ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
Igen, Ő az :) A lányom már a pocakban riszálja magát neki minden vizsgálat előtt :-)
Jajj...... már csak 23,5 óra..... :-DDDD
Neki van fix tarifája?
Most azon parázom, hogy a dokimnál lesz, nem is tudom, hogyan kérdezzek rá, mert úgy rémlik, hogy az elején azt mondta, hogy nincs.
Viszont ha van, akkor nem tudjuk majd nagy valószínűséggel kifizetni, ha annyi amennyi a terhesgond. csak a 10X-ese.
az nagyon sok.
Spánikot szoktam látni az ambulancián, magas, helyes, doki. :)
És szerintem elég odafigyelőnek tűnik.
Igen, remélem, majd megpróbálom megkeresni, bár ha Beni pénteken megszületett, akkor lehet, hogy pont elkerüljük egymást.....
Lassan megjelenhetne a TV-n a visszaszámláló óra, mint a Való Világban szokott .... :-DDDD
Huhúúú :-)), akkor kívánom, hogy a holnapi nap szupergyorsan teljen el, mert gondolom most eléggé vánszorog.
És lehet, hogy katie-vel találkozol majd bent :)
Jajjj, panndi, és lehet tudni, hogy valami fránya vírustól volt vagy mi okozta a bajt?
Úgy tűnik katie_rose-t benntartották, hogy nem jelentkezik??? mert akkor már biztosan boldogan babázik :-) :-)
Köszi, már jól vagyok :)
Ahogy néztem a kínálatot, az elmúlt évek alatt nem sokat változott:
1-2 zsemle, margarin, felvágott, vagy kockasajt, vagy lekvár, néha egy kis joghurt, ilyesmi.
Ja, és fél napot voltam a szülőszobán, hallottam három kisbabát megszületni :) Na a szülőszobán még mindig mindenki nagyon kedves :)
Köszi az infót és jobban vagy már?
Egyébként mire lehet reggeli meg vacsi címen számítani?
Sziasztok!
Én ma jöttem haza a kórházból, a terhespathológián feküdtem, vasárnap óta mindent kihánytam, a vizet is. Már jobb, szerencsére.
A reggelit meg a vacsit érdemes bevinnetek magatokhoz, aztán majd kimentek megenni, ha ráértek, de van, hogy elfogy.
Katie, drukkolok :)
Jól látod a dolgot! :)
Max "kirúgja a ház oldalát" és magzatvízelfolyással indulunk :)
Érdekes,mert nem mondanál,hogy különösebben nagy fájdalmakat okozna. Jó, ha lefekszem akkor 5 percig nem kapok levegőt, meg brutálisan fáj a szeméremcsontom, de ezen kívül végülis nincs okom panaszra.
Csak tudnám hogy fér el odabent... Nézem a tegnapi pocakfotóm és nem értem...komolyan! :)
Remélem hétfőn tényleg találkozunk! :)
Nem irigyellek.....Csengus 3150 volt szerdán, de már kidobálta a felesleges szerveimet (tüdő, vese, petefészek.......), hogy elférjen. Arról nem is beszélve, hogy szegény medencém hogy fáj amikor fel kell állni.... :-(
Mindezt 5 kilóval... hát....le a kalappal előtted.....
Remélem hétfőn találkozunk bent, mert addigra meglesz.....
hidd el a bábakoktélon kívül minden értelmes és értelmetlen praktikán túl vagyunk már! homeo.-s bogyót nem szedtem,mert nem hiszek benne. De málnalevél teát ittam egy darabig.
Beni egyébként nagyon aktív. bár nem tudom,hogy a lassan kb 5 kg-t közelítő súlyával hogy fér el még odabent. :)
uhh....hát ez nem túl jó...és Beni mocorog sokat még vagy csak csücsül?
Hallottam ilyen homeopátiás szerekről amik esetleg segíthetnek a szülésindításban, nem hiszel ezekben? (na meg van még az összebújás Apával....) :-)
(bocsi, csak "átkopizom" a másik fórumról,mert hosszú)
Nem lettem okosabb...kissé csalódott is vagyok.
CTG rendben van. Méhszáj még mindig zárt. szerintem szánalomból most C3000 helyett C2000-ret írt,de nincs jelentősége.
Megpróbálta kézzel nyitni a méhszájat,de annyira fent van még mindig,hogy nem érte el.
Holnap reggel soron kívül mennem kell uh-ra és CTG-re megint és utána találkozok vele. Azt mondta megnézi milyen bent a légkör és az alapján dönti el,hogy mikor és mi legyen. (gondolom sokan vannak-e, főorvos ott van-e ilyesmi)
Viszont nem mondta,hogy vigyek csomagot...
Ha holnap sem történik semmi akkor naponta CTG... remek... A párom már kivan a sok furikázástól és őszintén szólva én is.
Én babát szeretnék, nem pedig utazgatni. :/
Megnéztem,hogy milyen nevek vannak kiírva a Pap Károly utcában!
Rendszeresen (heti 1 alkalommal) rendelnek:
Dr. Tősér
Dr. Bálint
Dr. Unk
Dr. Kiss
Dr. Varga
Dr. Doszpod
ritkábban (1-2 alkalommal a hónapban)
Dr. Lőrincz
Dr. Heylmann
Dr. Spánik
Dr. Murányi
Dr. Szabó
Dr. Jerger
Ez november hónapra vonatkozik,tehát csak most aktuális. :) Ettől a MÁV-ban lehet más rendelési rend. :)
akkor ha jól értem az ebédnél kell egy kicsit sietni, úgy értem figyelni, nehogy kaja nélkül maradjak.
kár, hogy nem lehet bent falatozni..
amit hoznak a látogatók, azt azért meg lehet bent enni, ugye? :)
Barbidu!
Igen, ki kel menni, de a reggeli kb. fél8-tól-10-ig van, ebéd szoros fél12, de volt, hogy 12-re jött csak és 13-ig, mert viszik is el, a vacsi meg fél6-10-ig is akár :) A babákat ki lehet vinni a kocsiban oda. Volt olyan mami az egyik reggelinél, hogy a kicsi a cicin lógot, ő meg hamizott közben :) Kérdezte, hogy nem zavar ? Mondtam, hogy nem, mert ha nem szól észre sem vettem, hogy csatlakoztak egymásra :D
Császár után csokit vagy kekszet (legibkább édeset) ajánlanak meg sok sok sok vizet, hogy a cukor helyre álljon a sok fekvéstől és ne legyen ájulás a lábraálláskor. Én szívószálas üditőt vittem a 2 dl-set és teljesen jó volt. Kajcsim nem volt, de cukor lötty is elég volt, de a comcéd megkínált holland csokis kekszivel és jól esett. Estére már apával rendeltem kekszet rendesen, mert azt lehet bent is enni, nem kell vele kimenni.
Majd leszervezünk valami találkozót! :D
Csak legyen már kivel találkoznia Csengének! :D