Érdekes kérdés kört vet fel a helyzeted, de szerintem tudod mi neked a jó és ennek megfelelően cselekszel és így jól érzed magad.A férjednek nem fáj, és boldog vagy.Akkor meg? :) Örülünk a boldogságodnak. :)
Angels bevallom először felhúzott, hogy egy idegen(te) megkérdőjelezi a párkapcsolatomat.De igazából én se ismerlek és te se engem.Ha tényleg rossz napod van itt mindig találhatsz egy-két megértő embert, vagy akár többet.Ha rossz napom van akkor én is szívesen kötekedek és felhúzom magam.De annak semmi értelme azon kívül, hogy talán megbántok másokat, rosszat csinálok és rosszul fogom magam érzeni.Így próbálok pozitív lenni. :)
Itt volt a párom és támogat ebben a dologban és nyíltan vállalom, hogy kettesben is és hármasban is szívesen lennék egy lánnyal illetve a lánnyal és a párommal.Szerintem nem rossz ha az ember ismerkedik a szexualitásával.És rájön, hogy mit akar. :)
Nekem is bőven elég volt az utobbi napokban a balhékból és hogy mindenki belém kötött egy kedves portálon :( meg abból is elegem van hogy nincs munkám meg mindenből. :(