"Aki mást gyűlöl, az mindenekelőtt magát utálja. Másokban utálja, amit magában megismerni fél". (beszélgetés)
De ,miert felsz ? !
Mert rosszat,gonosz dolgot tettel , ugyebar ?
Ezert NEM kell soha ,artatlan embert(-eket!) oktalanul bantani es akkor soha ,senki nem fel !
A gyűlölet alapja a félelem. Azt gyűlölöd, akitől félsz, vagy tartasz. Idegen emberek, helyzetek.
Ha megismered, elmúlik a gyűlölet.
Igen , ha pl megnezzuk 1-globalis gyulölet miertjet ?
Majdnem minden europai lenezi,hulyenek tartja,gyulöli a fekete böru embert , ugyan miert ?
Talan ÖK voltak europaban es tettek tönkre viragzo falvakat,varosokat es hurcoltak el az embereket rabszolganak ??
A rossz lelkiismeret,a felelem az igazsagszolgaltato Istentöl ,elöhozza a rettegessel töltött gyulöletet ! Es ez igy van legtöbbször az egyes emberekkel IS !
uhh...
az rengeteg idő...
nekem az az egy év is 100nak tűnt...
én is rájöttem h mitől van :) és mondom, nagyjából akkor meg is szűnt :)
ez már 3 éve volt :)
de az az egy év rettenetes volt... nem kívánom vissza...
Én már tudom, mitől van, így tudok dolgozni rajta, hogy ne legyen.
Sok mindent át kell kalibrálnom magamban, de menni fog:D
tudod, komolyan nem értem, hogy mitől van ez a szar....olvastalak a másikon...
nekem is volt...
de mint kiderült, egy ember miatt...amint szakítottam vele, megszűnt, de legalább is sokáig nem jött elő... néha még a metrón, villamoson nem jó....de igyekszem nem figyelni rá...
én félek a pókoktól...főleg h hozzájuk érjek :S
akkor most fogdossam???? :DDDDDD
Ez jó :O))))
(azért mindennap nem merem) :O)))))
Ezen már korábban én is gondolkoztam.
Van egy hasonló gondolat, ami azt mondja, hogy ha utálsz valakiben valamit, akkor az két ok miatt lehet:
1. Már túl vagy azon a tulajdonságon, amit nem szeretsz benne és nem akarod, hogy emlékeztessenek rá
2. A másik, hogy oda tartassz és szeretnél olyan lenni, de nem mersz, ezért utálod, hogy a másik meri
Amúgy van a 3-ik, amikor pont a saját hibánkat utáljuk másban. Egyébként erre néha az a legegyszerűbb módszer, hogy felveszed magadat videóra és magadon is le fogsz döbbenni, hogy milyen gáz tudsz lenni. :O))))) (Ja és az idézet is kábé erről szól).
Egyik hoxás ismerősöm mondott egy jó módszert és kipróbáltam, működött is.
Ha nagyon utálsz valakit, akkor kívánj neki gondolatban boldogságot és az illető meg fog veled változni pozitív irányban.
Nehéz megtenni :O)))
További ajánlott fórumok:
- Tepes Ibi szeretné összegyüjteni barátait, de új arcokat is megismerni
- Fadzsr és egyéb muszlim imádságokat, imaszöveget szeretnék megismerni
- Nem akar megismerni a párom családja, mit tegyek?
- 2013-ban is szeretnél új arcokat megismerni?
- Hölgyek! Mit gondoltok, szívesen megismernétek őt?
- Tojáskrém hozzávalóinak az arányát szeretném megismerni!