Adóvisszatérítés 2023 (beszélgetés)
Nem fogják előbb kiküldeni...
Sziasztok Mi 22 én adtuk be személyesen a NAV hoz akkor 22 én jár le a 30 nap?
Hétfőn! Hétvégi utalások következő munkanapon lesznek küldve.
Sziasztok
Nekem februar 27-en volt az elso konyveles akkor ert be hozzajuk de mar akkor lattam hogy vontak le belole.. 8an megjott a hatarozat rola ugyfelkapunra hogy x osszeget levontak rola a tovabbi kiutalasrol intezkednek. Igy is csak 30+1-2napra varhatom vagy talan elobb kuldik??
Feldoldolgozott allapotban van ugyfelkapun
Szombaton jár le a 30ik nap gondolom akkor nem utalnak?
Sziasztok! 8.-án adtam be ügyfélkapun a bevallást, most jött az utalás. :)
Mi is 9.-én adtuk fel ügyfélkapun , mivel szombatra esik a 30.nap így csak hétfőn kapjuk meg szerintem.
02.09 lett beasva ügyfél kapun keresztül van rá esély h ma megérkezik?
Ha postán adod fel, az +2 nap általában. 🙂
Dehogy hétfő, ma szerintem még kapod de még senki nem kapott ma de perceken belül szerintem számlán lesz 🙂
Miért hétfőn? Eddig mindig megkaptam időben. Nem a 30ik napon utalnak?
Sziasztok. Aki február 8-án adta be ügyfélkapun. Ha megkaptad az utalást jelezzen vissza. Énis akkor adtam be ma telt le a 30nap. Köszönöm
szia, a posta az kiszámithatatlan,nekem szerdán kellett volna megjöni, de a postán nem is hallottakrola, holnap megyek a navhoz utalási számért mert anélkül nem tudják a postán hol a pénz, nekem ez volt az utolso, hogy postán kértem vissza.
Február 8 án adtam fel postán az adobevallást holnap várhatom , hogy megkapom ?
Köszönöm ha valaki válaszol.
Sziasztok, szerdán mekellett volna kapnom a postán az adóvisszatéritést, a nav hétfön elutalta a postának, viszont ők csak utalási számmal álnak szóba velem, amit persze napokig tart kikérni a navtol,járt már valaki igy, hogy 4-5 napra kapta meg vagy esetleg később a 2 helyett, mert a posta ügyfélszolgálata szerint 2 nap mulva meg kellett volna kapnom, köszi a válaszokat
szia, sajnos a győri 13 posta megint hozta magát, a nav hétfön utalt, itt van szerda a pénz persze sehol, sajnos már nem az első eset mikor pénzről van szó.
Sziasztok nekem a lekérdezésnél feldolgozott nem az, hogy elintézett február 13.-án érkeztették. Az eredménynél ott van mennyi az utalandó amit vissza kapok. Ez miért van? Köszönöm a segítséget előre is!
Az érkeztetési nap nem számít bele. Másnaptól számoljuk.
Nálunk is ez van,van adótartozása ,de a maradékot nem utalta még mindig..
Az oké. Tavaly kaptam egy végzést mert volt valami 4000 ftos tartozasom. A vegzesre ra masnap megkaptam. Tegnap megint kaptam egyet hogy levontak de az utalást meg mindig nem.
13. hétfő a legkorábbi időpont.
Ha az adóbefizetés határideje hétvégére/munkaszüneti napra esik, ott is a határidő a következő munkanap.
A munkáltatóknak május 20. a beadási határidő.
Innen számítandó a 30 nap.
Tavaly a választások miatt előre hozták a gyerekesek adókedvezményének visszatérítését, ezért kaptad meg ilyen korán.
Tudom. Úgy van számolva. Mivel febr 10 az érkeztetés így az a nap is beleszámít.
Március 1.-től számítsd a 30 napot.
Köszi. De nem úgy van hogy ügyfélkapun aznaptól számít? Akkor az szombat... nekem az a tapasztalatom hogy ha hetvegere esik akkor elotte nap utalják. Mindegy majd lesz vhogy.
Sziasztok. Megjott az utalas. Ugy volt ahogy Hannaróza 2 írta;)
További ajánlott fórumok: