Akik 2010. május-júniusában szeretnének teherbe esni:-) (beszélgetés)
Szia! Azért el ne menj innen, attól mert nincs a címben a július!!! ;-)
ÉS valóban, július új esélyekkel indul, április pedig szép tavaszi hónap, akár már a kertben is lehet ünnepelni a szülinapokat!
Köszönöm, hogy izgultatok értem, de sajnos vasárnap délelőtt megjött. Múlt héten szerdán és csütörtökön barnázás volt, pénteken és szombaton semmi. Vasárnap délelőtt olyan erős görcseim voltak, hogy azt hittem nem lest vége sose. Sajnos nem jött össze, túl szép lett volna, ha elsőre sikerül.
De semmi gond, így marad az április :) Bízom benne, hogy július babavárás szempontjából a miénk lesz. Ami jó hír, hogy ha összejött volna júniusban, akkor márciusi babánk lett volna. Férjem mindenképpen fiút szeretne, viszont nem hajlandó más nevet kitalálni neki, csak a sajátját :) Amihez persze majd lesz egy-két szavam nekem is. Az a helyzet ugyanis, hogy nekem a Kristóf nagyon tetszik és márc.15-én van Kristóf nap. AZt viszont nem szeretném, hogy a szülinap és névnap közel essenek egymáshoz, így most már a Kristófnak sincs semmi akadálya részemről :D Mindenesetre továbbra is foglak olvasgatni benneteket :)
Sziasztok!
Gratulálok a mocorgó 2 cm-eshez!
Katus
Tényleg minden rendben!!! :)
Baba: 21 mm és MOZGOTT! Bár én nem láttam, mert amikor mondta, hogy mozog, én is megmozdultam, hogy lássam a monitort és akkor leállt és nem is folytatta.
Kereken 9 hetes vagyok, végre egyezik az orvossal a számításom.
Viszont van egy 2,5 cm-s miómám. Azt mondja, a terhességi hormonváltozástól alakult ki, majd a terhesség előrehaladtával nőni is fog, de szülés után magától elmúlik. Nem okoz bajt és nincs vele teendő, de minden ultrahangnál figyelni fogják.
Szia!
Drukkolunk, a kicsi barnás simán lehet beágyazódási vérzés. Ha pontos volt a peteérésed, holnap már tesztelhetsz szerintem, nekem a ciklusom 27. napján lett pozitív.
Sziasztok lányok! Szeretnék csatlakozni a fórumhoz. Már régóta olvasgatlak titeket, de csak nemrégen regisztráltam az oldalra.
Férjemmel idén júliusban leszünk 2 éve házasok. Eddig nem igazán akartunk belevágni a családalapításba, úgy gondoltuk, hogy legyen biztos munkahely, egy szép kis kertes ház, kicsit legyünk még csak kettesben.
De most elérkezettnek láttuk az időt, hogy mi is dolgozzunk kicsit, nem akartunk mindent a gólyára bízni.
AZ utolsó mensim június 8-án jött meg. Jún 17-étől csinálok minden nap ovu tesztet (amiről képeket is tettem fel). Elvileg szombat jún. 19 lehetett a pé-m. Nem bíztuk a véletlenre és minden nap együtt voltunk, reméljük meg lesz az eredménye.
Nemsokára júliusban van a szülinapom és a házassági évfordulónk is, nemsokkal előtte már ki fog derülni, hogy sikerült-e, vagy sem. Olyan szép szülinapi ajándék lenne.
Drukkolok nektek is, hogy mihamarabb összejöjjön a baba és annak meg gratulálok, akinek már össze is jött.
Elfelejtettem írni, de ez első babácska lenne nekünk :) De még nem szeretném magam beleélni nagyon.
Már május eleje óta szedem az elevitet, szóval már megszokta a szervezetem is a vitamint, azt hiszem semmi akadálya annak, hogy végre mi is szülők legyünk.
Tegnap délután körül volt egy kis barnás folyásom, kis véres masztolással, de ma reggelre meg is szűnt.
HA jún 19-től, vagyis a vélt ovu csúcstól számítom a napokat, akkor ma volt a 12. nap, tehát szombaton jár le a 14. Viszont a mensijeim általában 26-28 naposak, de inkább 26. Szóval lehet, hogy már holnap reggel tesztelek is egyet. (Hét elején kíváncsiságból ellőttem egy tesztet, de még negatív lett, persze korai volt, de nem bírtam magammal.) Ha kivárom a 28 napot, akkor keddre nem várom a piros napomat. Megnéztem egy kalkulátorral, és ha 28 napos ciklusokkal számoltatom és sikerült is most, akkor éppen március 15. a szülés várható ideje :D
Sziasztok!
Zzzsch! Minden rendben van ott benn! Holnap már valószínű nem tudom elolvasni mit írsz, mert már nem leszünk itthon, de hétfőn kiváncsian fogom lesni. :)
Vvicus! A jó időben én is nagyon bízom! :)
Katus
Akkor hajrá a kis kosért! ;-)
Szép időtök lesz szombaton, legalább ez meglesz! ;-)
Köszönöm, jól vagyok, az a fura, ami miatt kicsit aggódom, hogy elmúlt a hányinger. A többi tünetet továbbra is érzem.
Holnap kiderül, hogy minden rendben van-e, mert megyek orvoshoz, ultrahangra, és ha minden oké, kapok kiskönyvet, meg egy csomó tennivalót. :)
Drukkolok Neked a következő hónapra!
Sziasztok!
Sajnos most már tuti nem lesz kétcsíkos tesztem szombaton. :( Ma reggelre megjött. :(
Na de majd jövő hónapban. :) És legfeljebb lesz egy "kos" kisbabám (anyukám és apukám is az) :)
Te hogy vagy?
Kata
Ó, ugyan már, nekem 3 napos késéssel negatív volt a teszt, még itt szenvedtem is ezzel a dologgal ebben a fórumban, hogy nega, de még mindig nem jött meg, aztán elhatároztam, ha addig sem jön meg, akkor kimaradt mensi 8. napján tesztelek újra, na akkor már + volt!
Szóval még semmi nincsen veszve!
Várjál még, várjál még!
Amíg nem jött meg, nem tudhatod biztosan.
Továbbra is DRUKK!
Sziasztok!
Reggeli teszt negatív. Ez van, majd talán legközelebb.
Katus
Már nem hiszek a testemnek. :) Múlt hónapban is volt egy csomó jel, aztán semmi. :(
Majd meglátjuk. Hétfőn reggel teszt, ha addig nem jön meg, mert a progipótlást mielöbb kezdenem kell.
amíg ovis-sulis, sokkal jobban fog örülni, hogy a tanév alatt van
mert így bent a suliban is, meg a zsúrra is mindenki eljön, nincs az, hogy a fele nyaral, nem tud eljönni
További ajánlott fórumok:
- Akik mostanában szeretnének teherbe esni...
- Akik 2009. nov-dec.-ben szeretnének teherbe esni
- Akik 2010. július - augusztusban szeretnének teherbe esni :D
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Akik augusztus körül szeretnének teherbe esni, beszélgessünk!
- PCOS-ok akik mostanában szeretnének teherbe esni