Aki még 2010 ben teherbe szeretne esni küzdjünk együtt! (beszélgetés)
Én ezt biztos nem tenném mert bajt is lehet vele csinálni mármint az irrigálással!
A póz teljesen mindegy ilyen szempontból!!!!
Annyit szoktak ajánlani ha valaki teherbe akar esni hogy mindenképp a nő legyen alul,amikor a férfi...akkor a segge alá rakjon párnát,hogy a kis spermiumok tovább bent maradjanak és a feltartással segítünk hogy célba érjenek!
A védőnő is ezt mondta!
Sziasztok!
Én nekem már idén lett volna babám,de sajnos...
Azóta is szeretnék újra terhes lenni!
Nekem van egy kismamáknak-leendő kismamáknak szóló könyvem amiben sok minden megtalálható köztük a fiú-lány kérdés is?!!!
A kutatások szerint a hím spermiumok gyorsabbak,de rövidebb életűek,mint a nőnemű,tehát a fiú születésének valószínűsége nő,ha a legtermékenyebb időben(kb.14 nappal a köv.menstruáció előtt)élnek házaséletet,míg 3nappal a várható termékeny idő előtt a lány fogamzása valószínűbb!
Remélem érthető!-de ezt csak olyan nő tudja megcsinálni szerintem aki nagyon jól tudja hogy hogy működik a teste!
Én amúgy nem hiszek ilyesmiben!De remélem hasznos infót közöltem!
Én összegyűjtöttem különböző oldalakról hogy mik a lehetőségek:
Lány:
Az X spermák 48-72 óráig életképesek.Tehát peteérés előtt 2-3 nappal kell akciózni utána semmi.Akció előtt 1 órával kb. 1dl vízbe egy kiskanálnyi 10%-os ecetsavat tenni és irrigálni vele.Ettől a Ph savasabb lesz ami kedvez nekik.
Olvastam hogy aki diétázik az is inkább a lány fogantatást teszi lehetővé mert a szervezet gyengébb és fiu kihordására nem alkalmas.A missziónárius pózt ajánlják. :)
Fiu:
Y sepmiumok 18-24 óráig életképesek tehát ovuláció napján vagy az azt követőben a legjobb akciózni.Szódabikarbónás oldat segíti a lugosítást mert ezeknek az a kedvezőbb.Kutyapózt ajánlják.
Szia egyszer régen láttam Dr Ceizer müsorát és ott erröl is beszélt hogy otthoni modszerekel is lehet befolyásolni a majd születendö gyermek nemét
Arrol is beszélt hogy megkell változtatni együtlét elött a hüvely ph ill lugosági értékét, vvagy pl hüvös helyen történö fogantatás nagyobb valoszinüséggel lesz lány.
Sziasztok!
Érdekel hogy hogy lehet fiut vagy lányt csinálni,éppen tesztelni készülsz,vagy nem jött még meg?
Beszélgessünk!Irjuk le a tapasztalatainkat hátha másoknak is segítünk velük!