Abortusz esetén érdemes-e magánorvost fogadni? Ha igen tudnátok-e jó orvost ajánlani? (beszélgetés)
Nos itt csak ítélkezést fogsz kapni,meg letolást,amiért új tagként ki merészeltél írni egy fórumot...
Anno tízen pár évvel ezelőtt én elmentem a kórház ambuláns nőgyógyászatára,ott megállapítottak a tejességet.Kerdeztek,hogy mi legyen,mondtam mivel még 20 se vagyok és nem biztos a párkapcsolatom sem,így nem szeretnék babát.
Kaptam időpontot valami csaladsegitobe,ott kellett beszélnem róla,hogy miért nem akarok gyereket.
Majd laborvizsgálatok,vissza a rendelőbe,ott adtak egy időpontot.
Aznap reggel bementem a kórházba,délután jöhettem haza.
Ennyi tömören,szerintem tök mindegy az orvos,úgyis kórházban fognak "műteni ".
Az ilyen nem kellett volna védekezni?,más még mennyit kínálódik,hogy terhes legyen című hasznos hozzászólásokat nem kell a szívedre venni,tudja azt a nő maga,hogy mit csinál,amikor a terhesség megszakítás mellett dönt.
Megbízhatót stb. Előre köszönöm! Árak is érdekelnének
kiskőrösi vagyok de szóba jöhet más is
2 hetes embrió
További ajánlott fórumok:
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Új gázszolgáltatóval kapcsolatos tapasztalatokat kérnék! Érdemes-e átlépni?
- 10 hónapos babát érdemes-e már elvinni munkahelyi/vagy bármilyen/mikulás ünnepségre?
- Ha nincs TB ellátásom attól még magánorvoshoz mehetek?
- A gyerekek 2 napja köhögnek, érdemes-e adni nekik rinathiolt vagy robitussint?használt-e vkinek?ha nem akkor mit adjak?
- Munkahely váltás.Szerintetek érdemes-e kockáztatnom?