A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
XDDDDDDDDD
Csak azért mondtam,hogy a csajok ne tököljenek a főzéssel:DDD
nem megy ki a szalmakrumpli a fejemből..régi szép idők...:(
Azért annyira hideg talán nem lesz.
Holnaptól fagyasztottat eszünk:))
Te vagy a hibás mindenért! :-)))))
Na,hát! Ami is engem szidott.)))
Neki is cukkinit kellett rántani:)))
Örömmel közlöm veletek,hogy ma csak debrecenit főztem:))
a rántásnál a hőarányokra kell ügyelni,a piskótánál pedig nem szabad kinyitni a sütőt,max.10 perc után..vagy levenni a hőfokot..sajna ezért estett össze!Lekgözelebb ügyelj erre!:)
Különben miattatok volt a mai napom ilyen, mert muszáj volt tököt rántanom :DD
Na, mindjárt jövök. :)
Megyek, beszedem a ruhákat. Még visszajövök :))
Így még nem is próbáltam, de legközelebb megkóstolom így is.
Köszönöm a tippet.
na,kicsit elmegyek,és máris jobban pörög a fórum :DDD
Legalább szalonnás volt a belseje is? Mert ha nem, akkor esélytelen vagy velem szemben a legrosszabb piskóta készítője címre :))
de biztos annál jobban örült neki a nej :)))
Alul kis ribizli vagy meggylekvár, rá túró. Ez a kedvencem. A családban a többiek sárgabarack lekvárral nyomják így, de az nekem sok.
A kezdetekben nekem a főzelék berántása ment nehezen. Néha öklömnyi csomók kerültek elő a jó kis főzelékből. Ma már szerencsére az esetek többségében sikerül kiküszöbölnöm ezt a problémát.
Két éve feleségem születésnapjára sütöttem tortát.. Mindkét piskóta kb 2-2 cm magasra sikerült.
Ez volt a világ leglaposabb tortája :-)))
2 éves korod óta? Ez igen! :)))
Én már 21 éve főzök..
intenzíven pedig 18 éve már..:)
Ja, az is meleget csinál. Akkor majd jövő héten, addigra megint kánikulát jósolnak :DD
Akkor lehet, hogy rájöttem ennek a fajtának az idejére :) Mindig ilyet fogok venni. :)
Nekem is,főleg a riceland-os..
Na, én ezeket nem tudtam. Cipót sütni meg bármi bonyolultat igen, de főzelék, pörkölt, piskóta, palacsinta egyszerűen nem mentek. A főzeléket még tanulom, de már egész jó, palacsintát süt a párom, pörkölt megvan, piskótát nem is szeretem, úgyhogy évek óta nem próbáltam :DD
Nekem a palacsinta megfordítása ami gondot okoz. Lekvárral, kakaóval, túróval vagy gépzsírral való megkenése már nagyon megy.
Tegnap is,meg ma is sütöttem..este 8 után..:)
túrósat és kakaósat..
a főzés ideje a rizs fajtájától függ leginkább
nekem bejött az SOS rizs és bármilyen márkájú "A"rizs
BOCSI..Sziasztok!:)
Poldi nem vesztem el,csak már unom a hoxát..ez van..
Jaj, muszáj lesz palacsintát sütni. :)
További ajánlott fórumok: