A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Még egy dolog ami eszembe jutott a barátsággal kapcsolatban.
Ha én barátomnak érzek valakit/ valakiket akkor először azoknak köszönök be a fórumra, és nem egy olyan embernek kezdek magyarázkodni, aki számomra is gyanús.
Arra akkor is ráérnék, mikor már minden kihalt és nagy unalmamban elmondom számár a verziómat.
Ezzel szembe Te megérkeztél írtál neki levelet, jogot kértél a napló betekintéséhez, majd ezt követően eszedbe jutottunk mi is.
Ez az ami nem tetszett.
Ne vitázzatok már itt is!
Akkor már tényleg nem tudom,hova menjek?:DDD
Ami!
Ha nekem nem hiszel higgyél egy olyan embernek aki állításod szerint ért az informatikához. Te mondtad, mikor ez az ember megnézte a képeit rögtön kiszúrta, hogy szerinte a Szabinával készült közös képe photoshop.
Továbbá elmondtad azt is, hogy az a siránkozás minden, csak nem szórakozás. Te pedig szórakozni szeretnél. Mégis az első adandó alkalommal jelentkeztél a napló olvasók közé a sirámokat hallgatni.
A barátságnak annyi köze van hozzá, hogy én itt lennék, és írogatnék Veled ide és másokkal, hogy ne halljon ki ez a fórum, de Te inkább ma este is az Ő társaságát tartottad fontosabbnak.
Nem akarom meghatározni mit tegyél, csak szeretném felnyitni a szemed, de Te ezt nem hagyod.
:( ez szomorú, és nem jó.
Sajnálom, hogy így fejeződik be a mai napod.:(
Én is megyek. Azt gondolom ma végleg választ kaptam mindenre.
Nyertem egy csatát de elvesztettem egy barátot.
Pedig azt hittem nekem hisz.
Jó éjszakát!
Megyek alukálni!
Jó éjt mindenkinek.
Álmodjatok a sütikéimmel :)))
háromféle!!
kekszek, stahl-recept, egyik kókuszos, másik narancsos-mazsolás, harmadik csokikás :)
bocánat :(((
megyek is aludni. hátha holnap jobban megy :((
Elvis = Vak Ond!
Elvis Magyarország alapító atyja!!
nem, Vak Ond?
Vagy az Elvis volt?