reméljük nem lesz vele neked semmis gond.
109. 9a60ea7308 (válaszként erre: 108. - Renus80)
2011. szept. 27. 16:43
Voltam fogdokinál azt mondta két pici lukas fogam van amit nem furkál terhesség alatt söt azt mondta hogy egy év mulva se késö mennem mert nem gáz,a foginy hát sajna terhesség után elmulik,addig öblögetek talán elmulik utánna
108. Renus80 (válaszként erre: 107. - 9a60ea7308)
2011. szept. 26. 16:37

Én még csak most mostam ki de vasalni majd októberbe fogom.Hogy érzitek magatokat az egyre növekvő hasatokkal?Erősödnek a mozgások.

Buborka hogy van a fogínyed?Sikerült rá találni valamit vagy voltál fogorvosnál?

107. 9a60ea7308 (válaszként erre: 105. - Renus80)
2011. szept. 26. 14:51
N aszép kis rucikája lesz.Orsszivo porszivot igen persze hogy lehet használni rá is van irva hogy 0 éves kortol...Én már kimostam kivasaltam mindenét ,be van már készitve minden.nekem annyira nem érzékeny a mellem remélem már nem is lessz sokkal érzékenyebb volt az elsö trimeszterben,de azota sem.
106. Renus80
2011. szept. 26. 14:00
Ti mikor mossátok ki a ruhákat?És mivel?
105. Renus80
2011. szept. 26. 13:58

Sziasztok!Rég nem voltam mert hétvégén nem voltam itthon.

Előtejem már van, csak ez a mellfájás ne lenne.a védőnőm azt javasolta hogy néha néha dörzsölgessem valami durvább anyaggal vagy törölközővel hogy, mikor szoptatni kellesz ne repedjen ki, ne vérezzen a mellbimbó.De én már nem tudom hogy ettől jobban majd hogy tud fájni.

Mi is gumilepedőt vettünk, kíváncsi leszek majd melyik pelenka válik be.Orrszívóból én is vettem kétfélét.A Corába 390 ért lehet kapni kézit is.Az azért is jó mert akárhol lehet használni.A védőnőnél rákérdeztem,lehet használni porszívósat már újszülött kortól.A hazahozós szett már megvan:

fehér h. ujjú body,fehér plüss rugdalózó, kis kabátkával,és egy rózsaszínű overall, fehér sapka.

104. liliacs (válaszként erre: 101. - Renus80)
2011. szept. 26. 08:31
mellfájás... juj, még visszagondolni is szörnyű rá! én csak textilpelenkát tudtam hordani - háromszögre hajtottam és hátul összekötöttem így takart is és nem fájt! ráadásul fél pillanat alatt kész voltam a szopira! :) én egy melltartót sem tudtam volna felvenni mert olyan fájdalmam volt ...
103. liliacs (válaszként erre: 102. - 9a60ea7308)
2011. szept. 26. 08:29

Szia :)

az orrszívó porszívó nem a porszívó erejével szív de én kipróbáltam mielőtt használtam volna a gyereken és szerintem elég erős egy - pár hetes babának! - a pelusról meg annyit hogy ez függ a gyerek alkatától :) nálunk az 5. fajta pelus vált be addig az összesből átfolytunk és tocsogtunk a pisitől és kakitól! :) mi vettünk gumilepedőt és arra tettünk még egy pelenkát és úgy a lepedőt hogy ne üsse ki és ne izzadjon be a pici tőle, szerintem elég jól csináltuk, mert nálunk sosem lett pöttyös a gyerek a gumilepedőtől....

102. 9a60ea7308 (válaszként erre: 101. - Renus80)
2011. szept. 23. 11:42
Hát elötej van de nem minden nap észlelem,és ilyen átlátszo váladék.Neked?Mi is nagykerekes kocsit vettünk ,minden félére állithato egy ami nagyon nem tetszik hogy nem lehet kanyarodni mert a kerekei nem bolygosithatok.Mi kiságyat örököltünk,fel kellett csak ujitani jo lezs az mert másfél évesen kb ugy is rendes baba heveröbe szeretném szoktatni mert az alacsony onnan ha levágodik az nem fáj de a kiságybol ha kikandikál az már fáj...De pelenkázo szekrényt azt vettünk.Te raksz a lepedö alá majd vizhatlan lepedöt vagy hasonlot?Azt monják nem kell mert a pisi nem folyik ki a pelusbol de a fene tudja..Orszivo porszivot vettünk,mert ugye az nagy butaság hogy a porszivo erejével sziv ,rá is van irva hogy nem,mert sokan azt hiszik hogy kiszivja a gyerek agyát is.......Mibe hozod majd haza a picit a korházbol?
101. Renus80
2011. szept. 22. 21:41

Az jó ha már nektek is megvan minden.Baba kocsiból nagy kerekeset 3 funkciósat vettünk amibe lehet rakni hordozót, ezáltal a babakocsi egy irányból tolható,kombiágyat ami pelenkázós,orrszívóból mind a kétfélét a kézi meg a porszívós, lázmérőből a digitálisat, lehet kapni a gyógyászati segéd eszköz boltba, meg vettem terpeszbetétes pelenkanadrágot,gumilepedőt a Corába találtam.

Szoptatós melltartó hordok már 4 hónapos kortól mert csak azt tudom elviselni, mert olyan szinten fájnak a melleim hogy fejre állok.Négykézlábra állok és kigombolom mert annyira fáj hogy nem érhet hozzá semmi.Kb.20 perc.de a nap bármely szakába rám jön, főleg akkor jó mikor az Sztk-ba vagyok, csak úgy torzul az arcom.De már nem hogy a duplájára a triplájára nőtt.

Neked van már előtejed?És ti milyen dolgokat vettetek?

100. 9a60ea7308 (válaszként erre: 100. - Renus80)
2011. szept. 22. 17:05
Nekünk is szinte minden megvan és mi is rengeteg ruhát kaptunk de a többit nem volt egyszerü nekünk se beszerezni és miböl milyent vettetek babakocsi(nagykerék kiskerék)orrszivo milyen lázmérö milyen meg ilyesmik.Nekünk a lázmérö visszavan meg sehol nem találok lepedö alá vizhatlan anyagot és nekem is a szoptatos melltarto mert ez a sima a mi van nem kényelmes egyáltalán és ha lesz tejem akkor éjjel ezek a push upposok nem kényelmesek.
99. 9a60ea7308 (válaszként erre: 98. - Renus80)
2011. szept. 21. 13:53
Kenem persze a legeleje ota olajjal direkt erre.Sajna aki hajlamos erre az kenheti.....Na és kinek mi van még vissza a beszerzésben a szülésig?És ki mit vett?
2011. szept. 20. 21:41

Hú az nem jó.Mert az csak halványodni fog.szoktad kenegetni a bőröd valamilyen krémmel?

Nekem szerencsére nem jön elő ilyen, pedig én nem is kenem.

A terhességem első felébe kentem magam urea tartalmú testápolóval, mert kijött valami terhességi allergia.De szerencsére elmúlt.

97. 9a60ea7308 (válaszként erre: 96. - Renus80)
2011. szept. 20. 19:40
Igen:)Csikosodok!
96. Renus80 (válaszként erre: 95. - 9a60ea7308)
2011. szept. 20. 19:37

Azt hogy érted hogy repedel?

A terhességi csíkokra gondolsz?

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook