ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
az nem baj. :)
csak én alapból irtózom a kórházaktól, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. utálom a kiszolgáltatottságot. de hát ki nem..
Igen, én is jókat olvastam róla itt a fórumon :-)
Amúgy szerintem van vmi magánrendelője mert azt mondta, hogy mehetek hozzá a Fény utcába is. De nem erőlteti a dolgot, és én is mondtam, hogy inkább a Honvédnál maradnék, mert könnyebben elérem....
Csak hogy tudd, úgy néz ki most, hogy januártól csak a Podmaniczkyben lesz bent, a Papp Károly Honvédes részen nem lesz az a heti egy rendelése. Vagyis tegnap ezt mondta telefonon.
Tisztaság volt tényleg. :)
Annyira mókás volt a kis bevásárló kocsijainnkal csoszogni a folyosón :D
Nem lesz gond,ne aggódj!
Nem egy luxus szálló,de kellemesen csalódtam! :)
Tuti, hogy fogok. :)
Csak nehogy megőrüljenek. :DD
Szülésznők jönnek?? Azt hittem az ápolónők. :)
:)
A lényeg,hogy kérj! Maguktól nem nagyon segítenek.
Ha fáj valamid vagy ilyesmi,akkor meg mindig szólj a szülésznőnek! Ők elég rendesek, jönnek naponta kétszer.
Hát akkor már csak a babának is így kell gondolnia ;-)
Én ma elviekben választottam magamnak dokit, bár még csak telefonon dumáltam vele. Először Bálink Koppányt céloztam, de ő nem vállal februári-márciusi mamikat (februárban nászúton lesz, de lehet hogy utána még síelni is elmegy :D). Szóval második esélyes Varga Csaba következett és ő mondta, hogy menjek be hozzá stb.... Szóval most legalább családi béke is lesz itthon
Gratulálok Benihez :) Tök jó méretei vannak :)
Én már úgy szülnék, hog csak na...
Látni fogod,hogy kitől érdemes segítséget kérni :)
Amúgy nekem az volt a trükköm,hogy a csecsemőstől mindig akkor kértem segítséget,mikor bent volt a gyerekorvos a reggeli viziten :D előtte nem mernek bunkózni :D
akkor a banyát megpróbálom elkerülni. :D
nem akarok kiborulni..
Szia,
most találtam erre a fórumra...és mert tudok válaszolni, így írok pár sort...
2011. júniusában szültem a MÁV kórházban; nem volt fogadott orvosom az ügyeletesnél szültem, aki Dr. Tusai Emese volt. És így is mindennel teljesen elégedett voltam, a vajúdás időszakában javarészt a szülésznő volt ott, aki nagyon kedves volt. Amúgy a végén császár lett, nagyon nagy volt a baba, és akkor is minden rendben volt, mindenki kedves volt a műtőben is. A műtét után a baba velünk lehetett 2 órát, míg a szülőszobába visszavittek.
A csecsemősöket igazán dicsérni nem tudom, de rosszat sem tudok róluk mondani.
A szoptatás terén semmit nem segítettek – igaz nem is kérdeztem őket -, én a telefonos (már babás barátnők) segítséget vettem igénybe ;-)
Szobába nem jöhetett be senki. bár egy puszira én becsempésztem a párom :)
A pelenkázást, köldökápolást megmutatják automatikusan.
A szoptatásban akkor segítenek ha kéred. Fürdetést nem mutatnak, azt itthon kell kitapasztalni.
A csecsemősök között én csak egy banyával találkoztam,a többi végülis segítőkész volt nagyjából. :)
úgy értettem. :)
de majd az is menni fog. :)
nagy szerencse! megmutattak mindent, segítettek a baba ellátásában?
szobába behetett valaki?
Jól mozgok,csak felkelni nem tudok. :))
A szopihoz kértem és kaptam segítséget a csecsemősöktől. Tejcsim volt már a második napon szerencsére.