Adnál nekem 10 csirkét, 1-1 malacot, esetleg bocit, ha látnád, hogy csóró vagyok, de mennék előre? (tudásbázis)
Megveszed, és továbbküldöd. Nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség.
Én egy csirkét ajánlok fel...aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.
Ha mindenki ennyit adna, egy hatalmas üzem sem lenne hozzá elég. :D
:)))
Vannak 200 kg-os szupermodellek is :DDDDD
Adnék Zsu, de ha nekem nincs, mert hol tartsam, esetleg az erkélyen? akkor hogy is adok?:DD
de virtualice, kaphatsz :D
mit nekem .D
szerintem nem kor kérdése, hogy ki tesz azért, hogy jobb legyen saját magának, és családjának.
beállítottság kérdése, aki akar lemegy a kertbe és műveli, meg tart jószágot, persze feltéve ha megvannak a feltételek hozzá.
sok a nemtörődöm ember, rajtuk nem lehet segiteni.
én a munkahelyemen (kertészet) sok embernek segitettem, meg fogok is, adtam nekik a konyhára hagymát burgonyát, zöldséget, petrezselymet, vagy ami éppen volt.
mert megérdemelték, jól dolgoztak, tettek érte,
amugy nem adhattam volna mert az nem járandóság, csak sajnáltam őket és családjaikat.
Ha én dönthetnék az önkormányzatnál,akkor adnék!
De így nincs miből.Akinek van,az meg nem ad:)
azt hittem országosn volt ez a dolog.
jóóóóóóó, ha lennének ilyen állataim adnék:))))
Köszi, de annak a szaporulatából nem kérek :))
De alkudozhatunk is :) Nekem van hely csirkéknek, vállalok bértartást!
köszi! :)
Hol csúszhatott félre ennyire a világ? Itt is az idősek dolgoznak, a fiatalok meg sorba állnak segélyért. Van az utcában egy 4 gyerekes alkoholista özvegyasszony. A napi betevőt kéregetve szedi össze, de persze a kertet felveri a gaz, a 15 éves bagózik. Gyerekek alig járnak iskolába... És nem tesznek semmit, akik tudnának. Magyarul még mindig anyuka "neveli" a gyerekeket. Pedig ő is meg tudná termelni a napi betevőt.
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Testkontroll vki esetleg?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?
- Ismersz valakit Erdélyben vagy esetleg Romániában?