Aki csak 4-5 kg-ot szeretne fogyni, itt a helye! (beszélgetés)
persze,értem...de azért vigyázz magadra!:))
és szerintem majd szép lassan te is egyél azért többet...de...ahogy jónak érzed!:)
Hú bántások? Sztem itt senki sem akar bántani, csak senki sem szeretné, hogy az egészséged rovására menjen a diéta:O
de mindenki más, van aki pl 1700 kalória mellett is tud fogyni. Kár hogy nem én vagyok az a valaki:D
Ha fáradtnak érzed magad egy bizonyos mennyiségtől akkor az valószínüleg vagy kevés vagy rossz összetételű.....én pl mikor megvontam nagy részt a szénhidrátot volt hogy 10 órákat aludtam és baromi levert, fáradt és álmos voltam:)
Most kicsattanok az erőtől...gondolom a zöld tea kapszula is segít hogy nem vagyok sosem fáradt(kivéve éjszaka:D)...és kalóriát számolok...sztem próbáld meg ezt te is, mert nagyon sokat tud belőle tanulni az ember...én pl azt hogy hiába követtem az update rendszert ha tök sok kalóriát bevittem:) MOst 1300 a max amit próbálok tartani:)
De ez egyén függő hoyg kinek mennyi az ideális....
Nekem dietetikus tanácsolta, hogy egyek annyit ami az alapanyagcserémhez kell, mert akkor szépen lassan fogyni is tudok és nem is lassul az anyagcserém. MOst ezt tesztelem:)
gratulálok,nagyon ügyesek vagytok!:)
én is igyekszem majd felvenni a tempót.:)
nekem kicsit gondom van az adagokkal,mivel,van úgy,hogy többet eszem és akkor érzek igazán energiát...és amikor annyit eszem,amennyit úgy gondolom,hogy kell,akkor fáradtnak érzek magam.
nem találom a megfelelő étedagakokat!
tudnátok ebben is segíteni?
majd elkezdem a Naplóírást:)
ti mennyit esztek egy nap?
nekem az 500-600 kalória nagyon kevésnek tűnik...
Megyek bicózom, holnapra pedig cserélt a kolléga nőm, így nagyon jó mert párom is haza jön és utána elmegyünk szaunázni:) 1szer voltam eddig aztán akkor elpattant egy hajszálerem a fenekemnél, ami azóta is látszik:S....de most úgy döntöttem adok még egy esélyt....infra szauna itt sajna nincs szóval marad a rendes, de van valakinek tanácsa esetleg??::)...utána olvasgattam már részben én is, szóval ezért is szeretnék járni:)...
Jár valaki rendes szaunázni?????
Nem káros ha trombózis hajlamos vagyok???Mert elméletileg pont hogy előny lenne nem? Mivel hogy javítja a vérkeringést...
Bocsi a sok kérdésért:)
nem tudom le állogat hetekre de aztán be pótolta
de most már nem 1 hét alatt 3kg - most keddig 56kg vagyok
Jujjjj de ügyes vagy!!!:)
Sosem állt le a fogyásod? Nekem elég rapszodikusan megy és jó lassan, pedig keveset hibázok és nagyon sokat edzem a tudatos evés mellett....
Ha én ilyen keveset ennék, lelassulna nagyon az anyagcserém, neked hogyhogy nem?:)
Nagyon sok embernek hatásos Rubint Réka, köztük nekem is, szóval biztosan segíteni fog:)
Bár én kondiba is szoktam járok, de közben Rubint Rékát is csinálom...
köszi szépen!
:)
ma is diétás nasikat ettem,csak...éppen többet a kelleténél és fel vagyok fújódva!:/
de...tudom,hogy holnaptól már minden jobb lesz és végre elkezdem a tornát is,a nélkül tényleg nem megy,és amióta nem csinálom sokkal rosszabbul is érzem magam a testemben...
szeptemberbe még járogattam futtni kondiba,de...már egy jó ideje sajnos nincs pénzem rá,ezért akarok most Rubint Rékázni
az is remélem hatásos lesz,és e mellett rengeteget sétálok is!:)
Most olvastam a fórumot amit indítottál, ott írod hogy 5-6száz kalóriát eszel:)
Na ez nekem nem menne:D
Ennyire nem bírom a koplalást:) Inkább maradok a lassú fogyásnál:)
De ügyi vagy hogy ilyen kitartó vagy:)
kcal számolom és pontosan be tarom ez a titok nincsen egyszer sem több mint mit meg szabályoztam
szigorú vagyok nagyon
hú nagyon ügyes vagy:)
Nekem folyamatosan ingadozik....hol lemegy hol vissza jön:D:D
Szia! Üdv közöttünk:)
Szerintem is mindenképpen az életmód váltás a hatásos:) Akkor nem is kell megvonnod magadtól "semmit"....gyakorlatilag ugyanúgy tudsz enni nasit, csak mondjuk kicsit másképp....diétás nasikat tudom ajánlani az ilyen falási rohamokra....vagy gyümölcsöt....
A mozgás pedig kötelező....ugyebár mindenkinek az lenne:) már csak az egészségünk miatt is...illetve a szép alakhoz nélkülözhetetlen:)
Kezdj hozzá ma és holnap már könnyebb lesz:) csinálj először csak 20 perceket és máris sokat tettél magadért:) Hajrá!:)
szia!:)
Köszi szépen,mindenképp vezetek majd naplót!
huh...hát igazából,nagyon hosszú történet az én fogyásom...
soha nem voltam kövér,de kislány koromban,és középsuliban is bőven husis voltam.
hogy pontosan hány kiló lehettem azt sajnos nem tudom,és hogy őszinte legyek azt se tudom,hány kilót adtam le és most mennyi vagyok:)
mindig azt nézem,hogy mit látok a tükörben és mostanában nem szoktam mérni magam!
amikor elkezdtem fogyni,nagyon keveset ettem,persze gyorsan lementek a kilók,és méggyorsabban is jöttek vissza.igaz,hogy soha már nem lettem több mint amennyi voltam régen,de nagyon sokszor évekig,egész mostanáig nagyon nagyon ingadoztam.
mert...eléggé megvonok magamtól bizonyos ételeket,próbálok egészségesen enni,de néha elszakad a cérna,eszek olyan dolgot,amit bűnösnek tartok...és jön a tipikus zabaroham.
tudjátok...végülis tipikus példája vagyok a rossz fogyásnak:)
lelki okok is vannak a háttérben stb.
és sehogyse tudom helyrebillenteni az egyensúlyt.
nagyon sokáig most ment,tudtam kontrolálni magam az ételek fölött és adagok fölött,de ahogy kezdek stresszesebb lenni,máris a kajához nyúlok!
ma is ez történt.
de..továbbra is lelkes próbálok lenni,de ugyanakkor rettegek az elhízástól is.
szóval ilyen szélsőséges kettős érzelmek vannak bennem.
Nekem is az a célom,hogy életmódot váltsak...
kisebb nagyobb sikerrel már megy...
és mindenképp a mozgást el kell kezdenem!
köszi szépen,örülök,hogy csatlakozhattam!:)
Szia,
Udv kozottunk!
Csinalj te is naplot, es vezesd mit eszel,iszol es mit mozogsz,ugy tudunk tanacsot adni.
Meseld el,mennyit adtal mar le es milyen modon,mit tervezel ,hogy fogsz megszabadulni az utcso kiloktol.
Mi itt jobbara eletmodot valtunk,vagy kaloriat,szenhidratot szamolunk.
Te?
A mozgas a legjobb a stressz levezetesere.
Hajra!
Sziasztok mindenki!:)
Remélem csatlakozhatok a fogyis csapathoz,most regisztráltam be ide a Hoxára pont azzal a szándékkal,hogy a fránya utolsó 4-5 kilómtól örökre megszabaduljak!:)
Már egy jó ideje próbálkozom,de...mindig mindig visszajön és nagyon sokszor ingadozik a súlyom,már nagyon a finish-ben vagyok,tényleg csak az utolsó kilóktól kéne megszabaduljak.
sajnos a sportot egy időre hanyagoltam,most tartok ott,hogy sürgősen,talán már mától el kell kezdenem Rubint Rékát,mert nagyon stresszes időszakomat élem a suli miatt,nemsokára jönnek a vizsgák,és nagyon azt érzem,hogy sokkal jobban kívánom az ételt és főleg az édességet.ma is egy kicsit ilyen napom volt...de...mindenképp másban szeretném a hülye vizsgafeszültséget levezetni és biztos,hogy ismét a sport jó hatással lenne,csak persze sok kihagyás után nehéz elkezdeni...:)
de remélem tudjuk itt egymást motiválni!
nagyon szívesen fogadnék meg tanácsokat és nagyon megköszönöm:)
remélem csatlakozhatok!:)
szép napot mindenkinek!
Szerintem nem kifejezetten a mozgas fogyaszt,hanem a karika folyamatos derekadhoz valo csapodasa,szerintem tori a zsirsejteket!
Lehet hulyeseget beszelek,akkor cafoljatok meg.
A nehez karika meg mar mitol maradna jobban fent?
Azert hidd el,kuzdok erte h fent maradjon!
Neha ha elbambulok,kell am kapkodni,h visszamenten a combomrol a derekamra! :)
A karikáról jut eszembe...
Nem egy barátnőm járt úgy, h megvette bevásárlóközpontban (mert ott olcsó), és házilag töltötte meg homokkal.
Gondolom sejtitek mi lett a vége....:DD
Komplett szobatakarítás 1 óra porszívózással...:DD
További ajánlott fórumok:
- Csupán 5kg-ot szeretnék fogyni, de már kb 1 éve mondom, hogy majd holnap...hogyan kezdjem?
- Fogyni szeretnék 18-20 kg-ot! A ZUMBA segíthet nekem ebben? Természetesen diétázom is.
- 1200 kalóriás étrendet szeretnék kezdeni, mivel szeretnék fogyni olyan 10kg-ot júniusig; viszont nem tudom, milyen ételeket egyek?
- 5 kg-ot szeretnék fogyni
- A kisfiam 15 éves 184cm és 90kg. Szeretne fogyni kb 10 kg-ot.Milyen módszert ajánlanátok? A 90 naposról kapott egy könyvet...
- 2-3 kg-ot szeretnék fogyni, mozgással ez menni fog? Tapasztalat?