Agresszív a férjem az egész családjával. (beszélgetés)
Nem a levegőbe beszélek!
Évtizedekkel ezelőtt pokol volt az életem.2 éve elégették (hivatalosan)
Magányosan ment át!Ezt érdemelte!
Én tuti a válást választanám.
1,a gyerekben örök nyomot hagy az apja agresszivitása.( lelkisérült lesz töle)
2,ne enged,hogy uralkodjon rajtatok,mert a gyerek is fog kapni a verésböl elöbb v utobb.
3,keres munkát azonnal.( bölcsit szintén keres)
4,költözz el jo messzire ahol nem zaklathat.
Sajnos számithatsz rá,hogy zaklatni fog.
Pl.Sajnálja,megváltozik stb.Ha látleteted van azt vidd a biroságra,mert a láthatást bizonyos esetekben nem engedik.
Nagyon nehéz tudom,de nélküle is forog a Föld.
És nem maradsz egyedül mindig.
:))) Igen igen, pontosan...
Aztán jön a hideg zuhany, amikor már ugy sem tudsz menekülni...
Igen, köszi.Legközelebb megteszem, csak túl kell élnem és eljutnom látleletet vetetni, az is pénz, meg talán majd viszem a kicsit magammal az orvoshoz kéken zölden .Hát nem lesz semmi.
Egyébként hangsúlyozom soha nem gondoltam volna hogy ilyen helyzetbe kerülök és nem hittem volna el magamról, hogy ezt el fogom tűrni és hogy ez velem meg fog történni.ezrét nem szeretem ha valaki nem érti meg mennyire lebénul az ember és milyen kiszolgáltatott segítség nélkül.A következőnél viszont nincs visszaút, végét vetek.A gyerekeimért és magamért.
Én is sokáig ragaszkodtam az álomképhez...
De már beláttam, hogy ő soha nem is volt olyan, mint amilyenek beállított magát...
Egyébként neki volt már másik ilyen kapcsolata, ugyan ugy ott is volt egy gyerek, ugyan ugy elbaltázta.. Nem is értem, hogy miért hittem, hogy most más lesz???
Nekem csak egy gyerekem van, nem én vagyok a fórum inditó :)
De gondolom ettől függetlenül nekem is szól az amit írtál..
Látlelet,feljelentés,válás.....nincs mire várni!
Addig lépj mig neked vagy a kicsiknek nem lesz bajuk.....ez egy állat soha nem fog megváltozni!!Sajnállak,a picikkel együtt!!Ne engedd h terrorizáljon!!!
Én szorítok neked h megtudd hozni a helyes döntést!!
Szemcsepp helyett inkább rúgni kellett volna még kettőt bele, bár lehet hogy akkor ő vetetett volna látleletet. :D
Én úgy látom szereted még, és ez a legnagyobb gond.
Gondolom itt az igen durva részleteket le se írtad.Minek? Teljesen egyértelmű,hogy bármire képes ez az ember.
Nem lenne vidasz a gyerekeidnek,ha sírodon ezt olvasnák"a házáért halt meg"
A lényeg hogy amíg elérhetőek vagyunk a számára addig nem sejthet meg semmit mert rossz vége lenne.
Próbáltam egyébként küzdeni a verekedések alkalmávval de elég erős meg boxolt is szóval mindig alul maradtam.volt egy nagyon durva.Úgy tettem mintha elvesztettem volna az eszméletem.és képzeljétek folytatta.
Pont ettől félek én is...
Mi van, ha valaki elhiszi neki, hogy tényleg én vagyok az őrült és nem való a gyerek?
Mert azért ha megpróbálná elvenni tőlem.. sanszos, hogy nem tűrném hideg vérrel..
lefújtam könnygázsprayvel egyszer.na én lettem a szemét és még nekem kellett a szemébe csöppentenem meg kiváltani a szemcseppet.rohant még a pici orvosához is hogy én megőrültem, nekem nem való a gyerek. mert lefújtam őt, közben folyt a könnye az orvos csak nézett persze nem hitt neki.Meg sem említette csak később és nevetett rajta.
Akkor nem bántott csak ordított és jött felém.Azt hiszem nem mondok újat, ha leírom hogy az ember tudja mi következik a hangsúlyból a nézésből, de hát értek azért meglepetések is a sötétben.
Pont ezt kéne, hogy kitaláljam még nagyon gyorsan...
Lehet, hogy anyaotthonban, már nekem is megfordult a fejemben..
További ajánlott fórumok:
- A férjem agresszív lett
- A kisfiam agresszív az oviban. Hova vigyem?
- Milyen kapcsolatban vagy a párod családjával?
- A férjem munkanélküli, semmilyen jövedelme nincs, az APEH egészségügyi járulék fizetésére kötelez. Mit tehetünk?
- Szerintetek az elég ok a válásra, ha a férjem nem áll mellém a családjaval szemben? Pl, ha anyósom sérteget, és ő ezt egy szó nélkül hagyja?
- Külföldi munkavégzésről érdeklődöm. Tapasztalatok, tanácsok, hogy kezdjem? Van olyan, aki az egész családjával kiköltözött külföldre?