Aki nem tartja cikinek a női biszexualitást és van kedve dumcsizni, azt várom ide! (beszélgetés)
Hmmm:)Fincsi lehet:)
Na hazajott a parom.Megyek adjak neki kajat...Sajnos ma massal nem szolgalhatok nekj,pedig de joooooooo lenne;)
Húha.Nincsenek nagy igényeid. :D Nálunk lesz szabad szoba ma is meg holnap is meg azután is.De azért, mert vagy egyikünk, vagy mindketten máshol leszünk. :)
:P
sziasztok!
qui76: sajnálom:( remélem rendbe jön legalábbis fájdalom mentes lesz a csöpség mire mentek!
Melegem van de nagyon, ma aludni szerettem volna de nem ment, már sírhatnám van, nagyon fáradt vagyok és a lányok 2 nap múlva jönnek meg a nyaralásból, egész nyáron nem tudtam egyetlen egy napot sem pihenni, ami csak rólam szólt volna!Ha van valakinek egy szabad szobája ahol aludhatnék szóljatok megyek csak egy két nap lenne, nem kérek enni sem:DDDD
Mindenkinek nagyon szép estét!
Patrik lehet,hogy napallergiás!:S Ráadásul van egy afta is a szájában és még a foga is jön!:SMindezt 2 nappal a nyaralás előtt!Hurrá!!!!!:D
De jóóóóóóó napom van!
Sziasztok
Bakker nagyon kiborultam.A párom szed étvágycsökkentőt, de vényköteleset.Nem tudtam hol iratni és nem nagyon tudtam mit csináljak.Az egyik bnőm mondta, hogy ismer egy gyógyszertárat, ahol kiadják ezeket is.Bementem hátha...
És kiadták a vényköteles gyógyszert... :S :D Egyik szemem sír a másik nevet.Jelentősen megkönnyítette a dolgunkat, de mi van ha valaki nem csak étvágycsökkentőt kér, hanem egy durvább gyógyszert?Ez nagyon kész.
Qui remélem semmi komolyabb baja nincs a kicsinek.Kiderült, hogy mi az?
Mothertiger neked nincs is hengertested! :D Te lökött! :D ;) :* ♥
Sziasztok!
Szép napot nektek, lányok!
Itt kuwa meleg van, olvadásponton a zsír a hengertestemen... :SSS
Haligali csajok!
Puszi mindenkinek!♥♥♥♥
Sziasztok!
Most volt egy kis idom gephez ulni(annak ellenere hogy nem latom a betuket a faradtsagtol...)es orulok hogy visszaolvastam keveset es latom hianyzok nektek:)ti is nagyon hianyoztok csak mostanaban zajlik az elet,jo ido van,estere erunk majdnem mindig haza,es alig van idom ...(a ferjemmel kell parbajozzak akkor is a kompi miatt:P)
Remelem minden ok veletek,latom nem csak en hanyagoltam el a naplo irast:P Na de majd folytatom:)
Most megyek fekszek le mert hosszu volt a mai nap...
Szep hetet kivanok mindenkinek,I lov juuuuuuuu:)
Mothertiger jo gyugyulast a picurnak,remelem minden ok...Az en fiam is meg van taknyosodva tegnap reggeltol,ugyanis ejjel felalmaban levetette a pizsamajat es nem takarozott vissza,es jol le volt hulve az ido....
Miss Marple,Qui,Andy,Gina.Mothertigere puszi nektek is(bocs ha kihagytam vkit,de olyan almosvagyok az is nagy teljesitmeny tolem hogy tudok irni ilyenkor:)
na valami izgi?:)
megyek a gyerekemért!
jó éjt!
Hát nagyon helyes!:)
Csak fel a fejjel!