Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Múltkor cipóban sült csülök volt 30 fokban, utána meg pogácsa. :D
Mindig mondtam, hogy fordítva vagyok bekötve :))
Az finom kaja. Valamelyik nap lehet én is megcsinálom, csak én a rizzsel nem küzdök. Helyette majd szalmakrumplit csinálok.
jó választás ez a menü ilyenkor! :))))))))))
a ruhákat én majd az utolsó pillanatban.... eddig még egy gyenge szellőcske se mutatja magát
Még szép. Pont kinevetett a párom is. Rántottam másfél tököt meg egy bazi nagy karfiolt. A karfiolt kicsit előfőztem és rizst is készítettem hozzá, hogy maximalizáljam a lakás hőmérsékletét :)))
jaj, az is de finom!! Én lapcsánkának ismerem.
Megtennéd, hogy leírod, a feleséged hogy csinálja?
Feleségem pedig tócsnit sütött, az lesz holnap a táplálékom a munkába.
Köszi!
Nem erre jön, de az éjfélig tartó riasztásban már mi is narancs színben tündöklünk :(
Behozom a ruhákat :DD
azt én főzöm most: lecsós szeletet :))
Ingyen szauna. :-))
Biztos vagyok benne, hogy ilyenkor főzöd és sütöd a leginkább időigényes kajákak :-)))
Ezt elbuktuk :( Most nézem, hogy ezen a hétvégén van :( Valami mást kell kitalálni :)
[link]
itt lehet látni, merre megy
szerintem mi kapunk belőle!
tessenek megnézni a webkamerákat :)
Szia!
Sikerült megint több órás olajban sütést rendeznem ma... tudod, ha a hőmérséklet eléri a 28-29 fokot, nekem sütnöm-főznöm kell :SS :DD
Eléggé befűtöttek odafönt. De most van az ideje.
Én ma legalább 10 befőttes üveg meleg levegőt raktam el a spájzba. Majd decemberben és januárban kiengedem mikor nagyon hideg lesz.
Ugyan, ez a legkevesebb.:) Majd iszunk egy fröccsöt az őrségi vásáron.:))
Jó, majd itt kidörgi magát.:) Na, megyek és megkeresem a bossoknak az álommanót.:) Majd gyüssz.:)
Köszi :)) Majd meghálálom. :)
Szerintem a Balatontól északra fog elvonulni. Érzem :))
Hát a mai nap őrület volt:(
Azt hittem megdöglődök:)
Itt még dög meleg van most is. Mikor jöttem haza Salgótarjánból este 8 órakor 22 fok volt.
de jöhet,csak szelíden! Ne dörögjön,meg ilyesmi:)
Szia Pen ! Régen láttalak, mi újság Veled?
Beszélek vele, hogy Titeket hagyjon ki a szórásból.;)
Egy a jelszó,tartós béka:)
Hali!
Akkor jó lesz, ha beszedem a ruhákat - vagy elintéznéd, hogy ne erre jöjjön? :))
További ajánlott fórumok: