Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Aki nem tartja cikinek a női biszexualitást és van kedve dumcsizni, azt várom ide! (beszélgetés)
sziasztok!
csak beköszönök!
Pakit altatok és dolgozom!
Puszi mindenkinek!
Hahó!Hol van mindenki? :)
Ma este vihar lesz, asszem ma se fogok sokat aludni...
Nem.Most hogy így mondod... tényleg. De Talofa is felszívódott... :S
Elhiszem.Én azt nem szeretem, amikor késik másfélórát és nem tudom elérni és aggódok, hogy nehogy balesete legyen közben meg csak késve indult.A lényeg, hogy haza érjen. ;)
sziasztok!
Régen láttam Andyt. Tudtok róla valamit?
Jaj ne is mondd,meg mindig nincs itthon:S Jaj az az erzesem a tokom kezd tele lenni mindennel:S
hahaha!pasi szolidaritás:D
asszonyka meg eszi otthon a kefét!:S
Most hivtam fel a dragam,hat persze hogy soroznek:)
egy korúak a fiatalemberek!hasonló a stílusuk!:DDD
Meg nem jott haza a zuram :S
Ugy latszik mahosszu napja van(vagy 3 ortat soroznek a fonokkel....)...
Van egy kep a naplodban(asszem az utolso kep),pont ugy van oltoztetve Paki ,mint Krisztian:)
meli meggyógyult a mosógép?
Angels88,ne csuggedj,esos ido utan napsutes jon....Aggodok erted:S
igen!Szegény én!.... :D :D :D :D :D
Na jó megyek pihenek, kitakarítottam magam mára. :)
Bocsi.Nem aludtam valami jól, sokat forgolódtam és reggel megittam fél liter tejes kávét, de a párom is azt mondta, hogy bele se mer gondolni milyen lennék ha még azt se ittam volna meg... :S :) Kissé szét vagyok csúszva.
Holnap délután.:)
Hát nem figyelsz oda? :D
Hali csajok!
Jó régen voltam már... Mizu erre????
Sziasztok csajok!
Melankólikus idő,melankólikus hangulat?
Én inkább fáradtnak érzem magam ettől az időtől.
Paki itt van velem a boltban még egy jó fél óráig.
Egyébként nem horgászni mész?
OK
Sajnos vagy nem sajnos hangulat ember vagyok és most ez jött rám.De próbálom elterelni a figyelmem és takarítok.
;)
Ne melankólikázz (XD), inkább élvezd a pasimentes napokat! Ne légy fanatikusan szerelmes, próbáld a jó oldalát nézni az egyedüllétnek! :)
Szép napot MM, legyél rossz kislány!!!! :) ;)
Melankólikus hangulatom lett....
Sziasztok!
Köszönöm Meli!
Jó sok képet csináltam, a felét se tettem fel, annyi van!
Holnap meg pecázni megyek Apával...;)
Szépséges hétvégét kívánok mindenkinek!
Angel, fel a fejjel! Minden jót kívánok!
Sziasztok:)Tigris de jok a kepek:)alig varom mi is menjunk mar anyuekhoz,ott van kert stb,ne legyunk itt a sok huje ember kozt egy rakasban:S
További ajánlott fórumok: